leijonaneiti

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never

About leijonaneiti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. kyllä hatuttaa,meilläkin olisi ollut lähtö haaveiden meksikoon huomenna mutta eipä nyt mennäkkään :'( saatiin onneksi vaihdettua matka thaimaaseen joka on kanssa kiva mutta eipä mahda pettymykselle mitään kun kerkisi haaveilla 8kk meksikosta :'( voi kurjuus..... onneksi häät olivat onnistuneet niin voi olla hyvillä mielin edes siitä
 2. minä soittelin tuossa äsken matkatoimistoon ja kyselin asiasta ja se nainen kyllä vakuutti että toive ikkunapaikoista vierekkäin on ilmoitettu finnairille ja että toiveet toteutetaan ilman erityismaksuja.
 3. vastaaminen vähän kesti kun olin lomalla ja kotona ei ole nettiä... paikkoja en tiedä vielä,mistä te sen tiedätte? onpas kiva kun on muitakin häämatkalaisia samaan aikaan!!! 8) niin lisäämpä vielä että viereiset paikat koneessa varmistettiin niin että sanottiin matkaa varatessa virkailijalle että laittaa merkinnän viereisistä paikoista...toivotaan että pitää paikkaansa
 4. noilla samoilla sivuilla olen minäkin käynyt ihailemassa aivan fantastisia kuvia meksikosta 8)matkalle mennään tosiaan 19.7 ja riu teguila hotelliin 8)
 5. taidanpa olla minäkin samalla lennolla,hääpäivä 16.7 ja matkalle 19.7 mihin hotelliin olette menossa? 8)
 6. täällä yksi joensuun seudulta oleva morsian kertokaapas muuten että mihin olette varanneet kampaus ja meikki ajat?itsellä aika rose marieen ja kauneushoitola minnaan..
 7. meilläkin häämatka meksikoon,playa del carmeniin heinäkuussa ;D en meinaa sukissani pysyä kun odotan matkaa niin paljon!!! onko täällä kuvia kohteesta?
 8. meidän häämatka suuntautuu meksikoon,playa del carmeniin!ihanaa!valittiin ihan sillä perusteella,että kyseessä on häämatka maksaa paljon,mutta maksakoon!tuskin tulisi lähdettyä "muuten vaan" noin kauas... päänvaivaa aiheuttaa kotiin mummin hoiviin jäävä 2½ vuotias poikamme,onko kenelläkään kokemusta, että miten lapsi reagoi tilanteeseen?