Jump to content
Naimisiin.info

Avalia

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Avalia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hellurei! Onko kellään kokemuksia Könkkölästä? Millainen paikka? Keittiötilat? Viihtyisyys? ??? Kaikki tiedot ovat tarpeen eli kiitos etukäteen jo!
  2. Avalia

    Kuopio

    Kipinkapin: Tämä Pirttiniemi on alkanut kiinnostaa minua yhä enemmän. Oliko se pursiseuran etusivulla oleva pieni kuva puisesta rakennuksesta juuri Pirttiniemestä? Millainen se Pirttiniemi sitten on sisältä? Miten tumma ja synkkä? Tällaisena historia- & perinneihmisenä pidän kaikesta vanhastavasta eli onko tämä tummuus ja "synkkyys" sellaista vai ihan oikeasti synkkää? Entä ympäristö? Tiedätkö millaiset tilat siellä on? Keittiö? Paljonko mahtuu ihmisiä? Onko tanssilattia ja tilaa bändille? Kiittää taas kaikista tiedoista!
  3. Avalia

    Kuopio

    Hei! Emme halua järjestää häitämme (tilaus)ravintolassa vaan niin, että voimme itse valita pitopalvelun ja tehdä jotain ruokia itsekin. Ja lisäksi haluamme tarjota viiniä ja boolia enkä maksaa niistä ravintolahintaa. Kertokaa siis kaikki tietämänne hyvät juhlapaikat Kuopion alueella, ottaen huomioon edellä mainitut seikat sekä se, että vihkiminen tapahtuu Siilinjärven kirkossa. Häihin tulee 50-60 vierasta ja tarkoitus on myös tanssia. (Paikan tanssilattia? Bändille esiintymistila?) Millainen on vaikkapa Punttisilimä? Entä mikä paikka tämä Pirttiniemi on? Joo ja Ystävyydenmajalle emme lähde, sitä ei siis kannata suositella Samaan syssyyn jos osaatte suositella pitopalveluja (hinta-laatu? Astiat? Tarjoiluhenkilökuntaa?) sekä bändejä. Bändi saisi olla nuorekas, kykeneväinen soittamaan sekä perinteistä tanssimusiikkia että finnhits-tyylistä menomusaa. KIITOS kaekille jotka kehtoovat vastaella!
×
×
  • Create New...