hapeli

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About hapeli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Heeville: Ei kai lapsi siellä enää ilalla ole?? Eli Ihan hyvinvoitte laittaa boolin esille. Ja, joe ette viiniä juo niin mikä ettei pari olutta ruuan kanssa. Nehän on myös sun häät. Ei pari paukkua ketään niin yöhön vie, että käyttäytyisi sopimattomasti lastenkaan nähden!
 2. Samat kuin Mii81:llä eli Elgarin Pomp and Circumstance menneaaä ja pois tullessa Hakanpään Trumpettisävelmä... Kirkossa esitetään Ave Maria ja häähuojunta on Topi Sorsakosken Olet Kaikki.
 3. http://www.juhlantaika.fi/index.php?cPath=24 Täältä löytyy useammanlaisia!
 4. Strippaustahan nyt näkee joka ilta, kun vaan töllön aukaisee. En pitäisi sitä minään kauhistuksena. Pari kertaa olen jossain baarissa Suomessa nähnyt Strippausta ja strippari on ollut joku R. Liekin kaltainen tyyppi. Ei siis mikään P. Anderesson... Todella harmitonta puuhaa siis toisin sanoen! Ja mitä tuli noihin ilotyttöihin, joista ainakin ketjun alussa käsiteltiin. Mun mielipiteeni on, että jos jonkun kaverit hommaa maksullisen polttareihin ja sulhasen oletetaan varvit vetäsevän, niin kyllähän jutussa on jotain nurkkaan ajetun eläimen kaltaista juttua. Joko kaikki tietää sulhasen olevan epätyydyttävässä suhteessa ja näin kaverit yrittää viestittää, että " Hyvä mies, peru hääs, kun et edes naistasi kunnioita!" tai sitten kaveri on aivoton taikina. Tämä minun näkemykseni ja näin asian tulkitsisin, jos omalle kohdalle sattuisi. Ei ainoa totuus asiasta. 8-)
 5. JEP. Me ollaan ainakin aateltu varaavamme viinnaa ihan mahottomasti. Pullo viiniä per lätty, snapsit ja avecit kahvillle & oluet, siiderit ja boolit illaksi. Noin 2 annosta per vieras / tunti. Ja vielä vermuuden vuoksi muutama humppakuutio kaupan päälle. Jos ja kun alkomahoolia jää yli, on kiva antaa tarjoiluväelle, bändille ja vaikkapa paikan talonmiehelle pullo pari viiniä poislähtiessä kotiin viemisiksi = ns. hyvän mehen lisä. Ja olutta ja muuta jos jää yli, voi kesän mökkireissuilla viedä casen tuliaisiksi tms. Eli en koe, että se yli jäänyt viina olisi ongelma... Meidän paikassa ei ole mahdollisuutta ostaa sitä alkoholia mistään, jos loppuisi eli siksi tosi reilusti.
 6. Litrasta väkevää saa 25 täysimittaista driksua - 4 cl viinaa per drinkula. Jos puolittaa viinamäärät niin tietty tuo määrä tuplaantuu. Viskin ja konjakin kanssa tietenkin hiukan vaikeempi puolittaaniin, että lasin pohjalle jotain jäisi mutta drinkit voi helposti tehdä miedompina varsinkin, jos lasit on perus kertiksiä eli niihin ei niin kauheesti mahdu blandista... Viskit ja varsinkin konjakki on lähellä suomalaisen miehen sydäntä - varsinkin, jos sitä tarjotaan eli menekkiä veikkaan näiden tuotteiden osalta kovimmaksi. Ja tytöt tykkää Baileystä, amaretosta etc nameista. Drinkeistä ainakin mun kaveripiirissä Gin Tonic on se suosituin... Toki varmaan vanhempi porukka nauttii myös vodkaa Spritellä. Paljonko varattava juomia.. Se on varsinkin näin baarissa vaikeeta - booliahan voi jatkaa ja laimentaa, jos meinaa loppua mutta drinkeillä sama ei ole mahdollista. Mä veikkaan, että jos baari aukeaa klo 8 ja sulkeutuu puoleltaöin, niin 6 drinkkiä per lätty olis kohtuullista. Tämä siiis mun henkilökohtainen arvio... Totuus voi siis olla toisinkin!! Toivottavasti edes jotain apua! [smiley=happy.gif]
 7. Ihan hyvä, että on erilaisia juomavaihtoehtoja. Miehet yleensä pitävät oluesta, joten sitä varaisinreilusti. Mietona juomana on myös sellaista mistä ei hevin kukaan kuutamolle mene. valkoviini on kesällä ihan jees. Jos on tarkoitus tarjoata ruualle jo viiniä olisi sitä varattava aterialle ainakin pari lasia per lätty. Pullosta saat 6 lasillista. Aveceissa on nykyään ihan normaalia, että on useempaa lajia. Meilläkin tarjotaan konun lisäksi niin Amarettoa kuin Karpalolikööriä, jotta jokainen saa mieluistaan!
