Jump to content
Naimisiin.info

Brud

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Brud's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Voin suositella tuota Plazaa. Saimme kuitenkin sen poreammeellisen huoneen (sama hinta) ja kivaa oli! Hotellilta saatu kukka-asetelma oli tosi hieno!
  2. Me varattiin Plaza. Siellä hääpaketti on 175 e, kuuluu kuoharia ja kukkia, aamupala huoneeseem ja myöhäisempi check-out. Se ainoa poreammeellinen huone oli tietty jo varattu, mutta tuokin huone on hieno . Iso, tavallaan erikseen olkkari ja makkari vaikka ovat samaa tilaa. Ja iiiso kylppäri. Valinta ratkesi silläkin perusteella, että siellä tuli parasta palvelua kyselyitä tehdessä.
  3. On nähnyt juu ja sanonut, että ihan hyvä...
  4. Brud

    Turun seutu

    Täällä yksi turkulaismorsian lisää! Turussa vihitään - eikä neitiaikaa enää paljon ole jäljellä
  5. Jos tulee kipeäksi (migreeni pukkaa iskemään aina väärään aikaan), teloo itsensä/sulhanen teloo itsensä . Siis se pelottaa, jos ei oliskaan täysin fyysisesti kunnossa tärkeänä päivänä! (henkinen kunto nyt on mennyt jo aika päiviä sitten, nimim. Valvotut yöt ;D)
  6. Mihin: Berliini, Wien tai Budapest Miksi: BERLIINIssä on niin paljon kaikkea, emmekä eka reissulla nähneet kuin vähän ja suurkaupunkitunnelma viehättäisi WIENissäolis kiva käydä, koska ei ole oltu siellä - kokemuksia???? Miks mulla on sellainen käsitys, et Wien on kallis? BUDAPEST olis myös kaupunki, jossa kumpikaan ei oo käynyt. Se olis myös halpa elellä. Ei välttämättä romanttisimpia vaihtoehtoja, mut ehkä järkevimpiä (suht lähellä kaikki) kun tehdään 5 päivän matka.
  7. Brud

    Turun seutu

    Niin vastasinkin jo Assille siihen toiseen ketjuun - käy kurkkaamassa ;D
  8. Brud

    Turun seutu

    Moi! Kertokaa kokemuksia Turun upseerikerhosta. Meillä on siis vain pieni tilaisuus ja vihkiminen sekä ruokailu ovat samassa tilassa (mahdollisimman yksinkertaisesti ja helposti ) Meille olisi ilmeisesti sopiva Turku-kabinetti, osaako joku kertoa, millainen "koppi" se on? Olen kyllä ollut paikalla, mutta silloin käytössä olivat 2 isoa salia (ei kai se kabinetti sitten ole eteisaulan ja sen salin välinen tila, sit se ei kyllä käy!) Olen jo kysellyt toisessa ketjussa, mutta kysyn vielä täälläkin, että onko jollakin tällaiseen tilanteeseen suositeltavaa paikkaa???
×
×
  • Create New...