Jump to content
Naimisiin.info

Jenes

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jenes's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jenes

    Meksiko

    Tuttuni on parhaillaan omatoimimatkalla Meksikossa ja hän kävi Play del Carmenissa viikko sitten. Kertoi, että rakennukset olivat jonkin verran tuhoja kärsineet, mutta remontointi oli kovassa vauhdissa ja aika paljon olivat jo siellä saaneet aikaan. Siivottukin oli roskia pois. Ainoana asiana mikä tuttavaani harmitti oli se, että kaikki puut oli kaatuneet. :-/ Aiomme pysyä ukkoni kanssa amtkasuunnitelmissamme ja matkustamme Meksikoon tammikuun alussa. 8)
  2. Jenes

    Meksiko

    Aurinkomatkojen sivustoilla oli on infoa liittyen Wilma -hurrikaaniin ja matkoihin. Me siis ollaan lähdössä tammikuussa Playa del Carmeniin ja jätti pari lyöntiä väliin kun uutisissa väittivät koko paikan olevan maantasalla. Tämä aurinkomatkojen sivuilta: Meksiko, Playa del Carmen Playa del Carmenin edustajamme raportoi hotelliemme selviytyneen hyvin myrskystä: kaikki hotellimme ovat jo avoinna ja toiminnassa. Méridan ja Playa del Carmenin 13.11. alkava lomaohjelmamme toteutetaan esitetietojen mukaisesti. Kohdehenkilöstömme on matkalla Playa del Carmeniin ja annamme yksityiskohtaisempia tietoja vielä tällä viikolla heidän saavuttuaan perille.
  3. Jenes

    Askartelu-verkkokauppoja

    Voin suositella Charlottaa! Hääkarkkirasiat siellä 15-20€ 50 kpl. Samaa tavaraa myy esim. Sinelli, mutta Sinellissä huomattavasti kalliimpi hinta!
  4. Jenes

    Suuteloittako kirkossa?

    Suuteloitiin! Tosin aika hätäseen, kun sulholla oli joku pikavaihde päällä koko vihkitoimituksen ajan! ;D Sellanen nopee pusu vain. Kirkon rappusilla sit ulos mennessä vedettiin jo kunnon suutelot
  5. Ei kaduta ainakaan vielä! En vaan tajua vielä uutta nimeäni. Kun joku puhuu/puhuttelee uudella nimellä niin ensimmäisenä käy mielessä, et kelle toi nyt selittää. Viidessä vuodessa ilmeisesti hämäläistyy sen verran, että piuhojen pituuskin on kasvanut!
  6. Vieraita oli 93 henkilöä, joista aikuisia 88. Kuohuviiniä meni, määrää en osaa sanoa, juhlapaikan väki hoiti sen puolen. Ruuan kanssa meni 15 pulloa punaviiniä ja 10 pulloa valkoviiniä. Boolia tarjoiltiin häävalsiin jälkeen, sitä meni n. 45 litraa. Peräkonttitarjoilua hoiti bestman sieltä meni iso minttuviina pullo, pohjanpoika pullo, 1 pll viru valgeeta, sit joku viskipullo, ja vielä iso jägermaister pullo. Ja pari mäyristä kaljaa. (eli kaikki mitä varattiin ;D) Enemmänkin olisi kuulemma voinut olla. Tosin peräkontti tarjoilua oli vähän joka auton takaluukulla. Juhlapaikalla oli baari, kertoivat paikan omistajat seuraavana päivänä, että kesän parhaan tilin olivat viinojen myynnistä meidän juhlaväelle tehneet! ;D Janoista sakkia oli..
  7. Meillä vieraita kaikkiaan oli 93 henkilöä. Booliastia pöytään nostettiin joskus klo 20 aikaan, eli heti häävalssin jälkeen. Boolia meni kaikkiaan 45 litraa (n. 6%) neljässä tunnissa. Siideriä/kaljaa ei ollu tarjolla. Baarista ihmiset haki aikapaljon muita viinoja. Takakonttitarjoilua oli myös... Osa vieraista oli toki lähtenyt jo sillon klo 20 aikaan kun boolia alettiin tarjoilemaan. Ohjeeksi meille juhlapaikalta sanottiin, että hyvä määrä on 0,5 l/henkilö. Meidän juhloat olivat aika "kosteat" ;D
  8. Jenes

    Meksiko

    Mun sulho kans stressaaa Riu palacen illallispukeutumisesta! ;D ;D Mä sitä vielä vähän huijasin, et totta toki puku olla pitää. Siinä vaiheessa se oli jo soittamassa matkatoimistoon ja perumassa koko matkaa. Mutta kerkesin väliin vielä korjaamaan asian ennenku vahinkoa syntyi!
  9. Ehdottomasti äkkilähtö etelään! Varasimme pari päivää sitten matkan (ei tosin häämatka, sinne vasta ensi talvena) Bulgariaan. Hintaa vain 219 € henkilö!!! ;D Sulhon kanssa lähdetään. Tarkoitus oli nyt lomalla lähteä tukholman risteilylle, mutta hintaa tuli sille reissulle enemmän kuin viikon Bulgarian lomalle!
  10. Jenes

    Meksiko

    Me lähdetään sulhon kanssa Meksikoon 1.1.-06. ;D ;D Viikko Méridassa, viikko playa del Carmenissa
  11. Jenes

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jokin muistoksi jäävä kapistus (jonka saa kivasti tungettua kaapin perälle ), on kuitenkin parempi idea kuin esim. kampauksen maksaminen. Kaasoni ovat oma-aloitteisesti kertoneet haluavansa kustantaa meikit/kampaukset itse, samoin asusteensa. Toiselle kaasolleni ostan pentikiltä poron, jonka sarviin tulee kynttilöitä (kaasoni sitä on himoinnut jo useamman vuoden), toisen kaason suhteen lahja vielä mietintä myssyn alla. Bestman tulee samaan nimikoidun tuopin tai taskumatin. 8)
×
×
  • Create New...