Sodapop

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Sodapop

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Noh, qwer - kerrohan! Ja paljon onnea myös!
 2. Kiitoksia qwerille ja Tuulistille vastauksista! Meille huoneen koolla ei olekaan niin väliä, sillä tarkoitus on mennä naimisiin aivan kahdestaan - mutta toki hauskempi on mennä naimisiin kauniissa paikassa kuin jossain tilassa mallia "virasto"
 3. Jokos joku on mennyt naimisiin Tampereen uudessa maistraatissa? Aika meillä on jo varattu, tiloja käydään varmaankin katsomassa kesällä, kun jätämme esteidentutkintapyynnön. Mutta olisi kiva kuulla kokemuksia, millaiset uudet tilat ovat.
 4. Me myös pidämme juhlat kotona ja tilanahtautta ehkäisemään vuokraamme yhden 4x8 metrin teltan (viikonloppu 150 €) Ylöjärveltä ja samasta paikasta saamme vuokrata myös penkit ja pöydät (pöytä+kaksi penkkiä yhteensä 9 €). Koska juhlat ovat syyskuussa, yritämme viritellä telttaan ns. terassipuhaltimen, jotta siellä tarkenee olla. Valaisemiseen voisi olla kivat esim. värilliset lamput "roikkana" kattoon, pitää niitäkin pikkuhiljaa alkaa metsästää. Jos jollakulla on tietoa/kokemusta, mistä noita terassipuhaltimia voisi vuokrata, olisi kiva kuulla!
 5. Toivottavasti kukaan ei tuo mitään! Kymmenessä vuodessa ehtii tuota yhteistä tavaraa kyllä kertyä. Jos joku suoraan kysyy lahjatoivetta, keksimme ehkä jonkin isomman hankinnan kotiimme, johon halukkaat voivat sitten osallistua tiputtamalla säästöpossuun haluamansa summan.