Jump to content
Naimisiin.info

Miimuli

Rouva
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Miimuli kaikki viestit

  1. Häät ovat elokuussa lauantaina ja heti seuraavana maanantaina lähdetään reissuun.
  2. Miimuli

    Meksiko

    Risu: molemmista löytyy kokemuksia Oltiin talvella kahden viikon matkalla Meksikossa - yhdistelmänä 1 viikko Tulumissa ja 1 viikko Playa del Carmenissa, joka osoittautui loistavaksi valinnaksi. Tulum oli todella rauhallinen ja kaunis paikka - majapaikkamme Cabañas Los Lirios sijaitsi n. 4-5 km päässä Tulumin keskustasta, meren rannalla. Tulumin raunioille taisi hotellilta olla suunnilleen samanpituinen matka. Taksilla pääsi kulkemaan ihan hyvin, taksien hinnat olivat kohtuullisen hintaisia ja niitä kulki hotellin ohi usein. Tulumin parasta antia olivat valkohiekkaiset, lähes autiot rannat, ihana rauhallisuus. Lisäksi suuria hotelleja ei ole, mikä osaltaan luo tunnelmaa. Todellinen paratiisi, mikäli kaipaa lomaltaan rauhaa ja rentoutumista. Toisaalta illalla Tulumin ”hotel zonella” ei ole juurikaan tekemistä – jos haluaa vaihtelua majapaikkojen omiin ravintoloihin, täytyy ottaa taksi keskustaan. Meillä illat Tulumissa menivät pääasiassa majapaikkamme omassa ravintolassa istuen, parvekkeella riippumatossa loikoillen ja meren kohinaa kuunnellen. Uskomattoman ihana, rentouttava paikka Viikon jälkeen siirryimme Playa del Carmeniin, joka tuntui suorastaan vilkkaalta paikalta Tulumin jälkeen. Toisaalta oli ihan mukava saada vähän elämää ympärilleen. The Royal sijaitsee PDC:n keskustassa, joten ostoksille oli lyhyt matka. Hotelli itsessään on täyttä luksusta Hulppeasta ulkokuorestaan huolimatta The Royal oli mielestämme ihan rentotunnelmainen hotelli - iltoja varten kannattanee kuitenkin varata vähän siistimpää vaatetta mukaan. Paikkahan on tarkoitettu vain aikuisille, joten soveltuu mielestäni senkin puolesta ihan erityisen hyvin häämatkahotelliksi. The Royalin asiakkaat saavat käyttää myös viereisen Gran Porto Realin palveluita, ja me syötiinkin useampana iltana sen italialaisessa ravintolassa. Näistä kahdesta kohteesta Tulum teki meihin suuremman vaikutuksen ihanalla tunnelmallaan, mutta totta kai se riippuu ihan siitä mitä lomaltaan haluaa. Kuitenkin tällainen yhdistelmämatka oli meille todella sopiva, oli kiva nähdä kaksi erilaista paikkaa – ehkä 2 viikkoa Tulumissa olisi ollut hieman liikaa, sen verran rauhallinen kohde on kyseessä. Molemmat ovat myös hyviä tukikohtia ympäristön nähtävyyksille, ja niitähän riittää… Ihastuttiin Meksikoon täysillä
  3. Miimuli

    Santorini

    Vielä reilut neljä kuukautta omaan reissuun... Syyskuussa lähdetään miehen kanssa tuonne, varattuna on Oian Olympic Villas -hotellista huone merinäköalalla. Santorini on ollut meille sellainen paikka, missä ehdottomasti halutaan käydä, ja nyt kun siihen tuli mahdollisuus, varattiin sinne reissu. Halusimme ehdottomasti majoittua Oiaan, calderan maisemien äärelle, ja tarkoituksena on joinakin päivinä kiertää omatoimisesti ympäri saarta, joko bussilla tai välillä skootterilla/autolla. Hyviä vinkkejä tästä ketjusta onkin jo matkaa varten löytynyt! 8-)
  4. Miimuli

