Anu0707

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Anu0707

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ”Sinut kun näin ihmeellinen Sydämessäin ääni niin yksinäinen Kuiskasi näin: siinä hän nyt on” Tahdomme 7.7.2007 klo 16.00 X kirkossa Häitä juhlitaan juhlapaikalla syöden, juoden ja tanssien Lämpimästi tervetuloa! A&J V.P. 6.6.2007 mennessä: Anoppi A p. xx tai Anoppi E p. xx
 2. "HÄÄPARIN LAHAJONTA Lahaja ei oo eellytys juhulaan osallistumiselle. Mutta jos joku haluaa kuitenki jotenki hääparia lahajua, nii kirijekuoriin mahtuvat lahajat ovat suosiosa. Muita lahajatoiveitä kannattaa ujella ilimottautumisen yhteyvesä. Näin juhulakalut säästyvät usseilta samallaisilta kapistuksilta. Lahajalistaa pääsee ihimettelemmään myös netisä mtv3-helmi-lahjalistapalvelussa,hääparin nimillä ja hääpäivällä päässee kirijautummaan sissään. " Ihan suomeksi siis sanottiin, että haluamme rahaa tai tiettyjä tavaroita, molemmat käy meille
 3. Yhteisellä asuinpaikkakunnalla. Suurin osa kutsuttavista asuu täällä lähellä ja muutenkin järjestelyiden kannalta helpointa.
 4. Meillä mahtuu juhlapaikalle vain 60-70 vierasta, riippuu siitä miten pöydät asettelee. No kuitenkin, ajattelimme kutsua vain läheisimmät ystävät ja sukulaisista tädit/sedät ja muutamat serkut, joiden kanssa ollaan tekemisissä muutenkin kuin jonkun häissä. Meillä on myös se ongelma, että voiko osan serkuista kutsua ja osan jättää kutsumatta. Mä vetoan siihen, että en tunne niitä ollenkaan ja lisäksi niillä on lukuisia lapsia. Sekin vielä, että olemme ajatelleet ettei häihin tulisi kovin paljon lapsia niin jätämme lapsien nimet pois kutsuista. Yllättävän vähän vanhemmat ovat puuttuneet kutsuttavien määrään, johtuu ehkä siitä että me itse maksamme häät. Ehkä myös siitä että olemme "aikuisia", joilla on vahvat omat mielipiteet. Mun mielestä ei kutsuttaville voi selittää, ettei tilaan mahdu ja budjetti on pieni. Sana kiirii sukulaisten kesken, ja varmasti tulee kyräilyjä tms mutta sitten tulee, kaikkia ei voi aina miellyttää. :
 5. Todennäköisesti annan jonkun muun meikata minut ko. päivänä. Vaikka osaan meikata ja mulla on hyvälaatuisia meikkejä, niin onhan se juhlavampaa kun joku toinen meikkaa.