sanderi

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sanderi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli kakussamme marsipaaninen koriste, mutta serkkuni ylioppilasjuhlilla kakussa oli kyllä orkidea. Että kaiketi se ei kuitenkaan ihan hirmu myrkyllinen ole! Sitä en tosin kysellyt, että oliko sen varren ympärille laitettu mitään suojausta, vai oliko ihan sillään tökkäisty kakkuun... Se serkun kakku oli kyllä kaunis, kuten oma morsiuskimppunikin, johon valitsin mm. orkideoja...
  2. Me on ajateltu, että morsiuspari ryöstettäisiin ja anopit ja appiukot joutuisivat vastaamaan morsiusparia koskeviin tietokilpailukysymyksiin.
  3. Olen myös ollut vieraana häissä, joissa tarjottavat loppuivat kesken. Matkaa juhliin meille tuli n. 300km, joten aamulla aikaisin lähdettiin ja iltapäivällä oli jo kova nälkä. Ruokia ei ollut tilattu mistään pitopalvelusta, vaan ne oli valmistettu itse ja kaikesta kyllä huomasi, että mahdollisimman halvalla. Morsian oli jo etukäteen kertonut, että rahaa ei ole kutsua kovin paljon vieraita, mutta silti he lähettivät vielä viimehetken kutsujakin... Itse en mistään hinnasta säästä ruuassa! En myöskään aio säästää istuinten tasossa. Eräissä häissä oli istuimina "kakkosnelosesta" valmistetut penkit, joista lähti tikkuja ja armas puolisoni repi housuntakamuksensa ulkona törröttävään naulaan. Puku ei häissä yllättäen ollut se "arkipuku"... Arvaatte varmaan, miten kävi naisten sukkahousuille! Monihuoneiset juhlahuoneistot kokemukseni mukaan toimivat hyvin, mikäli esim. BM tai kaaso käy kertomassa kaikissa huoneissa, että nyt tapahtuu jotain näkemisen arvoista. Jos ohjelmalle on vielä erikseen olemassa esim. tanssiin varattu tila, kaikki pääsevät ohjelmasta nauttimaan, vaikka ruokailut tapahtuisivatkin eri huoneissa.
  4. Tinttara: Tuo Sikojen rakkaus on muistaakseni runokokoelmassa Tunteellinen siili. Tarkista kirjoittaja sieltä. Se saattaisi olla Helakisan runo, mutta en ole ihan varma.