Jump to content
Naimisiin.info

Mariangelina

Rouva
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Lontoo

Mariangelina's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Haat on nyt juhlittu, ja oli kylla niin kiireinen paiva etta en edes muistanut koko tata asiaa ennenkuin kaasoni sanoi juhlassa minulle anopin asusta etta "tuohan on enemman lila kuin valkoinen..." Anoppi oli siis itse sitten jossain vaiheessa ymmartanyt muuttaa mieltaan asunsa suhteen, en tieda olisiko joku kommentoinut sille aiheesta vai janistiko itse. ;D Onneksi emme joutuneet sanomaan ja asia ratkaisi itsensa, olisihan se vahan hassua ollut, mutta inhottava joutua haiden aikaan kamaliin valtataisteluihinkaan kun sen pitaisi olla kiva tilaisuus... :-/ Toivottavasti muille ei tule eteen!
  2. Ehka kuvaus olisi ollut sittenkin parempi vihkimisen jalkeen eika ennen kunhan vieraille olisi jarjestetty ohjelmaa sille valille. Tuli hiukan liian kiire.... Haalehti oli myos vaarassa joissain asioissa kun itse paivana improvisoidaan kuitenkin osa, kuten ohjelman maara, mutta ehka sen silti tekisin kun se lahti aika mukavasti veiraille mukaan.
  3. Hymyilin about nain leveasti koko paivan. kuvista katsellessa huomasin etta parempi olis ollut hiukan vahemman levea "poseeraushymy", mutta naytetaan kylla ainakin sitten luonnollisen onnellisilta kuvissa
  4. Meilla oli ruoka klo 15.30 ja kahvit pari tuntia myohemmin ja vaikka monet ottivat parikin annosta ruokaa, niin kylla se yopalakin meni kuumille kiville sitten klo 9 aikaan. Meilla olikin paljon tanssimista haissa ja olihan se pitka paivakin. Yopalaksi oli karjalanpiirakoita, munavoita, perunasalaattia ja nakkeja. Karjalanpiirakoita ja jopa nakkeja lahti aika paljon ulkomaanvieraille jotka yopyivat mokeissa mukaan aamupalaksikin... Kaikki olivat oikein tyytyvaisia!
  5. Mariangelina

    Häätöppäyksiä?

    Ai niin, ja me oltiin viela kirkon pihassa ennen vihkimista poseeraamassa kuvaajalle kun ulkomaanvieraitamme kuljettava bussi painalsi ohi ja kaikki nakivat siis meidat ennen vihkimista! Ja sen jalkeen niissa parissa kuvassa mita viela otimme kirkon sivustalla innokas sulhasen ystava nakyy niissa kaikissa kuvaajan ottamissa kuvissa videokameran kanssa. Ja sitten lahdimme karkuun juhlapaikalle pain ja tormasimme viela yhteen ystavaani ja taman poikaystavaanjotka kavelivat vastaan ihan vieressa eivatka tienneeet uskaltaako tulla halaamaan vai kavellako ohi vain!
  6. Mariangelina

    Häätöppäyksiä?

