Lattarella

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Lattarella

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Me sovittiin mun parhaan lapsuuskaverin kanssa kauan sitten, että ollaan kaasoja toisillemme, mutta nyt tilanne on se, että kaverini on päättänyt inhota sulhastani niin, ettei pidä oikein yhteyttäkään enää. Niin paljon kuin tahtoisinkin, että kaikki ois niin kuin ennen, niin on varmaan luovuttava ajatuksesta ja pyydettävä jotain toista.
 2. Bussit on tosi kalliita... Me vietetään häitä kaupungissa, jossa hotellit ei ole hääppöisiä, joten varmaan matkataan yöllä noin 60 km päähän kaupunkiin. Samalla kyydillä menisi sitten vieraitakin, mutta ei olla vielä päätetty, miten kulut siltä osin hoidetaan. Että tarjotaanko me se kyyti, vai tehdäänkö kimppa jo aikasemmin ja kerätään rahat kaikilta jotka tulee.
 3. Minä ajattelen jotensakin niin, että kun polttareihin kaiken järjen mukaan pyydetään morsiamen ystäviä ja tärkeitä ihmisiä, niin ei se hei oikeasti voi mennä ihan pieleen! Jos toiset on nähneet vaivaa ja järjestäneet aikataulunsa ja ainakin yrittäneet miettiä mukavaa yhtä varten, niin kyllä olisi syytä jokaisella morsiamella pitää häntää pystyssä, arvostaa ja olla hyvällä mielellä. Ja jos on niin jyrä, että teitää jo valmiiksi pettyvänsä mihinkään muuhun kuin tietynlaiseen ohjelmaan, niin olkaa hyvät ja järjestäkää itse. Minä ainakin lupaan pyhästi omille kaasoilleni, että en takuulla mökötä ja jupise selän takana, jos ovat niin ihania, että jaksavat järjestää. Ja joo, oon ollut itse kaasona, kun morsian mökötti melkein koko polttarit läpeensä. Olin suunnitellut ja järjestänyt ihan hirmu huolella ja panostanut taloudellisestikin ja lukenut ja opetellut perinteitä ja suunnitellut monenlaista että edes joku olis kivaa. Ja tosi paha mieli tuli, kun toinen oli naama nurinpäin. Myöhemmin perustelu oli sitten, että oli niin stressiä ja muuta. Mutta ei paljoa lohduttanut.
 4. Minä olin takuulla aikanaan aika kamala kaaso. Morsian päätti, ettei yhtään tykkää sulhasen ällöistä kavereista, bestman mukaan lukien. Minä olin kuitenkin eri linjoilla. Ja nykyään kihloissa bestmanin kanssa