Jump to content
Naimisiin.info

AlmaA

Morsian
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

AlmaA's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Tässä kaula- ja korvakoruni. Todennäköisesti laitan nuo napit koska kaulakoru on niin näyttävä. On kyylä paljon upampi kaulalla kuin kuvassa!
 2. Kiitos Saimme sovittua kanttorin sijaisen kanssa että pääsemme kuuntelemaan tätä soittoa kirkkoon hääviikolla joten voimme tehdä päätöksen sen perusteella. Se helpottaa asiaa!
 3. Auttakaa! Kanttorin sijainen ehdotti meille että jos hän soittaisi häämarssit viululla kirkossa. Taustamusiikkina tulisi urkujen soittoa tietokoneelta. Kirkko ei ole mikään valtavan iso! Miltä mahtaa kuulostaa Prinsessa Ruusunen ja Kuulan häämarssi soitettuna viululla? Kaikesta avusta/mielipiteistä olen erittäin kiitollinen!!!
 4. Mun mielestä kaason kuuluu ottaa selvää haluaako morsio polttarit tai ei! Ei ole morsiamen tehtävä niitä ruinata. Itse en halua mitään perinteisiä toiminta-polttareita vaan mukavan illan ystävien seurassa, eli hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa! Ja tällaiset tiedän saavani, itseasiassa 3 yön päästä!!!
 5. Te joiden miehet laittaa saketin niin laittaako harmaat (ne perinteiset) vai mustat housut? Täältä jostakin luin että nykyään käytetään enemmän mustia housuja mutta kun kysyin pukuvuokraamostamme, niin he sanoivat että äärimmäisen harvoin mustia käytetään. Otimme nyt harmaat raitahousut mutta hiukan mietityttää ne mustat kuitenkin. Mitä mieltä olette? Töppääkö jos sulhanen pukeutuu saketin kanssa mustiin housuihin?
 6. Uutta: puku, huntu.. Vanhaa: pitsinen kasteliina pussukkaan(omani) Lainattua: kaason hopeinen rannekoru Sinistä: joko sukkanauhassa tai sitten joku pieni pisto puvun sisäosaan
 7. Mielestäni kannattaisi selvittää asiat ystävien kanssa vaikka joskus itsensä loukatuksi tuntisikin. Joskus puheet voi muuttua niin paljon että jos jotain kiertoteitse kuulee ettei niihin ole luottamista. Kannattaa niellä ylpeytensä ja selvittää asia ystävän kanssa ettei ainakaan ole kysymys väärinkäsityksestä. Sitten jos vielä tuntuu loukatulta, voi tehdä omat päätöksensäystävän suhteen. Mutta suosittelen ensin puhumaan kasvotusten tai soittamaan ja kysyä asiaa suoraan. Ettei väärinkäsityksen takia ainakaan hyvää ystävyyttä heitä hukkaan!
 8. Eli pakko korjata tota edellistä vastaustani! Mies on nähnyt puvun kuvassa henkarilla roikkumassa mutta muuten tultiin toisiin aatoksiin. Eli minut sulho näkee vasta kirkossa ja valokuvat otetaan vasta juhlapaikalla!
 9. Löytyi täältä samasta osastosta Amantan kirjoittamana... Kesäinen häävalssi Häävalssit kun meille soi se herkimmän hetkemme loi kun kahden me tanssimme tään kauneimman häävalssimme. taas laulu lintujen soi häitä ilmoittaen ei pysty kuu ei tähdetkään sun rinnallas säihkymään valssiin sinut saatan kaikkein kallein käsilläni keinut rakkainpain elämäni päivän kauneimman kanssas jaan ainiaaks sinut kun saan On tuoksuja tulvillaan tää kukkiva kesäinen maa kuin luontokin riemuissaan sen antaisi häälahjanaan taas laulu lintujen soi häitä ilmoittaen ei pysty kuut ei tähdetkään sun rinnallas säihkymään valssiin sinut saatan kaikkein kallein käsilläni keinut rakkainpain elämäni päivän kauneimman kanssas jaan ainiaaks sinut kun saan elämäni päivän kauneiman kanssas jaan ainiaaks sinut kun saan
 10. Toi onkin hyvä idea!!! Täytyy kysyä vanhemmilta mikä oli niiden häävalssi! Meillä taas valssi taitaa olla ainoita tansseja mitä osataan joten en usko et harkitaan mitään muita lajeja. Tai voihan niitä koittaa opetella jos vaikka joku muu luontuis paremmin!
 11. Kertokaa vaan niitä perinteisempiäkin kun mun muisti on niin tyhjä noiden kauniiden valssien suhteen! Ja kiitos vastauksistanne!!!
 12. Mitä teillä on ns. kakkosvalssina eli se valssi jonka tanssitte vanhempien kanssa? Itse en juurikaan tunne valsseja ja lainaamallani cd:llä oli vain häävalsseja. Mun mielestä vanhempien valssi ei voi olla perinteinen häävalssi vaan jotain muuta. Vai mitä mieltä olette? Ainoa mikä mulla tulee mieleen on tyttären valssi.
 13. Näkee ennen koska valokuvia otetaan kirkon pihalla ennen vihkimistä. Olen myös näytellyt vähän kuvia puvuista ja onneksi tykätään ihan samoista puvuista. Sitä en tiedä näkeekö sulho puvun vasta viimeisellä hetkellä eli sitten vasta kun on kaikki ihan valmisa kuvausta varten. Olen muuten menossa perjantaina sovittamaan pukuja! IHANAA!
 14. Täällä mietin kanssa että mitä laittaisi hartioita lämmittämään. Häät ovat heinäkuun lopulla, mutta itseni tuntien luultavasti palelen illan aikana. Eikä niistä ilmoista ikinä tiedä kuinka kylmä kesällä on. En ole edes pukua hankkinut, ajattelin mennä vasta alkuvuodesta pukua ostamaan. Olen miettinyt olkaimetonta ja toivon että hääpukuliikkeestä saisi sitten vinkin että millainen huivi/viitta/bolero pukuun sopisi. Käsityöliikkeistä varmaan saa apua langan valitsemiseen jos meinaa itse sen virkata. Mun mielestä joku virkattu huivi olisi ihana, vaikka jostain sellaisesta langasta jossa olisi hopealankaa joukossa. Onkohan sellaista?? Meidän häiden väritys on vaaleanpunainen(hempeä)-valkoinen ja olisi ihanaa jos huivi olisi esim. vaaleanpunainen.
×
×
 • Create New...