rkaunis

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About rkaunis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • MSN
  riikka
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Me olemme lähdössä ensi ti pargaan häämatkalle. Hotelli on valtos beach.
 2. me olemme ajatelleet jääkärinmarssia poitumismusiikisi, jos kirkko suostuu vain sen soittamaan
 3. Meille tulee elokuvasta kummisetä, se valssi ja toisena tulee Viulunsoittaja katolla musikaalista nousee aurinko - laskee aurinko
 4. Me olemme ensi elokuussa suuntaamassa pargaan häämatkalle
 5. Me jouduimme vaihtamaan kirkkoa kuin , sinä päivänä jonka halusimme. Siellä jotkut Barokkijuhlat ja sille päivälle ei anneta ollenkaan vihki aikoja. >. Asia harmitti ihan kauheasti, koska pyhän laurin kirkko on mieheni rippikirkkoja meidän juhlapaikka on siitä kävelymatkan päässä.
 6. Mä juttelin eilen kyseisen henkilön kanssa. En tiedäö mitä viikonloppuja on vapaana vielä, mutta hän näyttää paikka sovitusti niin että ma,ti ja ke 18 jälkeen ja to periaatteessa koko päivän. Hänelle pitää vaan jättää ahkerasti viestejä vastaajaan niin hän kyllä soittaa takaisin, kun saa viestin
 7. kesä 2006, ei se sitten olla me , me vietämme viikkoa muöhemmin vasta
 8. Kesä 2006 Se pariskunta taidamme olla me.
 9. Vantaalaiset voivat varata Pyhän Laurin kirkkoa 1.9. klo 9 alkaen vuodelle 2006. Esim. kesälle 2006 varataan vuorot 1.9.2005 alkaen. Muut, kuin vantaalaiset, voivat tehdä varauksen 2.1. 2006 klo 9 samalle vuodelle. Tälläinen tieto oli kyllä kirkon nettisivuilla !!!
 10. kiitos nenya tiedoista
 11. Hei Nenya! Muistatko oliko midgårdissa astiastoja valmiina?
 12. Me varasimme viime perjantaina midgårdin elokuulle 2006, Tämä polsa vaikutti todella avuliaalta ihmiseltä. Sanoi että paikkoja saa käydä katselemassa niin paljon kuin vain tarviitsee. Ja että hinnoista puhutaan sitten lähempänä ajankohtaa.