Jump to content
Naimisiin.info

Pepe Laine

Ammattilainen
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tanssiorkesterisonet.fi
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1011 profile views

Pepe Laine's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. http://www.naimisiin.info/haapalvelut/musiikki.html Tuolta löytyy bändejä joka paikkakunnalle.
 2. Tässä samassa ketjussa sivulla 2 on valssi "Kesän tullessa". Siinä sanotaan:"Sua tanssittaa vuorollaan toiset jo saa" Mahdatkohan tarkoittaa tuota valssia?
 3. http://www.naimisiin.info/haapalvelut/musiikki.html Tuoltahan niitä bändejä löytyy ja kuten jo on todettukin, niin onhan bändeillä väh. 100 km toimintasäde.
 4. Olemme olleet siellä keikalla pari kertaa.Siellä on sali n.150 hengelle, sekä toinen erillinen sali,jossa on noutopöytä,sekä orkesteri koroke ja tanssilattia.Näistä saleista on näköyhteys toisiinsa suuren oviaukon kautta.Paikka on upeaksi saneerattu.Siinä salissa,missä on noutopöytä,on järjestetty tanssit. Lämpimänä vuodenaikana on tanssit kuitenkin navetan vintillä, jossa siihen on hyvät tilat.Tätä tilaa ei ole saneerattu nykyaikaiseksi, vaan se on vanhanaikaisen maalaismaisen romanttinen.Aivan kuin oltaisiin siirrytty 30-luvulle. Jos vieraita tulee vähintään 100 henkeä,on tilan vuokra 900 Euroa. Omat juomat saa viedä.Juhlien pitää loppua viimeistään klo 24.00 Isäntäväki on tosi mukava.Yksi upeinpia paikkoja,missä koskaan ollaan oltu keikalla.
 5. Jos muuta ei ole pyydetty, niin me olemme esittäneet viimeisenä sen kappaleen, mikä oli sinä iltana häävalssina/ tanssina. Tämä on tullut aina iloisena yllätyksenä häävieraille. Silloin hekin ovat päässeet tanssimaan häävalssia/ tanssia hääparin kanssa. Olemme toki etukäteen aina kysyneet ensin hääparin mielipidettä ja aina sitä on pidetty hyvänä ajatuksena.
 6. No,vertaapa siihen,että häissä esiintyvien bändien jäsenet saa 150-250 e per/nenä koko illan esiintymisestä.Ehkä 50 euroa olis aivan hyvä,vaikka kyllä ne vois sen hommankin ilmaiseksikin tehdä,jos kerran ovat ystäviä.
 7. En muista,että meillä olisi ainakaan viimeisen 50 hääkeikan joukossa ollut sellaista,missä meidän soittolista ei olisi käynyt hyvin yksiin yleisön musiikki mauan kanssa.Aina on ollut sopivassa suhteessa musiikkia ensin vanhemmille ja myöhemmin nuoremmille. Tässä yhtenä viikonloppuna kävi kuitenkin toisin.Juhlissa oli hääparia ja muutamaa muuta lukuunottamatta pelkkiä keski-iän ylittäneitä ihmisiä.Häävalssien jälkeen vetäistiin sitten tavanomaiset Satulinnat ja Yhdet ainoat ikkunat.Sitten tultiin vaatimaan humppaa.Ajateltiin kuitenkin kahlata settilistaa järjestyksessä,koska pian siellä olisi ne ainoat kaksi humppaa,mitä meillä on ohjelmistossa.Sanottiin,että pian tulee humppaa.No,humpat vetäistiin ja jatkettiin listaa eteenpäin.Ei aikaakaan, kun taas tultiin vaatimaan,että soittakaa Oulankajoki-humppa!Meillä kun ei ollut enää enempää humppaa,niin soitettiin tangoa,valssia ja foksia,koska se oli ainoa linja mikä sai kansaa lattialle.Humpan vaatija huusi vielä,että tämähän kummallinen bändi on,kun ei soita sitä,mitä yleisö haluaa.No,ei se nyt oikein niinkään käy,että yksittäinen henkilö vaatii paikan päällä,mitä soitetaan. Kokeiltiin vielä sellaisiakin takuuvarmoja lattian täyttäjiä,kuten Charlie Brown ja R-a-k-a-s- jotka aina ennen on saanut väen liikkeelle sankoin joukoin.Tällä kertaa kävi päinvastoin,kukaan ei tanssinut niitä.Onneksi ekan setin jälkeen kaaso tuli sanomaan,että enää yksi setti tämän jälkeen.Se sitten vielä vetäistiin ja todettiin,että sinä olikin kaikki perinteinen tanssimusiikki,mitä meillä on. Sen jälkeen olisi ollut jäljellä enää bile-ja rock-musiikkia.Eli kyllä näihin juhliin ihan joku perus humppabändikin olisi sopinut paremmin.Olis ehkä tuo Oulankajoki humppakin löytynyt.
