Jump to content
Naimisiin.info

venda

Rouva
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

650 profiilin katselua

venda's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. venda

    Uusi Häävalssi Stellalta!

    Aika hyvin sanottu
  2. venda

    Uusi Häävalssi Stellalta!

    Häätanssiksi aloitusviestissäni kappaletta suosittelinkin Kaikkihan eivät tahdo valssata.
  3. venda

    Uusi Häävalssi Stellalta!

    Niin... kuolemanpelostahan siinä kai on kyse: "Toiset nuorena nukkuu joskus se pelko uniin kulkeutuu Sitten sinä oot siinä silität mun hikistä päätä" = Kertoja pelkää kuolemaa, näkee siitä painajaista, ehkä herää kesken unien ja toinen rauhoittelee?
  4. Stella-yhtyeen uudelle levyllä "Pelkääjän paikalla", joka julkaistaan 29.3. on riipaisevan hieno Häävalssi-niminen kappale, joka ainakin omaa korvaa kovasti miellyttää. Stella on aiemmin tehnyt mm. sen Katri Ylanderin laulaman "Piste"-kappaleen. Tämä Häävalssi on sävelletty kuulemma ihan häitä varten. Ihan vain vinkiksi teille jotka etsitte jotain vaihtoehtoisempaa, mutta kaunista kappaletta häätanssiksi. Sanat menee kertsissä näin: "Joku taika sulla on sillä sinä vain, sinä vain, saat mut luottamaan, meillä on aikaa... Sinä vain, sinä vain, sinä vain, saat mun tuntemaan, että mä kelpaan... Sinä vain saat mut taistelemaan tuulimyllyjä vastaan..."
  5. venda

    Joensuun seutu

    Jollekin joensuulaismorsiolle olisi minulla myös tarjolla pino HÄÄLEHTIÄ, jos sellaisten hankkiminen kiinnostaa.
  6. venda

    Joensuun seutu

    Kiitos vain Onnellinen oli olokin.
  7. venda

    Joensuun seutu

    Pohdiskelija: Hopealahti on ihan mahtava paikka järjestää häät! olen ollut joskus itse hyvän ystäviemme häisssä, ja meno oli mahtavaa hyvien tilojen ansiosta. Navetan ylisillä tanssittiin aamuun asti ja yöpuulle oli helppo käydä, kun majoitustilaa oli runsaasti. Hanne80: minä voin vuokrata Mikki ja Minni -koristetta, jos haluat.
  8. Mies piti häissä puheensa lyhyenä ja sanoi minulle vain yksinkertaisen kauniisti ja osuvasti: "Minä suojelen Sinua kaikelta" :-X Sen haluaisin kaiverruttaa. Jos vain mahtuu. venda = ikuinen pessimisti & elämänpelkuri, joka juuri tuollaista suojelijaa tarvitseekin.
  9. Union Design on myös hyvä, persoonallinen ja edullinen paikka, myös titaanisormuksia ajatellen. http://www.uniondesign.fi/
  10. Tässä vielä kuva halvasta sormuksestani, tekijä Union Design ja hintaa 90€. Kihla siirtyi oikeaan käteen.
  11. venda

    Häätöppäyksiä?

    Pahin moka, minkä olen itse tehnyt, tapahtui olleessani kaasona ystäväni häissä. Kesken kummisedän puheen, kaikkien kuunnellessa vaikuttuneena, PUHELIMENI ALKAA SOIDA. Olin siis SITTENKIN, kaikesta huolimatta, jättänyt kännykän päälle. Olin Niin Nolo!
  12. Dingbat: Wau! Kuulostaa erikoiselta! Päiväkirja pystyyn, että päästään seuraamaan suunnitelmia! Olette kenties teatterialan ihmisiä? Paljonko vieraita olette kutsuneet? Onko ruokailukin näyttämöllä? Mekin ajattelimme hetken, kun suunnittelimme juhlia Joensuun Teatteriravintolaan, että olisipa hienoa tulla vihityksi näyttämöllä, vieraat yleisönä, siis yksityistilaisuutena. No, juhlapaikka vaihtui ja samalla vihminenkin siirtyi sinne.
  13. Minuakin pelottaa tuo ruoan loppuminen! Se olisi kyllä kamalaa... pitopalvelulle olen kyllä asiasta maininnut, mutta silti! Ne ei tiedä, kuinka nälkäistä meidän suku on! ;D ;D Meilläkin on monihuoneinen juhlatila, itse asiassa sama kuin Kutaleella (kuvia on päikyssä). Me olemme ratkaiseet asian niin, että ruokailu ja kahvi on huvilassa, ja silloin ei ole ohjelmaa. Kaikki seurattava ohjelma on illalla tanssikatoksessa ja sen yhteyteen sijoitetussa juhlateltassa. Ruokailu hoidetaan ilman plaseerauksia, niin että sukulaiset ja perhetutut ovat alakerrassa ja kaverit yläkerrassa. Luulen heidän kyllä siellä viihtyvän! Ja tuota ympäriinsä käyskentelyä ainakin olisi tarkoitus harrastaa, itse kun voisin viihtyä tuolla yläkerran puolella kavereiden kanssa hieman alakertaakin paremmin... 8) No ei, tasapuolinen pitää tietenkin olla.
  14. venda

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Kampaus 9.00 Meikki 10.30 Pukeutumaan 11.30-12.30 Kuvien ottoa 12.30-13.30 Valmistautuminen lähtöön 13.30 Vihkiminen juhlapaikassa 14.00 Onnittelut ja alkumalja 14.30-15.00 Ruokailu 15.00 pieni tauko Kahvi 17.00 Puheet ja kaason ylläriohjelma 18.00 Häätanssi, häävalssi ja muutama perineteinen biisi 19.00 Dj lasketaan irti 19.30 Iltapala 20-22 vapaasti nautittavissa Valomerkki 24.00
×
×
  • Create New...