Neenus

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Neenus

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ei siis kirjaimellisesti... Oma suoni ei syki nyt siihen malliin, ja polttarisankarille (naiselle) pitäisi keksiä jokin hauska lause pukuun laitettavaan kankaiseen lappuun. Jokin joka viittaisi tulevaan hääpäivään?? Keksiskö kukaan ystävällinen mitään mulle
 2. Voi että! Kelpais mullekkin! Todella hyvältä kuulosti. Itse yritän olla kovasti odottelematta liikoja polttareiltani, mistäs sitä tietää mitä kaaso ja kaverit järkkää. Vähän pelottaa kun kaaso tossa yks päivä kysäisi että "Mites tota onks sulla kuinka hyvä toi uimataito?" Omat polttarini ovat huomenna ( ! ) Tuskin saan yötäni nukuttua. Sulho on juuri tällä hetkellä polttareissaan. Hohhoijaa että jänskättää huominen....
 3. Tilanne on tämä; Vihkiminen, sitten pieneen kahvitilaisuuteen SEURAKUNNAN tilaan, jossa pientä suolaista ja makeaa tarjoiltavaa + kakku. Kahvitilaisuudessa ollaan ainoastaan pari-kolme tuntia, riippuen miten ihmiset jaksavat (ja sitten alkaa nuorten jatkot ;D ) Eli kysymys kuuluisi, että missä vaiheessa ja missä olisi hyvä heittää heittokimppu ja sukkanauha, kun ajattelee että ollaan kuitenkin suht tönkähkössä kirkon seurakuntasalissa, ja ulkopuolellakaan ei ole kuin vähän kivitettyä tietä, nurmialue missä pensaita ja parkkipaikka? Olisko jollain nyt jotain ehdottoman kekseliästä ideaa...?
 4. Voisitteko antaa yksinkertaiselle ( ) ihmiselle ohjeet että miten käytännössä toteutatte tuon häävisan/morsiusvisan juhlapaikalla, vastailevatko ihmiset kynin ja paperein vai miten ihmeessä se olisi helpointa ja vaivattominta? Entä ovatko ihmiset yksittäin, pareittain, pöytäryhminä vai...vai...?? Ei ensiksi pitänyt tulla minkäänlaista ohjelmaa pieneen kahvi/tarjoilutilaisuuteemme mutta tämä kuulosti hauskalta ja kaasokin tahtoisi toteuttaa sen. Kiitoksia paljon etukäteen, ja paljon vinkkejä ja ideoita kehiin!
 5. Me myös hankimme tarvittavat tamineet vähän kerrassaan, että tuntuu että menisi vähemmän rahaa, vaikka tosiasiassa ei menekkään. Sellainen pieni asia missä säästän, on korkokenkäni. Ne eivät kovinkaan paljoa edes puvun alta näy. Itse hankin kenkäni ihan vaan Halensin nettimyynnistä, ja maksan vaivaiset 17 euroa. En halua tuhlata jalkoihini - jotka eivät oikeastaan näy, sataa euroa. Löysin todella kauniit luonnonvaaleat korkokengät Halenssilta.
 6. Moi... Minä käytin tuotetta... siis kun laitoin sitä esim illalla, niin aamulla olin jos rusertava. Mutta tottakai sen rusketuksen pitää olla tasainen, ja se tasaisuus tulee sitten kun on muutaman kerran laittanut. Ensinhän sitä pitäisi laittaa peräkkäin muutamia päiviä, ja sitten rusketuksen ylläpitämiseksi harvemmin. Kyllä tuo Nivea ihan OK:lta tuoksui, en huomannut tuoksussa mitään ihmeellistä. Mutta toissa kesänä käytin sitten jotain muuta, mistä tuli ihan kiva, kellertämätön rusketus, mutta en millään muista pullon nimeä.
 7. Suositelkaamme siis erittäin hyvää itseruskettavaa voidetta/sprayta, joka ei missään nimessä tee ihosta kellertävää? Muistaakseni viime kesänä käytin jotain Nivean itseruskettavaa pumppupullossa, ja tämä aine kyllä kellersi ihoni. Mutta mikä olisi se sellainen joka ei kellerrä?