    Meillakin seistiin, vaikka en huomannut asiassa mitaan outoa ennenkuin pappi jalkeenpain totesi etta yleensahan Suomessa istutaan kun haapari on tullut sisaan... ;D Mutta kanttori huomasi asian ja supatti papille etta kaske niiden istua hanen flyygelikappaleensa aikana koska se on aika pitka... ;D Ja sitten istuivat myos kaaso ja BM, joiden ei pitanyt. Taaskaan en huomannut mitaan outoa ennenkuin kaaso asiasta mainitsi jalkeenpain. Muita pikkumokia: * Kaulakoruni jai kotiin * Kasilaukku oli unohtunut johonkin ja kaaso joutui kantamaan koko illan huulipunaani; * Mustavalkofilmit jotka oli varattu kaverin kameraan kirkossa kuvien ottoon oli unohtuneet; * Sulho sanoi vahingossa "I do" eika "I will"; * Pappi lausui sulhasen sukunimen kerran oikein ja sen jalkeen joka kerta vaarin; * Kimppu karvahti varresta kun laitoin sen lasipurkkiin johon avustajat olivatkin tokanneet jo tuikun * Sukkanauha oli hukassa ja jouduimme heittamaan jonkun tartaaninauha-systeemin; * Pienien koordinaatio-ongelmien vuoksi morsiusvisa jai pitamatta. Mutta mahtava paiva oli silti!
  7. Anoppi aikoo laittaa asunsa; nain sen lauantaina ja se on jakkutakki ja pitka hame, kermanvariset eli ihan samaa kuin minun kapea, pitka pukuni. Ja anoppi ei ilmeisesti aio lisailla mitaan huiveja ja muita varillisia juttuja sen kanssa; siis tulee ihan taysvalkoisissa. Kysyin kylla etta eihan han ole huntua laittamassa ;D ...ei kuulemma... Mutta eipas sita vieraitaan voi kotrolloida, mutta anopin vieressa en sitten kylla poseeraa, sanoin jo sulkille etta se on sitten oltava hanen isansa mun vieressa ja anoppi hanen vieressaan jos heidan kanssaan kuvia otetaan, sehan nayttaa mutten ihan naurettavalta. En kuitenkaan halua suoraan kieltaa etta et laita, kun ei kerran vihjailusta usko... Kylla ma uskon etta viela muutaman vuoden keraan enemman katseita kuin anoppi vaikka oltais samassakin mekossa ;D Pitaa varmaan varoittaa omaa aitiani aiheesta ettei se shokeeraannu haissa sitten
  8. no kyllahan sita vahan tulee sellainen olo etta anopilla on vaikeuksia paastaa nuorimmasta pojasta irti... : Itse vaittaa etta puku oli siskonpojalta saatu lahja USA:sta eika han siis varia valinnut, mutta tuntuu oudolta etta pyytamatta olisi haihin laitettavaksi ostettu tuon varinen asu : Ja eihan sita tarvitsisi laittaa sitten juuri meidan haihin No en tieda, viitsi enaa tasta isompaa asiaa tehda, vaikka tuon vitsinsa perusteella tietaa siis kylla hyvin etta vain morsiammen kuuluisi olla siina varissa, hantahan sita sitten oudosti katsotaan... : Taidan ottaa sulkin ehdotuksen ja ehdottaa anopille jotain varillista huivia tai muuta sen kanssa, saa nahda laittaako.. : Ja juu, ei ole kiva yrittaa "voittaa" morsianta haapaivana niinkuin tuossa tanssijan esimerkissa, ajattelis etta itsea jo havettais aika lailla Tosin anopin kohdalla en nyt sita kuitenkaan pelkaa ;D *muoks* ja uskoisin ettei se anoppi pahuuttaan sita ole tekemassa, jos olisi niin olisi varmaan vaan saastanyt yllarina itse haapaivaan...
  9. Ajattelin nyt laittaa tanne, etta mita mielta ihmiset ovat? Sulho kertoi eilen etta aitinsa haluaa laittaa kermanvarisen (saman varinen siis kuin pukuni) jakkupuvun paalleen haihin. :-? Oli kuulemma viela vitsaillut etta luulevat viela etta han on morsian... : (yritan olla huolestumatta aiheesta) Mutta nayttaako kuvissa hassulta jos hanella on saman varinen asu kuin minulla? Oma siskoni ei suostunut edes keskustelemaan kivasta jakkupuvusta jonka paavari oli valkoinen vaikka siina olikin isoja varikkaita kuvioita, enka olisi yhtaan laittanut pahakseni, mutta etta joku kokonaan valkoisissa??? En tieda, pitaisko tallaisesta pikkuasiasta nyt taas vetaa hernetta nenaan? Mielipiteita?
