Jump to content
Naimisiin.info

Vinja

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://b1.lilypie.com/w9Gep2.png
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Vinja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä pesetin kanssa TexFitissä morsiuspukuni (ja sulhasen frakin liivin ja paidan). Morsiuspuvun pesetys oli sen 19,99 euroa eli hinta on aika kohdallaan. Voin omasta kokemuksestani suositella paikkaa, mun puvusta tuli tosi puhdas eikä tosiaankaan tullut mitään vaurioita, vaikka helmassa olikin organzalle kiinnitettyjä koristekukkasia, joiden pelkäsin repeilevän. Eli mulla on vain hyvää sanottavaa paikasta, tosin tietysti pukujen materiaaleissa ja likaisuudessa on eroja, joten ei kai noista pesuloista voi mitään takuita antaa.
  2. No nyt on häät juhlittu ja pääsen kommentoimaan juhlapaikkaa! Oltiin järjestelyihin tosi tyytyväisiä, tykättiin ruuasta ja juhlat meni hienosti. Ruoka oli tosi hyvää ja sitä oli riittävästi, ainoa miinus ehkä siitä että hääkakku riitti juuri ja juuri, eli ehdin jo hiukan panikoida ettei kakkua riitäkään. Mutta kyllä kaikki sitä sitten saivat. Tarjoiluhenkilökunta oli asiantuntevaa ja palvelualtista ja he elivät hyvin ja joustavasti tilanteiden mukana. Ja lisäksi me päästiin koristelemaan jo edellisenä iltana paikkaa, kun silloin perjantaina ei ollut yksityistilaisuutta eli sekin meni hyvin joustavasti. Jonkun verran ruokien hinnat olivat edellisestä vuodesta nousseet, mutta silti kulut pysyivät kohtuullisina, sillä ravintoloisija huolehti että ei laskutettu turhasta. Meillä vieraita oli n. sata, mutta kuulemma 150 henkilöäkin mahtuu. Itse tosin sanoisin et kyl 120-130 alkaa olla maksimimäärä ilman että viihtyisyys kärsii. Paikasta kiinnostuneet voi laittaa mulle privaa, niin vastailen parhaani mukaan!
  3. Meillä on kanssa Monotype corsiva ja sitten juhlaohjesäännössä Papyrus, molemmat Wordin perusfontteja. Myös Papyrus sopis musta hääkutsuun, jos imelyys ällöttää .
  4. Meidän juhlat on Stansvikin kartanon ravintolassa Laajasalossa (paikasta on erillinen keskustelu tällä foorumilla). Paikka on suojaisan merenlahden rannassa ja hyvin rauhallisessa paikassa. Tilavuokraa ei ole, mutta ruuat ja juomat täytyy ostaa ravintolasta (joka tosin on ihan sopuhintainen). Vieraita mahtuu n.100-120 henkilöä. Tulen sitten häiden jälkeen kertomaan että miten juhlat sujuivat......
  5. Minustakin olisi kiva kuulla kommentteja ihmisiltä jotka ovat Stansvikin kartanossa jo viettäneet häitä! Me varattiin paikka jo vuosi sitten, vaikka häät on vasta ens elokuussa. Omistajan kanssa sovittiin silloin, että varausmaksu maksetaan sitten kun joku muu yrittää buukata saman päivän, ja viime toukokuussa jouduimme sitten varausmaksun maksamaan. Eli aika paljon noita varauksia tuntuu olevan, mutta toki kannattaa kysyä jos haluamanne viikonloppu on vapaana. Dominicana (ja muutkin), jos haluat alustavia menuhintoja ja tietoja, laita yksityisviestiä niin voin lähettää saamiani tietoja! Tosin tiedot on viime keväältä, ei vielä olla oltu ravintoloitsijaan yhteydessä tarkemmin menusta, mutta jotakin suuntaa niistä varmaan saa!
  6. Moi Ipu, Emme ole vielä lyöneet lukkoon lopullisia menuita, mutta tollainen karkea arvio henkilöä kohden on jotain 18 ja 25 euron väliltä ilman alkoholijuomia(muistelisin että alle 12-v. puoleen hintaan ja alle 2-v. lapsi ei maksa mitään). Omistaja maahantuo itse viinejä, niiden hinta vaikutti melko korkealta, mutta juomat voi myös pyytää haettavaksi Alkosta, jolloin hinta tod.näk. on edullisempi. Lisäksi itse päädyimme vaihtoehtoon, että emme juota omilla rahoillamme vieraita koko iltaa (mikä pitää vieraat ehkä parempikuntoisinakin ), vaan runsaan ruokajuomatarjoilun jälkeen baarista voi itse ostaa juotavaa. Omistaja lupasi jotain hintaa tyyliin 2 euroa olut/siideri, joten en usko että hinta muodostuu ongelmaksi hauskanpidolle. Mun mielestä tää on ravintolajuhlapaikaksi aika kohtuuhintaista,etenkin kun tilavuokraa ei oo.
  7. Tuo emäntä-asiakin on siellä sittemmin korjaantunut, paikkaa pitää nykyään Juha Aalto, joka ainakin meidän toiveita on kuunnellut tosi hyvin. Tosin moni asia kuten juuri tuollaiset kakku-asiat on vielä meidän kohdalta selvittämättä. Mutta suosittelen kyllä paikan tarkastamista, niin kaunis se on!
  8. Meidän hääjuhla on ensi elokuussa juuri tuossa samaisessa paikassa! Tuoleja ei kannata pelästyä, ne eivät enää ole nuo oranssit, itse asiassa paikka on hiljattain remontoitu ja sisätiloista nykyään hyvin kaunis! paikka on talvella kiinni, mutta ikkunoista voi käydä kurkkimassa sitä. Lisäksi osoitteessa http://www.pitopalveluhupli.fi/kuvia.htm on kuvia noista oikeista tuoleista ja sisustuksesta. Koska kyseessä on ravintola, ruuat ja juomat pitää tietenkin ostaa sieltä, mutta omistaja tuntui olevan hintojen suhteen aika reilu. Tilavuokraa ei ole ja koristelemaan sinne pääsee aamulla.
×
×
  • Create New...