Phoebe78

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Phoebe78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tässä mun puvun ensimmäinen kokeilu. Laahusta lyhennetään hieman ja minulle tulee myös pitkä huntu.
 2. Eilen kävin varaamassa tämän ensi kesäkuun häihimme En malta odottaa.
 3. Piccola, Romanista ja Venere: Kertokaahan missä päin itse vaikutatte? Italiassa (missä päin?) vai Suomessa?
 4. Mun italiaanoni puhuu nyt jo ihan hyvin suomea. Virheitä tulee melkeinpä jokaiseen lauseeseen, mutta sillähän ei ole väliä. Pääasia että ymmärtää. Me puhutaan edelleen kotona italiaa, mutta onneksi työpaikalla hänelle puhutaan ainoastaan suomea. Kultani on ollut suomessa 6 vuotta ja voisi sanoa, että viimeisten 2 vuoden aikana on oppinut suomenkielen. Ennen sitä hänellä ei ollut kauheesti edes motivaatiota oppia suomea.
 5. Suomi-Italia maaottelu jatkuu.. Italiassa sanotaan suoraan asiat ilman että ajatellaan sanojen loukaavan toista. Esimerkkinä voisin kertoa että olimme avomieheni kotona isolla illallisella koko suvun kesken. Appiukko ei ollut nähnyt minua pitkään aikaan ja letkautti siinä ihan kaikkien kuullen, että "Phoebe, sinä olet kyllä lihonut" Seuraavana päivän sama tapahtui mieheni tädin luona, vuorossa oli vain täti joka suureen ääneen selvitti kaikille, että "Phoebe on lihonut sitten viimenäkemän" Mua se kyllä loukkasi tosi paljon. Tiedänhän mä että olen lihonut, mutta ei siitä tarvitse kaikkien kesken puhua!!
 6. Ciao. Täällä ilmoittautuu italialaisen kullan omistaja ;D Me molemmat asutaan vielä Suomessa. Mieheni lähtee kylläkin takaisin Italiaan syyskuun lopussa ja minä perässä helmikuun alussa. Mieheni sai töitä omalta kotiseudultaan Marchesta, eli nyt on minun vuoroni asua ulkomailla. Täytyy myöntää, että hieman pelottaa kun muutto on näillä näkymin ihan lopullinen eli Italiassa tullaan olemaan mahdollisesti loppuelämä. Mutta eihän sitä tietenkään koskaan tiedä mitä elämässä tapahtuu.. Laita vaan privaa jos haluat.
 7. Kotikielemme on italia, koska kun tapasimme poikaystäväni ei puhunut kovin hyvää suomea. Nyt muutaman vuoden seurustelun jälkeen voisimme teoriassa vaihtaa suomenkieleen, koska hän puhuu töissäkin suomea päivittäin ja osaa sitä jo suht hyvin. Käytännössä tuntuisi kuitenkin oudolta vaihtaa kieltä.