Jump to content
Naimisiin.info

werty

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

werty's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kihlapäiväksi valitsimme neljän vuoden yhdessäolon jälkeen sen päivän, jolloin eka kerran tavattiin. Ei mitään yllätyskosintaa, vaan yhdessä päätettiin.
  2. Meillä valokuvaaja tulee vasta illalla juhlapaikkaan ottamaan meistä miljöökuvat. Vieraat toki joutuvat "odottamaan" meitä, mutta ei mahda mitään. Ja onhan se vähän niinkuin osa juhlan ohjelmaa kun vieraat saavat seurata halutessaan kuvauksia. Olen nimittäin niin taikauskoinen, etten halua sulhon näkevän minua ennen vihkimistä... Ja jos sitten olisimme lähteneen kirkosta kiitämään kuvaukseen johonkin studioon, ei sekään tuntunut kivalta ajatukselta. Meidät siis kuvataan luonnonhelmassa, joten kuvista tulee varmaan ihananat jos ei sitten sada vettä...
  3. Meillä häät heinäkuun lopussa tänä vuonna ja viime viikolla ostettiin vihkisormukset. Oli yllättävän vaikeaa kun on niin monia kauniita sormuksia.
  4. Me ostimme molemmille vihkisormukset. Ensin oli tarkoitus, että juotetaan sulhon kihlaan vain uudet reunat jotta tulisi vähän vaihtelua vanhaan kihlaan, mutta se ei ollut mahdollista niin otimme sitten myös sulholle uuden sormuksen. Vanha kihla menee sitten kai laatikkoon, mutta ompas sulhollakin nyt merkki vihkimisestä
  5. Omiin häihin ei ikipäivänä tuttu juttu -leikkiä, eikä mitään tunnistus leikkejä. Mahdollisimman vähän järjestettyä ohjelmaa niin kaikilla on mukavaa! 12 -kuukautta leikkiä olen ajatellut muokata hiukkasen: leikkiin valitaan 6 tuttava paria (huom. erittäin tuttua, että tehtävät eivät jää tekemättä) sitten on 6 kpl kirjekuoria joissa on ei mahdottomia -tehtäviä. Sitten parit vuorotellen valitsevat yhden kuoren ja saavat tehtävän... Lisä ohjelmana on morsiamen/sulhasen tai jonkun ryöstö sekä hääparin valokuvaus. Ne riittää.
  6. werty

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Olen ajatellut yllättää mieheni Rainbowin can`t let you go -kappaleella. Tämä soisi kirkossa poistuttaessa... Miltähän mahtaa kuulostaa uruilla soitettuna...? Kuulostaa ehkä hulluntyperältä idealta, eikä kanttorinkaan mielipidettä olla vielä asiasta kuultu, häät ovat ensi kesänä.
×
×
  • Create New...