    Rooma

    Junat kulkee Italiassa tosi hyvin, niitä menee aika usein ja yllättävää kyllä, yleensä junat ovat ihan aikataulussa. Ja junamatkat on edullisia! Eurostar on kallein, eli jos haluaa vähän säästää niin kannattaa matkustaa jollain muulla. Kolme vuotta sitten Eurostar-junalla maksoi Firenze-Rooma väli n. 60€ kahdelta henkilöltä, muilla junilla saattaa päästä paljon halvemmalla. Itselläni on oikein hyviä kokemuksia paikallisjunistakin! Joillain matkaväleillä voi toki joutua vaihtamaan junaa, mutta se on helppoa. Suosittelen siis ehdottomasti junaa, jos haluaa muissa kaupungeissakin käydä!
  5. Miimuli

    Venezuelaan!!!

    Lukuvinkkiä: uusin Matkalehti sisältää usemman sivun jutun Isla de Margaritasta sekä retkikohteista (Los Roques, Orinoco-joki ja Angel Falls)! Upean oloinen matkakohde on... Kiva sitten myöhemmin kuulla teidän kävijöiden omia kokemuksia!
  6. Miimuli

    Venezuelaan!!!

    Vau, miten ihanan oloinen paikka... Toivottavasti jossain vaiheessa tuollakin pääsisi elämänsä aikana käymään... Kertokaahan sitten kokemuksianne, kun niitä kertyy! 8)
  7. Miimuli

    Rooma

    Rooma on aivan mahtava kaupunki! Olen käynyt siellä toukokuussa parisen vuotta sitten. Viikko, jonka siellä vietimme, oli ilmoiltaan aivan upea: aurinko paistoi joka päivä ja lämpötila oli keskimäärin +25, jonain päivänä saattoi kyllä nousta lähemmäs kolmeakymmentä astetta. Ja nähtävää... sitä kyllä riitti!! Varsinkin jos Roomassa on ensimmäistä kertaa, "pakollisia" nähtävyyksiä lienevät jo aikaisemmin mainitut Colosseum, Pietarinkirkko ja Vatikaani (ja ne upeat Vatikaanin museot!), Forum Romanum, Fontana di Trevi (erityisesti iltavalaistuksessa)... Fontana di Trevillä tutustuin näihin jo mainittuihin surullisenkuuluisiin ruusumyyjiinkin... ;D Historiaa ja kulttuuria on joka puolella, tämä tekeekin Roomasta niin mahdottoman kiehtovan. Paikallinen elämänmeno on samalla vilkasta sekä rentoa. Kohokohdiksi nousivat monet pienet hetket, kuten ihan vain roomalaisen elämänmenon seuraaminen kadun varrella istuen... Junalla on helppo matkustaa muuallekin jos haluaa, me piipahdimme mm. Firenzessä. Junalipun osto onnistui hyvin englanniksikin. Italiassa on jos jonkinlaisia junia, Eurostar lienee niistä nopein (ja kallein). Rautatieasemalla (tietysti muuallakin) saa hieman katsoa ympärilleen, mutta itse emme matkamme aikana kohdanneet mitään ongelmia. Niin ja pizzan ystäville vinkiksi: pizzaa kannattaa ehdottomasti syödä varsinaisissa pizzerioissa, normaalien ravintoloiden pizzat voivat nimittäin osoittautua pettymykseksi... Näin ainakin meillä. Kuten täällä muutkin ovat jo maininneet, jäätelö on Italiassa ihan ehdoton juttu! Parempaa en ole ikinä missään maistanut. Toivon ehtiväni Roomaan joskus vielä uudestaan, paljon nähtävää jäi vielä ja kaipuu tuohon ihanaan kaupunkiin... Voin kyllä todella lämpimästi kaikille suositella!! 8)
  8. Miimuli

    Santorini

    Oi kun on ihanan näköinen hotelli tuo Volcanos Villas! Piti käydä heti kurkkimassa hotellin nettisivuilta... Hölmö kysymys: onko tuo vuorokausihinta 130€ hinta yhteensä kahdelta henkilöltä vaiko hinta per henkilö? Tulevaisuuden haaveissa siintää myös Santorini... Haaveilu on mukavaa... :
×
×
  • Create New...