Laulikki

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Laulikki

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Sama rahanmeno on yllättänyt minutkin. Erityisesti askartelutarvikkeiden kalleus, papereiden hinta (jihuu, vihdoin tänään onnistuin löytämään ne), leimasinten hinta, lautasliinojen hinta. Lisäksi olen hämmästynyt siitä, miten vaikea on löytää jotain yksinkertaisen tuntuista asiaa, kuten minun oli vaikea löytää paperia, olen myös yrittänyt löytää kynttilänalustoja, nekin tuntuvat olevan kiven alla. Kaikkein eniten olen yllättynyt siitä, että kun siskoni meni vuosi sitten naimisiin, kaikki sisareni olivat innolla järjestämässä häitäni, mutta nyt kun pyydän ihan pieniä juttuja, ei kukaan ole halukas niitä tekemään. Tuntuu kurjalta. Mutta yllätyksiä tulee varmasti vielä lisää, kun h-hetkeen on vielä 2 kk ja risat aikaa. Valmistelut kiihkeimmillään!!!
 2. Teetin oman sormukseni Malmin Korupajassa ja en voi muuta kuin kehua. Siitä tuli sellainen kuin halusinkin, tai tulee siis, sillä viime viilailut ovat vielä tehtävänä. Ja hyvin muutosalttiisti tehdään juuri sellainen kuin haluatkin. Korkeatasoinen ja hinta sopiva!!!! Haen ensi viikon alussa kotiin oman ihanan prinsessatimanttisormukseni!!!! Odottelemaan marraskuun loppua!
 3. Aion soittaa hänelle flyygelillä pari kappaletta, en usko, että pystyn laulamaan, sillä itken varmasti niin paljon....
 4. Aiomme pitää pienet "päivälliskutsut" kaasolle ja bestmanille ja heidän puolisoilleen. Katselemme yhdessä kuvia ja muistelemme. Kaasolle annamme helminauhan ja leffaliput ja bestmanille lompakon, jossa on taskumatti ja sisälle leffaliput. Näin heillekin pientä juhlaa elokuvien muodossa. tärkeintä on kuitenkin mustaa kiittää heitä. Systereille olin ajatellut myös antaa jotain, mutta nyt kävi ilmik, etteivät he ole kiinnostuneita auttamaan, joten eipä tarvitse muistaakaan.