Jump to content
Naimisiin.info

kielo25

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kielo25's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sekoilen... Ne neljä virtä mitkä virsikirjasta löytyy... Tarkoitin toki että neljä on varta vasten tarkoitettu avioliittoon vihkittäessä. Lisäksi siinä kirjassa taitaa olla pari muutakin kappaletta :
  2. Vastaanpa nyt kun niin monet oli ihmetellyt miksi kirkossa mennään naimisiin jos ei haluta virsiä... Siksi mennään että SULHANEN niin tahtoo. Suon hänelle kerran elämässä isot kirkkohäät juhlineen vaikken itse niiden perään hingu. Tuo ilmaukseni "pakana" oli leikkimielinen, koska en juuri uskonnoista perusta ;D Mutta jokainen on valmis kompromisseihin rakastaessaan, olisin valmis olisi sulho mitä tahansa uskontokuntaa tai ei mitään (niinkun itse olen). Pappi kertoi että muutoma biisi vihkikaavaan kuuluu, lopuksi ystävät esittävät yhden kappaleen mutta sen lisäksi täytyy jotakin valita. Ja haluataankin musiikkia, se vain kun en tunne tuota kirkollista musaa kovin paljolti... Ja ne neljä virttä jotka virsikirjasta löytyvät ovat mielestäni ja aika lailla "ylistystä", kun rakkaus on luterilaisessa uskossa lahja jumalalta joten tietysti siitä kiitetään. Eli kai vain nielen nämä hyvillä mielin mieheni ja sukujen mieliksi enkä stressaa sitä etten itse niitä allekirjoita Ajattelin vain kysellä, muillakin varmaan käynyt sama mielessä että onhan niitä vähän neutraalimpiakin virsiä. Tuo suvivirsi esim. ok. Lisää vaan ideoita, kiitos! Häitä ollaan suunniteltu jo 1,5 vuotta eli ei ole kiirus ollu, mut tämä tuli mieleen vasta kun papin kans puhuttiin...ja 2 viikkoa niin häät on jo tanssittu :'( (haluais vielä hössöttää!)
  3. Miehisestä näkökulmasta kannatan tasaarvoa. Jos nainen saa kaksi sormusta niin miksi ei mieskin. itselleni on tulossa kaksi. ;D t:Kielon sulhanen
  4. Eräät pakanat on menossa kirkossa naimisiin ja kaipailtais kipeästi neuvoja musiikin osalta! Mitä ihmettä siellä voi soittaa kun kaikki virret on täynnä ylistystä ja kiitosta herralle. Ja kun se ei tunnu hyvältä sitten yhtään. Oletteko löytäneet neutraaleja virsiä kirkossa soitettavaksi? Ehdotuksia otetaan vastaan, alkaa olla kiire kun enää 2viikkoa aikaa! ???
  5. Ville Leinoselta oli jo joitakin, tässä tulee lisää otteita eri biiseistä...Ville on ehdoton ykkönen tulkitsemaan suomalaisen miehen tunneskaalaa! ( Suudelmitar) Kaikki on sua. Kaikki on kaunista luojamme unta, kaiken tän äärellä siipies suojaan mä jään. Kaikki on sua. Kaikki saa suudelmist` Sun uuden laulun, kaikkeuden lauluista hohtavaan huntuusi mä jään. (taiwanin kuut) Jää syliin hiljaa. Pian syyssateet saapuu luo, tuulen tuomina sammuvat yöt. Tuu mun viereen, ja jää, kunnes päivä saa. Kukkiin puhkeaa kuoleva maa. Jää mun viereen. On niin kylmä ilman sua, Tyhjää tuikkivat Taiwanin kuut. (Kiitoslaulu) Kiitos kirkkaan taivaan. kiitos aamun uuden, kun saan taas nousta näkemään Sua. Kiitos raikkaan tuulen, villin rakkauden. Ei murheet eilisen kaataneet mua. Oot luonain, koko pitkän päivän opetat mua. Oot luonain, illan tullen kutsut lepohon mua. Aallot keulaan iskee. Kauas matka vie. Sun annan ohjata yön läpi tien.
×
×
  • Create New...