Valadictorian

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Valadictorian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tuolla jo aiemmin kyselin samasta aiheesta, mutta jatkan jauhamista edelleen... Eli onko kellään ollut häitä Metsolassa tahi Vesikansan nuorisoseuran talolla? Millaista on meininki siellä ollut?
 2. Nostanpa tätä vähän ylöspäin... Meille olisi tulossa n. 30 vierasta, osaako kukaan neuvoa Lahdesta sopivaa (edullista) juhlapaikkaa? Tuo Metso vaikuttaa ihan lupaavalta ja ehkä KTV myös.
 3. Ennen olin 100% vakuuttunut siitä, että haluan omasta sukunimestäni eroon ja otan miehen nimen. Niin tulen nytkin kyllä tekemään, mutta on se ajatuksena kieltämättä vähän haikeaa. Oma sukuhaaramme päättyy minuun, joten kun vaihdan nimen, se kuolee pois. Oma nimeni on hiukan harvinaisempi kuin miehen, mutta silti varsin tavallinen nen-päätteinen nimi. Pituutta sillä on sen verran, että ei tahdo jaksaa kirjoittaa.
 4. Ihan tarkkaan en edes muista miten homma meni... :-[ Tapasimme joulukuun eka ja kolme vuotta myöhemmin vain päätimme, että kihlaudumme samaisena päivänä. Kävimme ostamassa sormukset ajoissa ja ne möllöttivät viikon verran kaapin päällä. Oikeana päivänä sitten otimme ne käyttöön. Söimme hyvää ruokaa, katsoimme dvd:ltä saman leffan jota kävimme ekoilla treffeillä katsomassa ja taisi olla puolen yön maissa kun pujotimme sormukset toistemme sormiin.