CCJ

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About CCJ

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hki
 1. Meikäläinen oli ihan ähkyssä koko reissun. Mun mielestä ruoka oli mahtavaa ja varsinkin jälkkärit. Aamupala ja lounas syötiin pääosin buffetissa ja illallinen a´la cartessa. Nam nam, muistuu ne ihanat ruuat mieleen. Tavarat meillä ainakin meni lähtösatamassa (Miami) ja satamissa läpivalaisulaitteen läpi. En tiedä syynättiinkö pulloja, vai vaan metalliesineitä. Ainakin sääntönä oli, että satamassa ostetut pullot pitäisi antaa säilöön jonnekin , josta ne saa sitten lähtöpäivänä.
 2. Heips ja terkkuja Karibialta! Kauhea hirmumyrsky Wilma koettelee kohta Karibiaa! Me oltiin Carnivalin Imagination laivalla ja kivaa oli! Miamissa yks yö ja 4 laivalla ja sitten kotiin. Tosiaan lyhyt reissu sen takia, kun pieni poikamme odotti kotona. Laiva oli upea ja sviitti varsinkin. Meillä oli parvekkeellinen hytti poreammeineen. Me ei oltu ilmoitettu häämatkasta etukäteen, joten ei saatu mitään extraa. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli paljon ... Liikaa ihan!! Pari kiloa tuli muutamassa päivässä. Salamatkustaja mahassa (sain juuri tietää ennen matkaa) esti drinkkien juomisen, joten isoilta summilta vältyttiin. Mies tilasi kannelle 3 kaljaa (tölkkiä) jäissä ja hinta oli 17 taalaa! Tilattiin ekana iltana shampanjapullo , hinta oli 75 dollaria! Törkeitä hintoja, mutta tosiaan sinne on turha mennä pihistelemään. Sää oli kuuma, reilu 30 astetta. Laivalla se ei tuntunut pahalta, mutta satamissa kylläkin. Meksikossa käytiin snorklaamassa 30 asteisessa vedessä, ja Key Westissä kierreltiin vähän siinä keskustassa. Mies poltti itsensä, joten se ei pystynyt olemaan loppumatkasta auringossa. Hieno reissu kylläkin, tietty olisi voinut olla pidempikin. Meksikossa snorklaus + jeeppi off road -retki maksoi 90 dollaria/pää. Oli kyllä sen arvoinen! Lento sinne Pariisin kautta kesti yhteensä 15 tuntia. Se oli aika tuskaa, kun ei nukuttanut yhtään. Ja turbulenssi kiusasi meitä tunnin ajan, joten oksennuspussit kädessä istuttiin. Takaisintulo meni suht kivasti, kun oli yöunten aika. Se mikä yllätti ehkä eniten, että laivalla oli kaikenikäisiä ja tavallisia ihmisiä. Ihmiset pukeutuivat rennosti, ei mitenkään ylihienosti, niinkuin vähän pelkäsin. Formal nightissa näkyi ihan muutama mahtava iltapuku, mun "pikkumusta" sopi tilanteeseen paremmin kuin hyvin. Mies unohti tummasta puvustaan vahingossa housut kotiin, laittoi vihreän puvun, mikä oli hyvä valinta! Kyselkää jos tulee kysymyksiä mieleen, reissu on vielä hyvin muistissa!
 3. Omia juomiahan laivalla ei saa olla, vaan pitäisi ostaa sieltä ravintoloista. Oliko ne kuinka kalliita? Eräs tuttava kehotti ottaa oman pullon mukaan, niin hän oli tehnyt ;D Joi sitten partsilla ginitoniccia, osti vain toniccia kaupasta. JOtenkin pelottaa "salakuljettaa" laivaan jotain, varsinkin kun Jenkkilässä ollaan...