  10. Noista Monsoonista ja Debenhamsilta saa ainakin halutessa puvun mukaan heti, mahdollisten korjausten kestoa en tieda. Ostin sen oman Monsoonin pukuni heti ja vein sitten itse ompelijalle korjattavaksi ja hyva tuli!
  11. Kavin Ruislipissa Lansi-Lontoossa yhdessa morsiusliikkeesa joka oli aivan mahtava yllatys sen kohtelun jalkeen mita olin kokenut Brightonissa yhdessa morsiusliikkeessa ja Pronuptiassa Lontoossa. Aivan ihana, todella avulias ja henkilokohtaista apua antava ihminen, kannattaa menna kaymaan vaikka kauempaakin. Tassa liikkeen linkki. Han antoi jopa vinkkeja kun myonsin etta minulla puku jo oli, tiesi itse puvun aika nopeasti ja antoi vinkkeja miten se nayttaa hyvalta. Jai todella hyva mieli! Kannattaa kayda, varsinkin jos on yhtaan niin hukassa iaheen kanssa kuin itse olin. *muoks* ja liiketta pyorittaa omistaja tyttarensa kanssa eli siis tama ihminen on kaytannossa aina paikalla. http://www.bridalbellesruislip.co.uk/ Debenhams myos (Oxford tai Regent Street, lahella sita isoa John Lewisia) myy aika montaa eri mallia haapukuja, ihan kivoja simppeleita ja linjakkaita malleja. Oman pukuni ostin Monsoonin bridal-osastolta, tosin alesta, siis viime vuoden mallia, mutta niilla oli pari aika kivaa uudessakin mallistossa, kannattaa katsoa nettisivut myos heilta. Tassa nyt jotain, toivottavasti auttaa!
  12. Ne brittihaat joissa olen itse ollut ovat olleet kaikki aika "hienoja". Siis ennemmin hienossa hotellissa vaikka pienemmalla porukalla kuin vuokratussa salissa isommalla. Kutsut ja muut ovat yleensa ostettua kamaa, eika mielestani kuulu hirveasti brittiperinteeseen lahtea itse vaantamaan oikein mitaan. Minahan shokeeraan kaikki tekemalla kutsut ja kiitoskortit ja koristelut ja muut ihan itse ;D Niissa haissa joissa olen ollut musiikki on ollut enemman popahtavaa ja poppirakkauslauluja kuin valsseja tai muuta suomalaisesti haatraditionaalista. Ensimmainen tanssi ei ole ollut valssi. Asustuksena miehella se korkea hattu, en nyt muista nimea, eika missaan tapauksessa vain musta puku vaan ihan oikea haihin tarkoitettu joka yleensa vuokrataan. Morsiammella traditionaalisempi valkoinen ja "iso" prinsessa haapuku kuin suomessa on tapana ja ehdottomasti huntu. Brittihaissa etikettia mielestani noudatetaan enemman ( ie sulkki, BM ja kai morsiamen isa samalla tavalla pukeutuneita, istumajaerjestykset ja puheiden pidot etiketin mukaan) Toivottavasti sait jotain tasta sepustuksesta irti! *muoks* ja allekirjotan myos fifin kommentit, paitsi tuosta kuorosta en tieda.
  13. Mariangelina

    Etelä-Pohjanmaa

    Hatsepsut - en tiedä jaksaisko enää odottaa ens kesään asti tai kestäisko sulhon pinna lisäkuukausia tätä... ;D
  14. Pitää varmaan ottaa sinnepäin yhteyksiä seuraavalla Suomen reissulla- kiitos kiikinen kommentista!
  15. Hei! Mietiskelen ensi Maaliskuun häitä varten, että pitäisiko olla omat järjestelyt papin suhteen vai voisiko luottaa Lempäälän seurakunnan pappeihin? Onko kellään kokemusta/kommentteja aiheeseen? Englannintaito olisi myos tarpeellinen meidan kolmikielisiin häihimme... kiitos avusta jo etukäteen!
×
×
  • Create New...