Jump to content
Naimisiin.info

kukunor

Rouva
  • Viestit

    90
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kukunor kaikki viestit

  1. nostelen tällaista ikivanhaa ketjua... ystäväni kaipailee vinkkejä turun seudun pesuloista, missä pesettää pukunsa. anyone?
  2. itse asiassa me vertailtiin viime kesänä hintoja tukussa ja vähittäiskaupassa ja lopulta päädyttiin ostamaan kaikki karkit citymarketin irtokarkkihyllystä kun ne oli tarjouksessa ja näin ne tulivat halvemmaksi kuin tukusta ostettuna. ostettiin n. 80 vieraalle neljää eri karkkilajia pari kiloa kutakin ja ne riittivät mainiosti.
  3. kun lähdin isän kanssa kävelemään käytävää, tunsin että kyyneleet ovat lähellä. pystyin kuitenkin pidättelemään niitä, sillä jos olisin alkanut itkeä, en olisi varmasti pystynyt lopettamaan ollenkaan. ystäväni sanoivat, että olin näyttänyt tyynen rauhalliselta ja onnelliselta ja olemukseni oli rauhoittanut myös heitä. itse muistan hymyilleeni niille muutamalle ihmiselle, joiden läsnäolon tajusin kirkossa. jännitykseltäni en huomannut läheskään kaikkia vieraita.. mieheni jännitti kuitenkin paljon näkyvämmin kirkossa ja alttarilla seistessä mun oli pakko aina välillä katsoa, ettei rassukka ala pyörtyä tai mitään..
  4. kukunor

    Servetit

    dunilla on sellaisia paksumpaa matskua olevia, oiskohan merkiltään dunilin. pakkauksessa on 50 kpl ja hintaa jotain 13-15 euron välillä. tukuista saa ainakin, joten kannattaa varmaan kysäistä pitopalvelulta, josko heidän kauttaan saisi, mikäli ei tunne ketään tukkukortillista.
  5. Meille on tulossa jotain tämänsuuntaista: Onnittelumaljana Kir Royal ja alkoholittomana versiona lakkasiideri Ceasar-salaatti katkaravuista Nuudelisalaatti kasviksista ja cashew-pähkinöistä Kinkku-pastasalaatti Vihersalaatti sekä fetaa, oliiveja, sipulia, paprikaa Aurinkokuivatut tomaatit Kylmäsavulohikiekot Lämminsavulohi Parmankinkkua ja melonia Yrttijuustoa kiekkona Marinoidut kasvikset Timjamilla maustetut uunilohkoperunat Lihavartaat Kasvisvartaat Rhode Island-kastike yrttipatonkia, levitettä juomina viinit, omenamehu, siideri, olut, kivennäisvesi kakku suklaa-kaurakeksit konvehdit kahvi & avecit tee yöpalana juustotarjotin lisäksi hääkarkit jonkinmoisesta karkkibuffasta aika tavallista siis, mutta kuitenkin juuri sellaista mistä me tykätään.
  6. missä tallinnassa tarvitaan mahdollisesti tukkukorttia ja/tai y-tunnusta? oon ihan pihalla kaikista noista alkoholinostomisjutuista vaikka se itselläkin on jo kohta edessä.. :-/
  7. mun lenkkireitin varrella on åbo akademin humanistcentert arken, jonka miljöössä saa varmasti aivan ihania kuvia. arkenin ympäristö on meille potentiaalinen vaihtoehto miljöökuville juhlapaikkamme lisäksi. arkenissa (ja manillassa myös) on sellaista vanha kohtaa modernin-henkeä, jota mä ainakin haluaisin meidän kuvista välittyvän.
  8. aion käyttää tulevaa yhdyssukunimeäni kaikissa tilanteissa. äskettäin tajusin, että mun on pakko muokata nimikirjoitustani jotenkin, sillä mulla on tosi iso käsiala ja nimeni pitenee avioliiton myötä lähes puolella eikä nykyinenkään nimmarini mahdu oikeastaan mihinkään kunnolla.
  9. mä tunnen enemmän tai vähemmän paremmin kaikki meidän häihin tulevat vieraat. mies ei oo kai tavannut mun muutamaa työkaveria ja opiskelukaverin poikaystävää.
  10. kukunor