 4. Taas meikäläinen vaivaa teitä kysymyksillä. Saatiin matkaehdot ja en välttämättä taas ymmärrä kaikkea. Onneksi olette te, joista joku USA-konkari osaa auttaa. Eli mitä näillä ehdoilla (alla) siis tarvitsemme mukaan?? Viisumia ei vissiin. Soitin konsulaattiin, ja heidän mukaan vain passi riittää. Laivojen ehdoista ne ei tiennyt mitään. Ja pysähdymme Meksikossa, ja siitäkään se ei osannut sanoa mitään. Eli yhtä tyhjästä koko soitto. Auttakee... --------------------------------------------------------------------- Non-U.S. citizens need: - A valid passport - A valid, unexpired U.S. Multiple Re-Entry Visa, if applicable non-U.S. citizens eligible to apply for admission under the Visa Waiver Pilot Program must still have a valid, unexpired passport. For sailings calling on Canadian ports of call, certain foreign nationals must obtain a Canadian visa in addition to the multiple-entry visa. For sailings calling on Bermuda, U.S. Alien Residents will need a valid passport (or a birth certificate and official photo ID) in addition to their Alien Resident Card. Non-U.S. citizens must contact the appropriate consulates, U.S. Embassy and U.S. Immigration office to inquire about necessary travel documentation. Carnival assumes no responsibility for advising guests of Immigration requirements. All non-U.S. citizens and U.S. Permanent Residents must surrender their passport and/or Permanent Resident cards at time of embarkation. These documents will be returned upon completion of the Immigration inspection. Guest planning to debark in Mexico for more than 24 hours must obtain a Mexican Tourist Card from either a travel agent or a Mexican consulate prior to their departure. Additionally, guests debarking with children must have a notarized affidavit from any absent parent indicating permission to travel with the accompanying adult. In addition to the above requirements, all guests 16 years of age or older, must provide an official photo I.D. It is important that guest names on travel documents (passport, Permanent Resident card, birth certificates, etc.) be identical to those on the cruise and airlines tickets. If not, proof of name change (i.e., a marriage license) OR a valid driver's license or government issued photo ID (i.e., U.S. Military ID) must be presented.
 5. Me lähdetään 5.10. Carnivalin laivalla Imagination 4 päivän reissulle Key West-Cozumel ja takas. Ja edellinen yö ollaan Miamissa hotellissa. Hotellia ei olla vielä varattu, olisiko teillä suosituksia hotelleista sataman lähellä. Syy näin lyhyeen reissuun on kotiin jäävä reilu 1v poika, jota meitä tässäkin ajassa tulee varmaan ihan hirveä ikävä. Meille ei tule hääpakettia, ilmeisesti. Me ostettiin laivamatka ja lennot erikseen. Tosiaan se hotelli on viel varaamatta. Onko kellaan kokemuksia Cozumelista ? Pukeutuminen mietityttää... mitä ihmettä sinne pitäisi varata mukaan? Kun ei löydy iltapukua, eikä jotenkin huvittais edes sellasta laittaa. Laittakaapa lisää pukeutumisajatuksia ja -kokemuksia! Kiitti etukäteen!
 6. Kertokaas joku hyvä hotelli sataman läheltä! Ollaan vain yksi yö ennen risteilyä.
 7. Tullilappu?? Kertokaas mistä sellaisen saa, et se on sit etukäteen. Meillä ei ole matkatoimiston matkaa, vaan ns. omatoimimatka.
 8. Mulla ei pukuun jäänyt mitään... Korsetissa rintsikoiden kaarituissa oli kyllä hieman väriä, ei muualla.
 9. MInähän aloitin tämän ketjun ja vaikka tuli huonojakin kokemuksia, niin päätin ottaa riskin.. En kokeillut aikaisemmin, koska siellä sanottiin ettei ole tarvis... Kyllä jännitti onnistuuko, koska häät oli parin päivän päästä. Ja tulos oli todella hyvä!! Eka päivä oli hieman liian ruskea ehkä, mutta häissä parin päivän päästä oli rusketus tosi kiva ja aidon näköinen, ei laikkuja. Mä kävin Kalevankadulla Ergolinessa, hinta 20 euroa. Siinä ihminen ruiskuttaa sen aineen, ei kaappi. Suosittelen muillekin. Ja jos haluaa ottaa varman päälle, kannattaa tietty kokeilla etukäteen. Sain kehujakin paljon, ihmiset luuli, että olin koko alkukesän rannalla.. Ei kuitenkaan mikään etelänmaan rusketus, eli siksi tosi hyvä!
 10. Nosto! Kertokaahan kokemuksia lisää!
 11. Pakilan Hyvän paimenen kirkossa vihkiminen ja Vartiokylän työväentalolla kekkerit.