Jump to content
Naimisiin.info

Arkajalka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Arkajalka kaikki viestit

  1. Kiitos Assi, olipa kiva viesti! Kuvasit hyvin juuri sitä mitä haluaisimme, eli nauttia juhlasta ilman että pitää tehdä jotain mikä ei ole itselle luonnikasta. Se mitä kirjoitit kuulostaa siis tosi järkevältä, jotenkin sitä on vaan niin kiinni perinteisten häitten mallissa, sillä ne ovat ainoita häitä joissa olemme olleet vieraina. (jotenkin loogista = pieniin häihin ei useinkaan pääse). Ja Eppi, toi pukuvalintasi kuulostaa loistavalta! Ohjalmasta olen ajatellut, että siihen ruokailun ja seurustelun lisäksi en oikein kaipaa mitään ohjelmaa. Emme ajatelleet edes tanssia. Ehkä jos kirkkoon saisimme sen laulajan, ehkä hän voisi käydä vielä ruokailun ohessa laulamassa toisen laulun.
  2. Hei, löytyykö kokemuksia Naantalin kirkosta vihkipaikkana? Miten sujui? Onko totta, että maksaa 85 e ulkopaikkakuntalaisille? Entäs papit, ovatko ok?
  3. Pienet meillekin, ei haluta keskipisteiksi isoihin juhliin, vähän niinkuin karkausmeiningillä aiotaan häät pitää. Tosin on vaikea päättää, että mitä asioita karsitaan ja mitä pidetään. Kavereita on niin paljon, joten heistä on pakko karsia. Karsinnan jälkeen vieraita tulee noin 20, molempien vanhemmat, sisarukset ja 2 kaveria molemmilta perheineen. Lisäksi vielä hassut asiat pohdituttaa, kertokaa kokemuksia te jotka olette tän jo tehneet... että voisiko morsiammen puku olla myös vähän "ei-niin" hääpuku, sillä tuntuu jotenkin hassulta istua esim. ravintolassa hääpuvussa? Millaisia pukuja teillä on ollut? Entäs kirkko, onko se tyhjän tuntuinen, vai korvaako vieraiden laatu sielläkin määrän? Onko se sit vähän liikaa jos kirkossa on joku lauluesitys, vai pitäiskö sekin vaan suosiolla karsia? Ja sit vielä ruokailu vihkimisen jälkeen ravintolassa, miten ruokailu voitaisiin järjestää suht järkevästi? Seisova pöytä vai annosten pohtiminen (liha/kala vaihtoehdot) etukäteen? Perinteisten häitten kanssa pääsis helpommalla, seurais vaan valmista kaavaa. Mut nyt joutuu pohtimaan kompromisseja, kun ei kuitenkaan polttareita haluta, eikä bändiä ja sukutanssihäitä järjestetä. Sormuksesta ja matkasta ei tingitä, samoin valokuvassa halutaan kyllä käydä. Mutta vähän on hankalaa ja vaikeeta vielä hahmottaa kokonaisuutta...
×
×
  • Create New...