    Turun seutu

    moi maria! missä vaiheessa teidän järjestelyt on? me ollaan ihan alkutekijöissä vielä; paikka ja kirkko on mutta ei mitään muuta varmaa vielä. vähän alkaa jo ahdistaa ellei ruokajutut jo kohta selviä.
  11. en tiedä mistä turussa sellainen loytyy, mutta now and foreveristä tilaamalla ainakin saisi.
  12. kukunor

    Turun seutu

    täältä ilmoittautuu yksi turkulainen morsian lisää! ollaan miehen kanssa molemmat turun lähettyviltä kotoisin ja asuttu turussa vajaan viiden vuoden ajan. meidät vihitään mikaelin kirkossa ja juhlitaan vanhassa viinatehtaassa. meba, eiks villa romaan tuu juhlamestareista ruuat? millaista palvelua oot sieltä saanut? oon aina välillä kysellyt ko.paikasta täällä, eikä kukaan ole osannut sanoa mitään.
  13. vanhassa viinatehtaassa ja danasalissa on kuulemma pidetty reilustikin yli sadan henden juhlia, mutta oman arvioni mukaan sata henkilöä olisi siinä tilassa jo aika paljon.
  14. musta tulee nykyinen sukunimeni-miehen sukunimi miehen sukunimeä on ainoastaan hänen sukulaisillaan suomessa ja omani taas on kohtalaisen yleinen (paitsi ehkä juuri täällä kotiseuduillani). etunimeni+miehen sukunimi kuulostaa mielestäni tomeralta maatalon emännältä ja se taas ei oikein istu mulle. muutenkin oma sukunimeni on mulle nykyisin tosi rakas enkä halua luopua siitä kokonaan. ai niin, muutama kuukausi sitten ilmeni, että mieheni kuvitteli että se että minusta tulee yhdyssukuniminen tarkoittaa sitä että hänenkin nimekseen tulee samainen yhdistelmä. musta oli tosi herttaista ettei hän ollut sanallakaan purnannut tätä vastaan vaikka tiesikin että tuleva appeni veljineen ei olisi tällaista järjestelyä valituksitta hyväksynyt.
  15. oho, alkaapa meitä jo olla
  16. myös minä liityn manillassa juhlivien joukkoon; vanha viinatehdas ja danasali varattu syyskuulle 06.
  17. indira ja marimari, miten paljon teille on tulossa vieraita? me ollaan menossa ensi viikolla katsomaan vanhaa viinatehdasta ja danasalia ensi vuoden syksyä silmälläpitäen.. toivottavasti vuokra ei ole ihan hirmuisa.
  18. heips haaveenani olisi viettää turussa urbaanit, vähän boheemihenkiset häät, joissa kuitenkin olisi ripaus perinteitäkin mukana. unelmajuhalpaikkani olisi manilla, mutta olisiko jollain vinkkiä jostain muusta vastaavan tapaisesta paikasta? olen avoin kaikenlaisille ehdotuksille. entäpä juhlamestarit -pitopalvelu? olisiko jollakin kokemuksia siitä?
  19. olen aina haaveillut kalevalan kaupunkisormuksesta vihkisormuksena. se kai on ns. halpa sormus, ovh alle 350 euroa, mutta en kyllä silti yhtään epäile sen laatua. toisaalta esim. kultajousen omien mallien laatuun suhtauden vähän varauksella. mielikuvaani kyllä varmaan vaikuttaa se, että olen turussa saanut ko. liikkeessä todella huonoa palvelua. mutta niin, ei kai se sormuksen hinta ole tärkein asia..
×
×
  • Create New...