 8. Mistäs noita Unique bra systeemejä saisi kaikkein halvimmalla? Suurimmassa osassa paikoista ne maksaa sen joku 50 euroa. Ja kun niitä on kuulemma light versioita jotka eivät ole niin täyteläiset, ja sitten niitä push uppeja... ne push upit tarttisin. En ole mikään isorintainen ja haittapuolena on myös se että lasten tulo on tehnyt rinnoista ei-niin-terhakkaat.
 9. Eikö se tunnu ihan kauheen epämukavalta kun koko ylävartalon ympäri teipataan, eikö teipin reunat esim kutise tai eikö ylävartalolla ole sellainen tunne ettei saa henkeä?! Tuota minäkin mietin, onhan se halvempaa kuin Unique brat, että työntää sitten vielä jotain kohoketta sekaan. Mun korsettiyläosassani ei taatusti tule mitkään kohokkeet pysymään, vaan ne pitäisi sulloa samaan läjään teipin kera että pysyvät. Mulla ei ole hääpuvun korsettiyläosan alla mitään muuta kuin itseni nimittäin ;D
 10. Niinhän se oli, taisi olla joku Kaija Koo tai joku kuka sanoi että joutui pitelemään Janinan rintoja kun niitä teippailtiin...
 11. No minä ainakin aijon ostaa sellaiset Unique brat, just ne jotka napsautetaan kiinni keskeltä. Ei mitään havaintoa miten sen vaon saa näkyviin, sitä minäkin haluisin, mutta on pääasia että minä näytän siltä että mulla ON rinnat T: pienirintainen 8-)
 12. Onpas monia tarinoita, joissa isä tai muu lähisukulainen on alkoholisti. Minulla taas on äitini alkoholisti, jonka takia olemme siskoni kanssa saaneet hävetä, ja KÄRSIÄ pienestä pitäen. Viimeisin todella pieleen mennyt juhla oli isosiskoni ylioppilasjuhla (siskoni on 30v, suoritti koulunsa myöhemmin). Joka kerta on pelko suoraan sanoen perseessä kun on joku juhla lähestymässä. Äidin kanssa ei voi viettää edes ihanaa rauhallista jouluaattoa, ilman viinaa tai rähinöitä. Kyllä hieman pelottaa kesällä olevat hääni, joissa ei tarjoilla alkoholia mutta äitihän se osaa, tulla vaikka valmiiksi juopuneena. Onneksi on paljon miehiä huolehtimassa että äiti pistetään kylmästi vaikka pihalle häistä, jos ei osaa käyttäytyä, kun hän on sellainen että vaikka niin sanotusti osaisi olla rähinöimättä niin puheenaiheet saattavat olla sellaisia mitä ei kannata häissä puhella ja jakaa muiden, esim mieheni sukulaisten kanssa. Esim. siellä siskoni ylppäreissä ihan koko päivän äiti vatvoi siskoni isän kuolemaa siskon tätien kanssa, josta sisko tai ne täditkään eivät olisi tahtoneet puhua, kuolemasta oli kulunut vasta pari kuukautta. Alkoholi ei jäänyt pois häistämme siksi koska hän on alkoholisti, vaan siksi koska meillä on pieni pudjetti. Jos alkoholia olisi ollut niin varmasti minäkin olisin pistänyt jonkun luotettavan ihmisen niihin hommiin että paiskaa äisin pihalle jos käytös muuttuu. Kyllä surettaa, että oma äiti....... :'(
 13. Kuvia yksinkertaisista pöytien koristeluista, jotka olisi helppo toteuttaa! Sellaisia koristuksia kaipailisin missä on pöydillä kynttilät, joissakin kauniissa kipposissa ja sitten saa olla myös servetit tottakai, ja myös irtokoristeita saa olla (esim. vaikka kuvioleikkurilla leikattuja tiettyjä kuvioita pöydillä?) Näitä on ERITTÄIN työlästä löytää, tällaisia kuvia siis, eteen sattuu vaan hääpöytiä joissa on kaikki niin viimisen päälle tehtyjä. Askarrella toki tykkään, juttuja mihin tarvikkeet saa vaikka Tiimarista, ettei tarvitse kiitää minnekkään huitsin nevadaan niitä tarvikkeita etsimään.