Jump to content
Naimisiin.info

Mannuli

Rouva
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mannuli

  • Syntymäpäivä 05/20/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Uusikaupunki

Mannuli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Ei minullakaan ihan Ukista oo paikkoja tiedossa, mutta meidän häitä vietettiin viime kesänä Pyhärannassa Suojalassa. Meren rannalla mukava rauhallinen paikka jonne mahtuu hyvin 150 vierasta. Eipä sinnekään oo pitkä matka Ukista!
  2. En pystynyt hymyilemään. Ovien avautuessa ja kaikkien katsoessa minua ja isää alkoi itkuttamaan. itkuni sain pidettyä, mutta vakavana oli vain katsottava suoraan etiäpäin. Mutta kyllä pisti isin ilmeen ihan samanlaiseksi
  3. 2450€ yhdeltä Meksikoon kahdeksi viikoksi!
  4. Mannuli

    Meksiko

    Yhdyn Fishn:n mielipiteeseen ettei ne jenkkituristit yhtään häiritse. Itse koimme, että oli aivan ihanaa kun ei ollut muita suomalaisia mailla halmeilla. Oli vain paljon jenkkiläisiä ja saksalaisia. Ja kyllä se meksikoilaisuus tuli esille mm. ruoissa. Meidän hotellissamme oli varta vasten meksikoilaisiltoja jolloin tarjolla oli vain paikallisia ruokia.
  5. Mannuli

    Meksiko

    Me menimme Cancuniin runsas viikko sen jälkeen kun heinäkuussa Emily-hurrikaani riepotteli siellä. Täytyy kyllä myöntää, että hienosti olivat saaneet korjattua suurimmat jäljet pois. Ajoimme myös paikan ohi, jossa hurrikaanin keskus oli riehunut, ja siellä oli vielä kyllä hirmuisesti työtä tehtävänä, mutta oli kuitenkin jo jonkin verran siivottu paikkoja. Xel-Hassa hurrikaanin tuhot näkyivät vielä...siellä ei päässyt kaikkia polkuja liikkumaan, kun tuuli oli tuhonnut reittejä. Elikkä meitä hurrikaanin jälkeiset viikot eivät häirinneet. Oli vain mielenkiintoista seurata, kun hotellimme palmuja raivattiin yms. Meille osui kaksi viikkoa täyttä aurinkoa ja paahdetta ;D! Sinne vain uteliaana kurkkaamaan miltä luonnonkatastrofeista selvitään !
  6. Mannuli

    Meksiko

    Kuvia Meksikosta nähtävillä uudessa päikyssäni:)!
  7. Mannuli

    Meksiko

    Terveisiä Meksikosta!!! Aivan mielettömän upea paikka, ja ilma mitä hienoin....joka päivä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta:)!!!! Suosittelen paikkaa, ja varsinkin Cancunin Riu Palace Las Americasia:)!!!
  8. Mannuli

    Meksiko

    Ylihuomenna kutsuu MEKSIKO !!!! EI millään malttaisi odottaa...eilinen päivä väsyttää vielä edelleen, ja huomenna pitäisi jo suunnata Hesaan hotelliin yöksi:)!!!
  9. Mannuli

    Meksiko

    Pitääpäs taas nostaa tää Meksiko aihe hieman ylemmäs:)!!! Matkakuume vain kasvaa:)! Häät viikon päästä ja matkalle seuraavan viikon tiistaiaamuna ;D!! HIh, ei millään malttaisi odottaa ;D!!! Olisi kiva kuulla kuulumisia toisilta!! Kiitos Bride tiedoistasi:)!! Sitä vielä Bridelta kyselisin et miten kannattaa rahaa vaihtaa ja missä? Kiitollinen tiedoista jo etukäteen ;D
  10. Mannuli

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meille tulee Rakkaus on lahja jumalan -kappale:)!!
  11. Mannuli

    Meksiko

    Hienoa kuulla, että paikka on upea !!! Sen verran haluaisin tietää, että oliko teillä turistiripulia :...oon vain kuullut joltain kommenttia et sitä on ollut !
  12. Mannuli

    Meksiko

    Sen verran olen tietoinen, että adapteri kannattaa mukaan ottaa:)! Meksikossahan on epävakaista säätä kesäisin.....voi olla ihan mahdollista, että kun me mennään sinne heinä-elokuun vaihteessa siellä saattaa olla hirmumyrskyjä :. Viime vuonna oli elokuussa siellä hirmumyrsky
  13. Mannuli

    Meksiko

    Tomsa! Olette olleet näyttävästi Riu Palace Las Americas-hotellissa. Vastasiko odotuksianne ? Olemme lähdössä sinne heinäkuun loppupuolella:)
  14. Mannuli

    Meksiko

    Nostetaampas Meksikoa vähän ylöspäin:)! Meitä on täällä monta, joiden matkan alku alkaa jo häämöttää horisontissa ;D!!
  15. Tänään ostin juuri kakkosluokan merkkejä 50, joten kyllä hieman säästää euroja:)!
×
×
  • Create New...