Jump to content
Naimisiin.info

satsa

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän satsa kaikki viestit

  1. Tähän mennessä ei ole pelottanut kunnes eilen tuli mieleen että voi h***etti jos mut viedään ratsastamaan :-/ Mä olen ratsastanut aiemmin vuosia ja noin 4v. siten satutin itseni pahasti tuntuani alas säikähtäneen hevosen selästä. Siitä jäi niin paha trauma etten ole päässyt hevosen selkään enää sen jälkeen. Nyt täällä toivon sormet ristissä että mitä tahansa muuta kuin ratsastusta. En halua olla ilon pilaaja... :'(
  2. satsa

    Kihlajaiset?

    Kihloihin mentiin kun minä "pienessä" humalatilassa kosin polvillaan miestäni parvekkeella. Oltiin alkuilta kuunneltu yhteisiä kappaleitamme, juotu viiniä ja pidetty toisiamme hyvänä : Puolivuotta olimme eteenkin minun puolestani käyneet keskustelua naimisiin menosta ja sopineetkin jo päivän minä kihlaudumme. Asia rupesi tuntumaan hieman typerältä ja ennalta suunniteltuta, joten asiaan piti saada muutos Rakastan sen verran hyvän itsetunnon omaavan uroksta ettei naisen "ryömiminen" häntä haitannuyt Seuraava aamuna hän vielä varmisti että oli tosissaan. Juhlittiin vanhempieni luona lähimpieni sukulaisteni ja kavereiden kanssa. Sulhon suvusta ei tullut kukaan paikalle, osin pitkien välimatkojen takia :-/ (olen mm. tavannut anoppini vain kerran, ettei kauheasti olla yhteydessä sinne suuntaan) tästä tulee nyt vajaa kaksi vuotta ja häät ovat 2,5kk kuluttua, toivottavasti edes silloin saamme sulhon sukua paikalle :-[ :-?
  3. Täällä halutaan lapsia avioliittoon. Syy pohjautuu lasten sitovuuteen, koen että avioliitto on "vähemmän" sitova kuin lapset. Oikein pahaa teki kuunnella tutun selostusta ettei sen takia halua avioitua kun se on niin sitovaa, hänellä siis 4v poika!? :-/ Minkälaiseen asemaan tällaiseen selitykseen nojaava ihminen laittaa oman lapsensa?! Henkisesti olen luultavasti aivan yhtä sitoutunut mieheeni kuin 2,5kk päästä, haluan vain juridisen ja henkisen turvan lapsilleni, jos niitä meille suodaan. Tässä kommentti lapsiperiaatteeseen.
  4. satsa

    Meksiko

    Itse ollaan mietitty samaa hotellia mutta ajankohta loppuvuodelle. Matkat varmasti on kyllä rankkoja, sen takia mietittiin myös kahden viikon lomaa, ettei koko aika mene matkasta toipumiseen. Muutama kyssäri.. ;D Kävittekö siellä ála carte ravintolassa, oliko siellä minkälainen valikoima? Mites nuo "teemaillat", näkyikö ruokatarjonnassa mitenkään? Mitä plussia ja miinuksia antaisit hotellille. Miinuksena ilmeisesti sijainti, mutta tuleeko muuta mieleen? -Kävittekö missään retkillä? Jos kyllä, niin minkä hintaisia oli ja mitä suosittelette? -Oliko teillä mikä matkatoimisto? Arskamatkat vai joku muuu?
×
×
  • Create New...