EmJoOu

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä EmJoOu

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kyllä syyskuu on vielä ns. kesäaikoja eli 45 min varattuna per pari. Ja juuri oli Vantaan Laurissa juttua että 2 lauantaita elokuussa on varattuna seurakunnan omaan käyttöön ja muutenkin pitäisi miettiä 3 vaihtoehtoista päivää josko ei saa juuri sitä päivää/aikaa minkä haluaisi.
  2. Bygårdista on mielestäni kuvia tuolla ketjussa aikaisemmin mikäli et ole niitä vielä huomannut. Käypä katsomassa.
  3. Tässä olen soitellut eri paikkoihin ja kysellyt vapaita tiloja mutta tuntuu, että syyskuu on vielä täysin "kesähää" kuukausi ja kaikki lauantait kaikkialla ovat jo varattuja marraskuulle saakka! : Sekä isot että pienet. Onneksi saimme alustavan varauksen ja tarjouksen Tuomarinkylän kartanon Pehtorin talosta. Kun palailen lomalta loppuviikosta käyn katsomassa paikkaa. Onko kellään kokemuksia tästä Pehtorin talosta?
  4. Huh, huh! Kyllä alkaa pikkuhiljaa hirvittää että kuinkakohan meille järjestyy kirkko taikka juhlatila syyskuulle -05 kun nyt varaillaan kovasti jo kesää -06. : Meillä on sulhon kanssa ollut tällainen 20 v projekti ja nyt sitten reilun 4,5 v jälkeen hän päättikin että nyt sitten mennään naimisiin tänä syksynä. Tulee järjestelyjen suhteen himppasen kiirus. Onneksi ei kuitenkaan vieraita aiota kutsua kun n. 50. Onko kukaan käynyt Wanhassa Bäckbyssä sisällä, onko tila liian suuri vain 50 henkilölle kun ilmoitetaan että 150 henkeä mahtuu hyvin? Entä onko kellään kokemuksia häistä Backaksen kartanossa?