Jonspe

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Jonspe

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lappeenranta
 1. En ole enää morsmaikku, mutta osaan ehkä auttaa vähän. Täältä löytyy Elegantti, Lavem by muotitalo Tyynelä ja Seremonia. Kannattaa kurkata netistä valikoimia tarkemmin tai mennä käymään Joulun jälkeen on varmaan niissäkin alennusmyynnit.
 2. Ninnis: Miä kävin aikanaan Sariannassa hääkampauksessa ja -meikissä, olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Olen käynyt siellä kampaajalla muutenkin, kun tykkään kampaamon nuorekkaasta menosta. Kannattaa tosiaan piipahtaa katsomassa eri paikkoja ja miettiä sitten, mikä tuntuu parhaimmalta vaihtoehdolta juuri sinulle
 3. Voisin lyhyesti kertoa meijän risteilystä, joka oli enemmän kuin osasimme odottaa Laiva (Liberty of the Seas) oli tosi upea ja säät suosiolliset. Lämpötilat liikkuivat +33 ja +35 asteen välillä joka päivä reissun ajan. Olimme siis 1 yö ennen risteilyä + 2 sen jälkeen Miamissa, ja itse risteilyhän meni reittiä Miami-Haiti-Jamaika-Grand Cayman-Meksiko-Miami. Tosiaan, jos ei halua ottaa riskiä, että hurrikaaneja saattaa olla liikenteessä samaan aikaan, kannattaa matkustaa tuolle suunnalla muulloin kuin kesäkuun alku-marraskuun loppu välisenä aikana Mutta meijän tapauksessa riskinotto kannatti.
 4. Laurelia: Miä tykkään käydä kampaajalla Sariannassa, ja siellä miulle tehtiin hääkampaus ja -meikkikin Hintaa kampaukselle ja meikille taisi olla n. 70€, tosin sain opiskelija-alennusta. Niin, ja hiukseni ovat lyhyet. Hmph, miä en enää edes muista meijän papin nimeä :-/ Pitäisi tarkistaa vihkiraamatusta ;D No, joku nuori naispappi meillä kuitenkin oli, ja hän toimii myös yliopistopappina.
 5. Hei, me ollaan miehen kanssa lähdössä näköjään Vaskilinnun kanssa tismalleen samalle risteilylle ;D Pieni maailma. Toivottavasti säät suosivat meitä
 6. Miä olen ollut Marjolassa kaksi kertaa firman illanistujaisissa, eikä miulla ole kummastakaan kerrasta hyvää sanottavaa Palvelu ei pelannut, omistaja sähelsi sen minkä kerkesi, ruokia ei tuotu noutopöytään tarpeeksi, eli ihmiset joutuivat huutelemaan ruoan perään. Lisäksi juomatarjoilu tökki pahasti. Itseäni häiritsi myös se, että paikalla oli koko ajan muutakin porukkaa (toimii hotellina, joten siellä on ainakin kesäaikaan hotellivieraita). Miä en suosittele sitä juhlapaikaksi.
 7. WishfulThinking: Miun mielestä tuo 15% alennus tuntuu kyllä riittävälle Kalevala Korun tuotteista. Jotkut liikkeet eivät nimittäin anna sitäkään. Ikikulta on kyllä kaunis
 8. Meillä oli valokuvaajana Teemu Keränen, ja voin suositella lämpimästi! Todella mukava ja ammattitaitoinen kaveri ja otti mielettömän ihania kuvia. Eli kuvasi meillä potretit sekä vihkimisen ja hääjuhlan kahvitteluihin asti, tuloksena mieletön määrä onnistuneita kuvia ja hauskoja muistoja. Lisäksi muokkaa kuvankäsittelyohjelmalla osan kuvista. Niin, ja parasta oli se, että kuvat saa Teemulta sekä paperisina että diginä, joten jälkeen päin voi itse teettää lisää kuvia
 9. Tässä kuvia meidän häiden somistuksista 25.11.2006
 10. Uupunut: Tässä vähän infoa karonkasta: Väitöskaronkka on vanha akateeminen perinne. Karonkka-sana on venäjänkielisen korona (kruunu) -sanan diminutiivimuoto koronka. Sanalla on siis yhteyksiä sanaan koronovanije, kruunajaiset. Karonkka on väitösprosessin päättäjäisjuhla, jonka väittelijä järjestää kiitokseksi vastaväittäjälle, kustokselle ja muille työhön vaikuttaneille. Nykyisin voi karonkkaan kutsua akateemisen yhteisön lisäksi sukua ja ystäviä.
