Sniisk

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Sniisk

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Eräs tuttava pariskunta oli hääyönsä just tuolla ja tykkäsvät kovasti. Oli ollu kuulemma hieno huone ja hyvä palvelu
 2. Mä olen aivan sataprosenttisen rakastunut Kuubaan :-X En kyllä oo ite käyny, mutta joskus tahon varmasti. Ihana valinta häämatka kohteeks Kerrothan Martta sitten kun palaat KAIKEN? : Kuubassa käyneiden mukaan ainakin ihmiset ovat ihanan ystävällisiä ja avoimia ja musiikki on hyvää ;D Pienenä miinuspuolena kannattaa kuitenkin olla varuillaan vähän sillä rikollisuutta on kuulemma aika paljon.
 3. En tahdo nyt mitenkään loukata, mutta etköä todellakaan tajua asian pointtia? Kyse ei ole siitä rahasummasta vaan siitä ennemminkin että lapsia kohdellaan noin selkeästi erilailla. Ei tässä ole materiasta kyse! Miltä tuntuisi jos vanhempasi viihtyisivät sinun häissäsi vartin ja siskosi häissä olisivat 5 tuntia?
 4. Tulin vaan kertoon, että tän päivän lehdessä kehotettiin käymään Krakovassa nyt kun se vielä on aito ja edullinen.
 5. Syntymäpäiväaakkostus Leikki lähtee käyntiin siten, että kukin esittäytyy vierustoverilleen sanoen nimensä ja Syntymäpäivänsä, vuotta ei tarvitse sanoa. Esimerkiksi "Hei minä olen Petri Laiho ja olen syntynyt toinen huhtikuuta." Mikäli vierustoverit eivät ole syntymäpäivien mukaisessa järjestyksessä, he vaihtevat paikkaa. Esittäytymisiä jatketaan aina uusien vierustovereiden kanssa, kunnes lopulta kaikki istuvat järjestyksessä eikä kukaan enää siirry minnekään. Muun kuin vierustoverin kanssa ei paikkaa saa vaihtaa, jotta esittelyjä tulisi mahdollisimman monta. Esittely päättyy, kun kaikki leikkijät ovat syntymäajanmukaisessa järjestyksessä, siten että aikaisemmin syntynyt istuu vasemmalle puolen ja myöhemmin syntynyt oikealle puolen. : :