hansula

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About hansula

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vieremä
 1. Itte kaivattais jotain erilaista mutta ei näistä vielä tule sytytystä. Anttikin sanoi TAHDON... mutta sulho ei innostunut
 2. Nosto... keksiikö kukaan mitään kivaa. Idea kuullostaa kivalta.
 3. Onko täällä jossain keskustelupalstaa mistä löytyis eri kuohareiden ja viinien hintoja virosta`? Setäni olisi tarkoitus meidän häihin sieltä käydä hakemassa.
 4. Kyllä valkoinen pöytäliina ja valmiiksi katettu pöytä kruunaa paljon asiaa. Ja sitten tietenkin kukka koristeita pöytiin. Meillä on kanssa kotona häät mutta vieraita tulee 140 henkeee.... piti tulla 100 mutta määrä nousikin. Meillä ei ole aiemmin ollut valkeita verhoja joten ostin eurokankaasta stafti kangasta keväällä 2 euroa metri ja nytten ompelen valkoiset hääverhot meille. Jos näyttää vielä kaipaavan kiinnitän sinne ruusuja. Ja muutenkin pöytiin tulee pikku asetelmat ja sitten oikeita ruusun terälehtiä tulee pitkin valkoista pöytälliina. Voin sulle laittaa privana sähköpostiin kuvia jos tahdot nähdä. Ja sitten tietenkin kaikki ylimäärinen tavara kannattaa varmaan "piilotta pois" näkyvistä ja sekin luo jo omaa kuvaa. Näin koti ei liikaa kuitenkaan muutu.
 5. Tosi ihania ajatuksia. Itse ei ole niin luonnon lapsi tuossa suunnittelussa. Matkalippuja aletaan jo heti suunnittelemaan ja katsotaan mihin kaikkeen tuon rakkaani saa sitten yhtymään! Oikein iso kiitos. Tälläisiä ideoita juuri kaivattiin.
 6. Nosto tälle ketjulle, oisko ketään uusia lukemassa jolle tulisi jotain kivaa mieleen? Oletteko suunnittelemassa ilmailu teemaisia häitä tai oletteko kenties olleet joskus sellaisissa?
 7. Itse varmaan joutuisin poistumaan aina välillä ulos ja saisin vähintään allergiakohtauksen. joten kannattaa varmaan aika tarkkaan miettiä. Toisaalta onhan imisillä taas erilaisia hajuvesiä ja toisethan ei níitä käyttäessä ajattele muita..... Hienohan se on kyllä ajatuksena
 8. Ja voisko tähän saada myös kuvia ja jos on reseptejä itse tehdyistä karkeista?? Me ajateltiin itse jotain nekkuja tai sitten pihlajanmarja karkkeja tehdä vieraille Mutta jos parempia ideoita tulis niin kiitos.
 9. Onko kellään hyvää ajatusta kiitoslahjasta vieraille? Siis karkin sijasta? Italiassa sellainen on tapana antaa ja olisi mukava italialaisvieraille ja tietty muillekkin antaa joku kiva pikku muisto...
 10. Taitais mennä vähän liian tummaksi, mutta muuten tosi kiva idea. on suunniteltu sellaista hääkakun telinettä (massasta ja puusta tehtynä jossa olis lentokenttä tai joku muu idea. Laitan kuvaa kun saan sen valmiiksi.
 11. Löydään sitten vähän viisaita päitä yhteen. Minunkin tuleva mies purjelentää ja myös opettaa purjelentoa. Molemmat hypätään ja Antti vielä mopu-ja moottorilentääkin. Eli lentokenttä on muodostunut aikas tutuksi paikaksi. Kävin tänään ostaa sen Sinooperin uuden lehden ja siinä oli kutsuihin ihan kivat painanta ideat. Varmaan pitää sellainen leimaisin hankkia. On vähän suunniteltu myös jos tehtäis ne tienvarsi opasteet esim lentokoneen kuvana jossa olis meidän nimikirjaimet ja se koneen nokka osoittais sitten minne suuntaan käännytään. Saa nyt nähdä miltä se sitten valmiina näyttää. Vielä otettas ideoita vastaan jos joku on aiemmin ollut ilmailupainotteisissa häissä tai sitten suunnittelee kenties sellaisia...
 12. Ihan kivoja ideoita kiitos Vieläkö löytis muita ideoita ohjelman tai koristelun suhteen? Eli meillä olis suunnitteilla vähän ilmailuhenkiset/ myös italialaishenkiset häät.
 13. ente olisiko ohjelman suhteen jotain mielessä? Pienoismallit on hyvä vinkki, eiku ostamaan ja rakentelemaan. (Siinähän se kesä hyvin menee )
 14. Hei, Onko täällä ketään harrasteilmailu henkistä menossa naimisiin tai onko häiden teemana jotenkin ilmailulajit? (Meidän perheessä hypätään, purjelennettään ja moottorilennetään.) Häihin saadaan varmaan pienehkö "ilmailunäytös" lentokavereiden lentämänä ja kirkosta poistutaan vesitaso koneella sään näin salliessa, mutta olisiko muita ideoita asian suhteen?
 15. Hei, Myökin tässä pähkäillään Italialaistyyppiä häitä. Itse asiassa vieraita tulee kymmenkunta ainakin Italiasta. Kovasti on yritetty selvittää Italialaisia häätapoja ja jostakin on jo´tietoa saatukin. Italialainen haaperinne: annetaan yleensa pienet lahjat " confettejen" kanssa silloin kuin viedaan kutsut haihin henkilokohtaisesti tai annetaan pieni lahja kaikille vieraille haaserimonian ja ravintolan lopussa.. Confetit on sellaisia "karkkeja", valkoisia kovia sokeri kuorrutuksella missa on sisalla manteli tai suklaata. Yleensa manteli koska se tuotaa onnea. Kirkkoserimonian jalkeen yleensa mennaan ravintolaan ja se vasta onkin > juhlaa. Kestaa noin 4-5 tuntia ja sita syodaan kaiken nakoisia > ihanuuksia.On monra erinlaista ruoka lajia, antipastoja, pasta ruokaa > monta eri lajia, risottoja ja sietten kaikkea mailman kala ja liha ruokaa. > Sitruuna sorbetti yleensa pasta ja risotto ruokien jalkeen ennen lihaa ja > kalaa. > Sitteen on eri jalki ruokia ja lopuksi haakakku ja kahvi > Yleensa on orkesteri tai joku joka viihdytaa ruuan aikana musiikilla. > Juhlien jalkeen annetaan poissa meneville vieraille pieni lahja " > bomboniera" minka itse voi valita omien rahojen ja makujen mukaan: > pieni kehys haaparin kuvan kanssa; > joku keramiikka juttu; > kynttila; > ja niita konfetteja; > ja joka paikassa ravintolassa on niita konfetti karkkeja; > Yleensa todistajille annetaan henkilokohtainen lahja; > Voi antaa myos lahjan niille jotka tulevat kaukaanta jotain tyypillista > suomalaista, muisto paivasta; Tälläistä tietoa sain Pia ystävältäni joka on jo 18 vuotta italiassa asunut, ja siellä naimisissa. Yritän vielä selvitellä onko siellä jotain verkkokauppaa mistä vois hommailla jotain kivaa hää rekvisiittaa.