 11. Miä otin kukat Tolvaselta, ja olin todella tyytyväinen niihin. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Miun kimppua voitte kurkata täältä. Valokuvaajana meidän häissä toimi Teemu Keränen Taipalsaarelta, suosittelen häntä lämpimästi, oli todella ammattitaitoinen kaveri.
 12. Katsu: Juu, niistä painatuskustannuksista ei tarvitse olla huolissaan. Mutta niiden stipendien kanssa on sellainen homma, että ne saa vasta valmistumisen jälkeen. Eli kannattaa varata rahaa karonkkaa varten, mutta ne saa siis jälkikäteen pois. Meillä kävi hyvä tuuri, kun miekkosen vanhemmat maksoivat karonkan valmistumislahjana. Miä suosittelisin yhä juhlapaikaksi Skinnarilan Hovia, se on tosi kaunis ja tunnelmallinen paikka. Kyllä sinne n. 50 henkeä saa kevyesti mahtumaan, ja tarvittaessa tuoleja sekä pöytiä saa henkilökunta ilmaiseksi lainaan yliopistolta Meillä oli Kasinolla pidettyyn karonkkaan kutsuttu 42 henkilöä, joista paikalle pääsi 39 (muistaakseni). Mitä askarteluihin tulee, niin kutsut saa helpoiten painattamalla. Meillä miekkosen karonkka oli 10 päivää häiden jälkeen, joten voit vain kuvitella, että askarteluinnostusta ei juurikaan ollut..
 13. Katsu: Karonkka on perinteisesti ollut vain akateeminen juhla, sinne harvemmin kutsutaan muuta kuin väittelijän vanhemmat ja sisarukset. Sukujuhlat suositellaan pitämään erikseen Ja karonkassa perinteisesti tarjotaan kuitenkin kunnon illallinen ruokajuomineen, joten hintaa saattaa tulla mukavasti, jos kutsuu ison sakin. Ei kannata huolehtia noista kustannuksista, sillä sätellä maksetaan painatuskulut osaston tai projektin rahoituksesta, joten omasta pussista ne eivät mene. Lisäksi valmistumisen jälkeen saa stipendit (tukisäätiö ja yliopisto), joilla katetaan sekä painatus- että karonkkakustannukset. Olisikohan näiden stipendien yhteisarvo n. 5000€, ja ne saa, vaikkei itse olisi painatuskuluja maksanutkaan. Eli jos pidätte pienemmät juhlat, niin pääsette helposti johonkin kauas reissuun miekkosen valmistumisen jälkeen Ja rahaa jää kenties myös niihin kromivanteisiin ;D Me ollaan muuten lähdössä Karibian risteilylle syyskuun alussa.
 14. Katsu: Hovi on sisältä todella kaunis, ja siihen pääsaliin mahtuu hieman yli 40 henkeä, tosin menee melko tiukille :-/ Meillä oli häissä 75 vierasta, joista pääsalissa ruokaili 45 ihmistä ;D Ja siinä ns. välisalissa oli 16, samoin kuin verannalla. Meillä oli kyllä aika tiivis tunnelma häissä.. Mutta tuollainen 40 hengen porukka kannattaa jakaa siihen pääsaliin ja välisaliin, niin on kaikilla varmasti tilaa oleilla. Hovissa on muuten todella hyvä keittiö, jossa pitopalvelun on helppo ahkeroida, ja sinne kahvioon saa nouto/kahvipöydän. Tässä on vähän tietoja Hovista: Skinnarilan hovi on varattavissa veloituksetta normaaliin palaverikäyttöön virka-aikana. Hovia saa varata myös yksityiskäyttöön perhejuhliin, karonkkaan tms. Hoviin mahtuu maksimissaan noin 50 henkeä : Skinnarilan hovin varustus: piirtoheitin ja valkokangas, fläppitaulu, cd-soitin. Varaukset ja tiedustelut: Heta Havia, puh. 05-6212059
 15. Katsu: Skinnarilan Hovi on kaunis ja tunnelmallinen paikka, ja tykkään myös Lappeen Ruustinnasta. Tosin tuolla Ruustinnassa on oma pitopalvelu ja A-oikeudet :-/ Voidaanko me pian alkaa odottamaan teiltä karonkkakutsua?