Jump to content
Naimisiin.info

ippuliini

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

ippuliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ippuliini

    Rovaniemi

    Essy: Mihin ompelijalle puvun veit? Itselläni olisi sama piakkoin edessä enkä ketään ennestään tiedä, joten olisi mukava kuulla vähän kokemuksia!
  2. ippuliini

    Sulhasten suusta

    Minun sulhanen ei oikein tajua, että kuinka kannattaisi hyvissä ajoin asiat järjestää. Hänen pitäisi varata meille kuljetus kirkolta juhlapaikalle ja bestman on vielä pyytämättä. Minusta nuo olisi pitänyt hoitaa jo kuukausia sitten mutta kun "eihän tässä mitään kiirettä ole". Häihin 2,5 kk Lisäksi sulho haluaa välttämätä tanssia häävalssin, (ei ole kovinkaan tanssi taitoinen) mutta millekään kurssille ei suostu ja tähän mennessä ollaan tasan kerran muutama valssi harjoiteltu. Olen jo useamman kerran itsekseni ottanut lukua näiden asioiden takia. > Olen kuitenkin päättänyt vain kestää ja jos ei ole bestmania niin joku muu saa hoitaa hänelle kaavailemani velvollisuudet, jos valssit ei suju niin sitä ei sitten tanssita, ja jos kuljetusta sulho ei saa hankituksi niin sitten soitan taksin, sittenpä olisi ainakin meidän näköiset häät eli jos minä en asioita hoida niin ne jää hoitamatta. Sulho myös tietää että en aio enää heinäkuussa tuollaisia asioita huolehtia, joten jos on valssit harjoittelematta niin sitten jääkin niin.
  3. Me ollaan tehty lahja toivelista tiettyyn liikkeeseen. Tämän lahja asian kanssa onkin mennyt hermot jo useampaan kertaan lähinnä oman äidin ja välillä anopinkin ansiosta. Ensin ei oltais tehty ollenkaan mutta, kun vierailta tuli jo sellaista kommenttia että pitää tehdä niin nyt sitten tehtiin. En halunnut kenellekään sitä lahjalistan pitoa ja netissä oleva lahjalista oli kuulemma liian vaikea vanhoille ihmisille (joita on paljon) ja sitten vielä pitäisi laittaa kutsuun että rahaakin saisi tuoda, eikä ihmiset voi kuulemma soittaa liikkeeseen ja kysellä noita toiveita vaan se lista pitäisi siis lähettää kutsun mukana.HUOH :-/ En todellakaan ala kenellekään sitä listaa postittamaan ja jos eivät voi kenellekään soittaa niistä lahjoista niin eihän sillä listallakaan ole mitään virkaa kun kukaan ei tiedä mitä on jo ostettu. Enkä mitään rahatoiveita laita kutsuun kun oletan että vieraat osaisivat käyttää sen verran omaa harkintakykyä että tuovat sitten rahaa jos sitä haluavat tuoda. : Olen siis päättänyt, että laitan vain kutsun mukaan sen pienen lappusen jossa listasta infotaan ja jossa on yhteystiedot. Kamalan paljon pahaa mieltä ja vääntöä tällaisestakin asiasta näköjään tulee. Tämä morsian ei ainakaan yhtään haikaile hääjärjestelyjen perään kun ne ovat ohi.
  4. ippuliini

    Rovaniemi

    Nyt on sitten käyty hiukan kyselemässä. Näyttäis siltä, että sellasissa pienissä kukkakaupoissa on halvinta, sitten esimerkiksi Ukonhattu oli arvattaenkin kaikkein kalleimmasta päästä. olen kyllä sitä mieltä että kannattaa ehdottomasti käydä kyselemässä nimittäin huomasi tosi hyvin, että kaikkien myyjien kanssa ei vain puhuttu samasta asiasta vaikka mulla oli kuvakin mukana. Aivan ihana palvelu oli siinä sampo pankkia vastapäätä olevassa kukkakaupassa tais olla Kukka ja Lahja nimeltään. Oli semmonen keskiverto hintainen mutta se myyjä vaikutti ymmärtävän mitä minä halusin ja teki omiakin ehdotuksia lisäksi.
  5. ippuliini

    Rovaniemi

    Hei! Itse ajattelin käydä ihan kukkakauppa kierroksen kuvan kera ja kysellä hintoja yms. Valmiita mallikansioitahan liikkeissä on mutta melkeinpä helpompi esimerkiksi täältä naikkareista on mieleisen kimpun kuva löytää ja sen mukaan sitten liikkeestä kimppu tilata. Minullekin Kirkkoherranvirastosta soittelivat, mutta taidan itse sen papin kuitenkin yrittää kysyä. Yllättävän vaikeaa on tuo papin valinta, sain nyt tosin paljon apuja minun ihanalta Kaasolta, joka oli kavereineen miettinyt ketkä olisivat sopivia Pitääkin ensi viikolla kysellä kuka joutaisi vihkimään.
  6. ippuliini

    Rovaniemi

    Mulle on varattu Kauneusateljeesta meikki ja kampaus. Studio Helena ei ottanu varauksia ens kesälle vielä vastaan, joten vähän vielä kuvaamo hakusessa.
  7. Yritän tehdä suurimman osan valmisteluista itse. Olen aika kontrollifriikki ja nyt kun auttavia käsiä on tarjolla tuntuu että ei ole itse enää niin hyvin ohjaksissa. Kiakilla tuntuu olevan mielipide siitä mitä tehdään ja miten. Sulhasella on muutamia asioita hoidettavana. Hän ajattelee että aikaa on vaikka kuinka paljon. Saa nähdä kuinka stressaantunut hän on sitten viikko ennen h-hetkeä :
  8. Kamalaa, ihan hermostuin, kun luin tätä ketjua. Pitää varmaan alkaa tulevaa sulhoa jo ahdisteleen, että se päivämäärä on nyt päätettävä , jotta pystyy paikkoja yms. varaileen.
×
×
  • Create New...