Jump to content
Naimisiin.info

_Vanilla_

Rouva
  • Viestit

    147
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by _Vanilla_

  1. Tietäisikö joku mistä voisi kysellä hääautoa?

    Ehdoton ykkösvalinta olisi limusiini, mutta niitä tuskin Kajaanin seudulta löytyy?!  :-[ Myös vanhat autot/todella sähäkät urheiluautot (johon mahtuu myös morsian kyytiin) tulevat kysymykseen.

  2. Aika ristiriitaista tietoa on kyllä tullut pionien osalta eri kukkakaupoista. Kirjoitin jo aiemmin, että olisin halunnut pioneja, mutta elokuussa niitä ei floristin mukaan saa. Ihmeellistä jos muille on luvattu pioneja lähes ympäri vuoden.

    Oma kukkakauppiaanikin puhui, että pionit olisi joka tapauksessa tilattu Hollannista, mutta sielläkin niiden sesonki on heinäkuun alkuun asti.

    Käsittääkseni Suomessa pionit kukkivat myöhemmin, joten joillain onnekkailla on sitten mahdollista saada suomalaisia pioneja omaan kimppuunsa vielä heinäkuullakin. No ei voi mitään, onneksi löysin toisen kivan kimppumallin... vaikka ei kyllä vedä vertoja pioneille!

  3. Niin palaan vielä tähän kirjapainon käyttöön. Mikäli fontti on (kuten yleisimmät netistä imuroitavat fontit) ns. näyttöfontti niin se ei auta vaikka veisitkin fontin mukanasi painoon. Mutta kannattaa toki kokeilla, riippuu usein painokoneesta ja -menetelmästä. Ja mikäli teet tuotoksesi Freehandilla voit konvertoida fontin, jolloin se muuttuu ns. elementiksi eikä ole enää ns. fontti (tiedän kuulostaa tyhmältä)

    Mutta tosiaan kuten suskim jo mainitsi niin fontti kannattaa ottaa mukaan cd:lle tms. toisissa painoissa tämä voi hyvinkin riittää.

  4. Hei!

    Täällä ilmoittautuu myöskin yksi morsian! Häät elokuussa -05. Asustamme ihan muualla Suomessa, mutta häät vietämme kuitenkin synnyinkaupungissa  :D

    Oma kampaajani/meikkaajani tulee olemaan Annukka Välikangas. Asustanut kuulema aikasemmin Helsingissä ja palannut nyt takaisin Kajaaniin. Tehnyt näytösmeikkejä + kampauksia myös neloselle. Kenelläkään kokemuksia hänestä?

  5. Laitetaanpa nyt meidänkin menu esille  :D :

    Alkuruoka:

    Kermainen keitto (metsäsienikeitto tms.) sekä Kasvissosekeitto

    Leipäkrutongit

    Pääruoka:

    Tomaatti-basillika-punasipulisalaatti

    Savukalasalaatti

    Kylmäsavulohi

    Perunat

    Juhlapaisti + kastike

    Kasvisgratiini sekä keitetyt kasvikset

    Lihapullia (lapsille)

    leivät (2 laatua), maito, mehu ja vesi. Sekä halutessaan viiniä tms. baarista.

    Mansikkakakku

    pikkuleipiä

    kahvi/tee

    Iltapalana: Pöydästä jääneitä salaatteja, lohta, lihapullia, sekä itse tehtyjä Kinkkupusuja, Kalapusuja, makkaraa voi myös paistaa yöllä rantasaunalla.

×
×
  • Create New...