Jump to content
Naimisiin.info

Nina2006

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Nina2006's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Rahaa paloi n. 5 500euroa, sisältäen sormuksen ja matkan. Matkaan tosin saatiin hieman avustusta... Ja niin, me tarjosimme kaikki juomat alkumaljasta ja snapsista booliin, viinit ja avecit ym. Paikassa oli A-oikeudet ja päästiin mielestäni aivan älyttömän edullisesti. Ai niin, vieraita oli 52, joista 2 lapsia. Ei harmita, vaikka paljon vähemmälläkin olisi varmasti päässyt.
  2. Nina2006

    Tuusula

    Me juhlimme Hyrylän Varuskuntakerholla. Yläkerta on tavallinen, mutta tyylikäs ja menu hyvinkin edullinen (ei tilavuokraa). Emäntä on pirteä ja mukava, auttaa mielellään ja kokemusta häistä riittää. Meidän häille täydellinen paikka, vaikka alakerta hieman kolkko onkin. Myös juomat (viinit, avecit, booli) on kohtuuhintaista, jopa edullista ja alakerran baarista voi lisäksi ostaa lisää jos haluaa. Suosittelen ainakin tässä vaiheessa ja voin tulla kertomaan lisää juhlien jälkeen.
  3. Meillä on kuvaus ennen vihkimistä, mikä onkin ainoa mahdollisuus koska vihkiminen on klo 18 enkä aio laittaa vieraita odottamaan iltakymmeneen meidän saapumista paikalle...
  4. Hinnoista Savelassa: Menun hinta vaihtelee 18-27€, ei erillistä tilavuokraa tai tarjoilupalkkioita. Paitsi tanssiliiteristä vuokra, 150€. Ei anniskeluoikeuksia, joten omat juomat saa viedä...Täydellinen...
  5. Hausjärven kunnan sivuilta löytyy linkki sinne (kulttuuri-ja vapaa-aika/matkailulinkit/ravitsemus-ja majoituspalvelut/juhlatiloja) ja siellä on muutama kuva. Ei tosin tee oikeutta, käytiin kesällä katsomassa kun olivat kattaneet häitä varten ja oli tosi kaunis paikka! Me vaihdettiin vielä elokuussa ensi kesän päivämäärää ja silloin oli vapaata, taisi tosin kesäkuu olla jo mennyt. Kannattaa soitella, Päivi on todella mukava!
  6. Kiitos Monalisa! Me ollaan soudettu ja huopailtu sen paikan kanssa ja on varaus ens kesäksi Savelassa - taidetaan päätyä sinne, koska omat juomat saa tuoda ja paikka on mielestäni tosi tunnelmallinen. Tosi mukava kuulla että ruokakin on hyvää... Missä teidät vihittiin (vai menittekö siviilisti)?Ajateltiin Hausjärven ihanaa puukirkkoa, koska se on siinä aika vieressä.
  7. Hei, kaikki Savelan pitokartanossa juhlineet, onko hyviä kokemuksia?
  8. Nina2006

    Tuusula

    UP! Tänä kesänä juhliaan Tuusulassa viettäneiden kommetteja kaivataan!
  9. Nina2006

    Tuusula

    Paljonko ruoat/juomat maksoivat upseerikerholla? Oliko teillä bändi soittamassa ja jos oli niin miten mahtui tanssimaan? Kiitos hiiri vastauksista jo etukäteen!!
  10. Nina2006

    Tuusula

    Olisimme myös kiinnostuneita Upseerikerhosta vuodelle 2006 - paikka on aivan mahtava. Onko kenelläkään havaintoa hintatasosta (ruoka/juomat)? Vieraita tulee n. 70, joten ainakin pitäisi mahtua.
×
×
  • Create New...