Jump to content
Naimisiin.info

Siiri

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Siiri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Siiri

    Sineteistä ja sinettileimasimista

    Suosittelen Turun Blue Sign -firmaa. Meille teetettiin siellä ihan oma sinetti nimikirjaimista ja siitä tuli todella hieno. Kyllä ammattilaiset osaa! Fonttia mietittiin kauan ja saatiin kuin saatiinkin juuri meidän näköiset kirjaimet. JES! Sinettiä voi käyttää myöhemminkin (näin ainakin suunnittelin) esimerkiksi joulutervehdyksiin vaihtamalla lakan väriä. Kyllä aito lakka on se ainoa oikea tapa tehdä sinettejä. Niissä on sitä jotain!
  2. Heh, lohduttavaa lukea, että enpä ole ainoa tunteikas morsein... Jänskättää, ett miten pitääkö pokka alttarilla, kun sulhanenkin on melko tunteellinen ja uskaltaa näyttää kyyneleet. Anoppi on aivan kraana... Ehkä olis syytä jakaa kirkon ovella ruusun terälehtien lisäksi nessupaketteja : ? Onneks ne on kuitennii onnen kyyneleitä (hoppas!) Samoin jänskättää vieraiden viihtyminen, miten hoituu tasaisen rento ja välitön fiilis kaikilla? Luultavasti, kun päivä lähenee, niin jännittämisen aiheita löytyy sata lisää (ai miten niin perfektionismiin taipuvainen...). Kyllä tämä tästä...
  3. Kovasti on meilläkin asiaa pohdittu. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että laitamme anopeille (joille muuten ilmoitetaan pääsystä juhliin) pienet lahjalistat, missä lueteltuna toiveet (hintahaarukka laaja) ja tyylilinjaukset (minimalismi, ei tilpethööriä!) sekä matkatilin nro suoraan matkatoimistoon. Kutsuun tulee maininta, että jos haluaa muistaa, niin toivoisimme haettavan vinkkiä listastamme. Ratkaisevaa ei ole se, mistä lahjat on hankittu. Omatekoiset lahjat ovat yleensä ihanimpia! Kaikilla on tiedossa se, että olemme muuttaneet omaan, isohkoon kotiin ja puutarha on vielä vaiheessa. Ideoita siis riittänee! Hääsivustojen avaaminen jollekin palvelimelle on myös harkinnassa.
×
×
  • Create New...