 8. Tsekkaa e-bay. Molempia on myynnissä! Ja tarkista millä töpläkillä on, vaikka kaipa adapteri toimisi tässäkin..
 9. MartellNoblige konjakki. Amaretto ja vielä varmuuden vuoksi Lapponia karpalolikööri, jos joku pitää noita kahta ensimmäistä liian vahvoina makuina! Karpalo on mukavan raikas ja, jos jää yli, niin kuin todennäköisintä on, niin sen voi käyttää booliin!! Ja se uusi pyöreä pullo on tosi kivan näköinen by the way...
 10. Carmen, en valitettavasti pysty... Teemme osan itse ja tuttu kokki vääntää loput..
 11. Näillä linjoilla.. *tomaati-mozzarellasalaattia *vihreää salaattia *fetaa, oliiveja jayrttiöljyä *melonisalaattia ja serranokinkkua *tonnikalapastrami ja saaristolalaisleipää *kanavartaat ja chilidippi *katkarapuvartaat allioli *manchelojuustoa rukolapedillä hunajan ja saksanpähkinän kera *espanjalaiset frikadellit ja tsatsiki *chapata *kokonaisena paistettua härän sisäfileetä ja punaviinikastiketta *loimulohi ja yrttivoikastike *paahtojuurekset *uudet perunat *patatas bravas * ja ehkä kanttarellirisotto *Kossusnapsi *Raices Garan Reserva, Valdepenas 1996 *Monopole, Blanco Seko, Rioja 2003 *shampanja- ja jokin marjasorbetti * hääkakku *kahvi, tee *avec (konjakki ja amaretto ja ehkä karpalolikööri)
 12. Jee,jee.. Siellä jonossa olleena ja kärkikymmenikössä olleena en saanut mitään meille sopivaa aikaa. En vaikka yritin soittaa kh-virastoon ja niin myös mieheni.. Syökö nopeat hitaat?? Tuuripeliä, sanon minä. Onnea kuitenkin teille kaikille, jotka ajan sieltä saitte! Minun täytyy olla vain ahkera ja kysellä niitä kuuluisia peruutusaikoja tai tulee Hyvinkään maistraatille "kotikeikka"!!
 13. Olemme harjoitelleet ihan erus kuohuvalla ja kunnon puukolla. Olemme käyttäneet nimenomaan sitä ei terä puolta. ja hyvin ovat auenneet!! Jos ei aukee ekalla vedolla heti perään uus nopee veto eli kannata jäädä arpomaan.. Ja se korkki + kaulus siinä ympärillä lähtee sitten vauhdilla eli kaikki pois alta!!
 14. Niin, ja riippuu tietty siitä miten paljon teillä on nuorempaa vierasta kutsulistalla. Onko tarkoitus, että sukulaiset tanssi ja muut häävieraat vaan dokaa tai pelaa vaikka korttia joutessaan?? Tanssi on noin yleisesti ottaen aika kiva muoto murtaa ikäpolvimuureja. Kyllä meno yleensä yltyy aika hulvattomaksi kun laitetaan finnhitsit soimaan. Ne tuntee kaikki (olettaen, että olette kutakuinkin 60-80- luvulla syntyneitä). Eli en tiedä miksi pelätä jenkkaa ja humppaa, kun voi JORATA!!! Ja bändi on silloin ihan ehdoton!!! Mutta toki, jos tämäkin kuulostaa painajaiselta, ei muuta, kun levyt kehiin!! PS: Häävalssin voi korvata "hääkeinunnalla".. ;D ;) ;D
 15. Uskoisin, että kuohari on aina tyylikäs ja varma vaihtoehto! En kuitenkaan halua ollenkaan mollata niitä, jotka jonkin muun vaihtoehdon valitsevat. Varsinkin, kun yleensä heillä on teemahäät tai esim nuo täälläkin yleisesti mainitut talvihäät, joihin tuo lämmin juoma sopii aivan ihanasti. Mielestäni erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto on eurosekoitus Ballet. Sitä on demi sec tai brut versiona. Kelpaa juoda ihan sellaisenaan - ilman suuria tunteita eli maku hyvin neutraali. Hinta himpun päälle 5 euroa eli ei ole myöskään tuhlausta sekoittaa sitä mehuun, liköörin, makusiirappiin tms. Itse olen kuivan ystävä mutta, kun vieraita on useita kymmeniä ja makuja on monia, näen demi secin varmempana vaihtoehtona. Ja shamppanjaa tarjoaisin, jos siihen varaa olisi... Päänvaivaa sitten aiheuttaakin se, että osa vieraista on lapsia ja osa aikuisia jotka ovat absolutisteja. Esim ei juovia alkoholisteja, joille tuollaisen limusiiderin tarjoaminen ei ole ensinnäkään korrektia tai sitten kovin tyylikästäkään. Vaikka laki ei niitä alkoholijuomiksi miellä, niin mieli ja moraali kyllä. Suomalaiset marjat ja esim tuorepuristettu omenamehu sellaisenaan tai vichyllä laimennettuna on ihan ok! Mutta olisihan se kiva jotain spesiaalimpaa keksiä!