Jump to content
Naimisiin.info

Pakkanen

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Pakkanen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hunnun itse tekeminen kannattaa todella - säästää ainakin kivan summan rahaa. Itse olen jo pitkään käyttänyt häikäilemättä hyväkseni kaupan malleja. Käy vaan kokeilemassa esim. nyt huntua ja samalla tutkailee, miten ne on tehty. Yleensä juuri päätös itse tekemisestä syntyy, kun näkee miten tökerösti kaupan tavarat on valmistettu. Ja tietty kangaskauppojen myyjätkin neuvovat mielellään. Tyllialushameeseenkin sain ohjeet kankaan mukana.
  2. Tässä on mitä me käytetään (esittäjä sulkeissa): Jos lähdet mun luotain, ajaudun haaksirikkoon, olet mun kaikuluotain, minut viet satamaan. (Freeman) Kun kanssas lähden, tiedät sen, taakseni kääntyisi en koskaan. (Samuli Edelman) Pois surut pyyhin menneisyyden, kun huominen sinä oot. (Samuli Edelman) Tänä iltana meille palaa Kallion kuu, mitä toivoin salaa se toteutuu. (Pelle Miljoona) Yksinäisyys yhdistää meidät kaksi yksinäistä, ja unohtuu kaikki muu paitsi Kallion kuu. (Pelle Miljoona) When I look at what my life’s been coming to, I’m all about loving you. (Bon Jovi) Every time I look at you, baby, I see something new, that takes me higher than before and makes me want you more. (Bon Jovi) Minä suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä, ei ole sellaista pimeää, jota minun hento käteni ei torjuisi. (Ultra Bra) Will you still feed me, will you still need me, when I’m sixty-four. (Beatles)
  3. Minulle kosinta tuli yllätyksenä, vaikka toki olin siitä vihjaillut kuulemma "melkein liikaakin" jo. Mutta mies oli päättänyt ennen vuoden vaihdetta kosia, ja 30.12 sitten "suoriutui tehtävästään"
  4. Myös minä olen ajatellut laittaa hunnun kirkkoon, mutta sitten ottaa sen pois. Huntu on tosin vain n. 60 cm. Hiukset ovat sileällä nutturalla, joten hunnun irrottaminen ei varmaankaan tuhoa kampausta. Lähinnä laitan hunnun "yleisön pyynnöstä", itsellä ei intohimoja suuntaan tai toiseen.
×
×
  • Create New...