 8. Me oltiin kerran kesällä Vanajanlinnassa hääkeikalla.Juhlat oli juhlasalissa.Oli helteinen sää ja hiki virtasi,koska siellä juhlasalissa ei tuuletusta ollut juuri ollenkaan.Suurin osa häävieraista ei viihtynyt sisällä ja niin saimmekin aika paljon soittaa tyhjille seinille.Tuo paviljonki onkin uusi asia ja varmmaan mukavan viileä kesälläkin,siitä ei kuitenkaan ole kokemuksia,mutta saman tapaisista kylläkin ja ne on toimineet hyvin.
 9. Niin,kyllähän me hengissä ollaan ja keikkaa tehdään ihan entiseen tahtiin.Miehityksessä tapahtui viime syksynä muutos,tuli uusi laulaja ja otettiin yksi kitaristi lisäksi,joten nykyään meitä on siis viisi. Pepe
 10. Myöskään seuraavissa ei muistaakseni ole mainittu vuodenaikaa: Akselin ja Elinan häävalssi Maijan ja Jannen häävalssi Kauneimpain,rakkaimpain Tää päivä on teidän Oikean löytänyt oon
 11. Se on vanha tapa,että häävalssia ei lauleta,nykyisin on aivan toisin.Häävalssi lauletaan lähes aina,koska niiden sanat on tärkeät.Tuo Akselin ja Elinan häävalsi on sellainen,joka mielestäni sopisi instrunakin esitettäväksi.Jos hääpari on toivonut sitä häävalssiksi,olen kysynyt,haluavatko he sen soitettuna,vai laulettuna. Lähes aina on toivottu,että se laulettaisiin.Eli,kyllä häävalssi nykyään useimmiten lauletaan. :
 12. TÄÄ PÄIVÄ ON TEIDÄN Kellojen soiton mä kuulen ja urkujen pauhu ylhäältä soi. Te alttarin edessä seisotte hiljaa ei kauniimpaa hetkeä olla kai voi. Sun silmäsi tähtinä hehkuu kun sormuksen sormees hän pujottaa. Se merkki on yhteisen ikuisen liiton se merkki on ikuisen rakkauden. Tää päivä on teidän se päivä on nyt kun tanssitte rakkauden tanssin. Tähdetkin taivaan teitä nyt katsoo kun jaatte tän päivän niin onnellisen Ootte yhdessä olleet jo kauan ihan nuoresta toisiinne tukeutuen. On tunteenne kasvanut vuosien myötä niin ilot kuin surutkin ain jakaen. Nyt tienne on alussa vasta sen kuljette voimalla rakkauden. Kaikki se kestää ja kaikki se voittaa sen voima on suuri ja ihmeellinen. Finlanders levyllä Kauneinta häämusiikkia Tästä orkesteri häihin
 13. Tuolta voisi löytyä.http://www.naimisiin.info/haapalvelut/musiikki.html
 14. Olemme olleet siellä keikalla pari kertaa.Siellä on sali n.150 hengelle, sekä toinen erillinen sali,jossa on noutopöytä,sekä orkesteri koroke ja tanssilattia.Näistä saleista on näköyhteys toisiinsa suuren oviaukon kautta.Paikka on upeaksi saneerattu.Siinä salissa,missä on noutopöytä,on järjestetty tanssit. Lämpimänä vuodenaikana on tanssit kuitenkin navetan vintillä, jossa siihen on hyvät tilat.Tätä tilaa ei ole saneerattu nykyaikaiseksi, vaan se on vanhanaikaisen maalaismaisen romanttinen.Aivan kuin oltaisiin siirrytty 30-luvulle. Jos vieraita tulee vähintään 100 henkeä,on tilan vuokra 900 Euroa. Omat juomat saa viedä.Juhlien pitää loppua viimeistään klo 24.00 Isäntäväki on tosi mukava.Yksi upeinpia paikkoja,missä koskaan ollaan oltu keikalla. Tanssimusiikkia ja bilemusiikkia häihin
 15. Heinäkuussa olimme hääkeikalla Perjantaina,ja kyllä aikataulut olivat samanlaiset,kuin Lauantaisinkin. Häävalssi tanssittiin klo 20.00 ja vieraita oli runsaasti.Joten ei se Perjantai mitenkään ongelmaa tuota,päinvastoin. Bänditkin tekee hääkeikat halvemmalla Perjantaisin,kuin Lauantaisin.
×
×
 • Create New...