Adelina

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Adelina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Häissä, joissa toimin seremoniamestarina, häävalssi oli sijoitettu niin, että hääpari siirtyi suoraan valssista iltapalapöytään. Ennen häävalssia annoin ohjeet molemmista eli tyyliin hääpari tanssii häävalssin, jonka jälkeen hääparin johdolla siirrymme nauttimaan iltapalasta...
 2. En tiedä onko nuilla nimikkeillä suurta merkitystä, mutta tietyissä tilanteissa ne saattavat joko auttaa tai vaikeuttaa toimintaa. Ystäväni pyysi minua huolehtimaan erinäisistä tehtävistä, jotka itse olisin mieltänyt kaason tehtäviksi, kuten pukeutumisessa auttaminen yms. Minä en siis ollut kaaso, vaan morsian oli pyytänyt itselleen toisen ystävän kaasoksi. Sinänsä hommat sujuivat ihan hyvin, mutta itselläni oli sellainen olo, että tein kaason töitä ja astuin tavallaan hänen varpailleen tahtomattani. Tärkeintä ehkä kuitenkin on se, että selkeästi ilmaisee läheisilleen, mitä toivoon kenenkin tekevän. Ja mielellään tietysti niin, että muutkin tietävät kuka hoitaa mitäkin asioita! Ettei tule niitä tilanteita, joissa kukaan ei tiedä kenen vastuulla joku asia on. Jos nyt menisin naimisiin, pyytäisin kaksi kaasoa yhden sijaan.
 3. Meidän häissä ryöstettiin anopit. Tähän yhteyteen kehiteltiin sopivasti tila meidän laululle. Eli tarjottiin myös se takaportti, jos aviomiehen kanssa jänistetään. Vaihtoehtoina oli siis joko laulaa, tai kehua omaa anoppia. Valitsimme ensin laulun, mutta sehän ei tietenkään riittänyt, vaan laulun jälkeen meidän piti myös kehua omaa anoppia.
 4. Tähänpä täytyy esitellä itselleni ihan uusi hääleikki. Hääväestä valitaan parillinen määrä kilpailijoita, esim 8 henkeä. Kilpailijat asetetaan istumaan pareittain naamat vastakkain. Tarkoituksena on katsoa toista silmiin herkeämättä. Nauraa tai hymyillä ei saa. Se, joka nauraa tai hymyilee ensimmäisenä häviää. Voittaja pääsee jatkoon. Ensimmäisen kierroksen voittajista siis muodostetaan uudet pari jne. kunnes kaksi viimeistä kilpailijaa lopulta ratkaisevat kisan tuijottamalla toisiaan. Tunnelmaa lisäämään käytettiin Kuselan (eli Vesa-Matti Loirin) esittämää Nauravaa kulkuria. Eli biisi soimaan taustalle ja yleisö tölläämään lähelle ja hauskaa riittää!!!
 5. Juuri sain olla todistamassa häitä, joissa kyseinen leikki toteutettiin nimenomaan maljoja kohottamalla. Idea oli kiva ja ainakin nuissa häissä toimi ihan mukavasti. Kovin montaa kertaa ei kukaan kuitenkaan maljaansa kohottanut eli kaaso oli hyvin valinnut ne, joita pyydetään milloinkin malja kohottamaan. Ei siis käynyt niin, että muutama henkilö olisi jokaisella/ lähes jokaisella kerralla maljaansa kohottanut.
 6. Juuri olin mukana häissä, jossa kukkakimpun ja sukkanauhan heiton sijasta annettiin tiara/kruunu. Käytännössä juttu toteutettiin niin, että naimattomat naiset kiersivät musiikin tahdissa morsianta, joka seisoi silmät kiinni ympyrän keskellä. Kun musiikki loppui, morsian (edelleen silmät kiinni) käveli kohti ympyrän laitaa ja antoi tiaran kohdalle osuneelle neidolle. Sama toteutettiin naimattomien miesten kohdalla, ainoastaan sillä erotuksella, että annettiin kruunu tiaran sijasta. Kruunu ja tiara oli muovisia leikkijuttuja, mutta toteutus oli kiva ja ainakin itselleni uusi juttu.
 7. Ihan huippu hyviä juttuja! ;D (nauraa vatsa kipeänä) Omakin sulho laukoi muutaman hyvän jutun, mutta juuri tuli täydellinen muistinmenetys. Kun en muista edes, että mihin ne liitty... Ai nyt muistan ainakin yhden! Keskusteltiin hääautosta ja siitä kuka sitä ajaa yms. No bestman tietysti saa sen kunnian. Sulho sitten heitti kommentin, että kai bestmanin avokki voi tulla sitten siihen toiselle etupenkille? Minä hieman järkyttyneenä yritin sitten selitellä, että mihinkäs se minun kaaso sitten laitetaan ja mitä se avokki siinä autossa tekisi... Ahaa... totesi sulho, en mie tiennyt että kaasokin tulee...
 8. Astioita meillä on vaikka muille jakaa, kun kahta huushollia tulevaisuudessa olemme yhteen liittämässä. Sen sijaan lakanoita ja pyyhkeitä listalle ilmestyy ja mahdollisesti joitain tarjoiluastioita (niitä kun ei kumpikaan ole ehtinyt vielä haalia). Lisäksi haaveissa on muutama isompi juttu eli pyykinpesukone sekä parisänky. Niitä varten voi sitten sen tilinumeronkin laittaa. Muistelen, että viimekesänä muutamilla tutuilla oli toivelistat netissä ja sinne varmaan mekin omamme laitetaan. Tosin aina on niitä, jotka eivät osaa tai muuten vain pääse nettiin. Sellaisten puolesta saa sitten tuo kotiväki hoidella varaukset.
 9. Meidän tarkkaa alkamisaikaa ei vielä ole päätetty, mutta on tärkeä huomioida se, että monet vieraat tulevat usean sadan kilometrin päästä. Eli siis kovin varhain ei vihkimistä kannata aloittaa (kaikki eivät kuitenkaan halua tulla yöksi, vaikka sitäkin tarjottaisiin) tai muuten puolet vieraista jäävät siitä paitsi. Myöskään kovin myöhään ei ole syytä aloittamista venyttää, jotta jokainen ehtisi muutakin kuin syödä itse juhlassa. Mitään aikarajaa ei juhlapaikassamme todennäköisesti ole, mutta tuskin kovin paljon yli klo 21-22 juhlia jatkamme. Aloitus kun olisi hyvä sijoittaa välille klo 13-15. No, saa nähdä miten paljon mieli tässä vielä matkan varrella ehtii muuttua!