Jump to content
Naimisiin.info

Jojo

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

318 profiilin katselua
  • MsS

Jojo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me jätettiin miehen paperit Vantaan poliisille heinäkuun alussa. Sillon sanottiin että elokuun lopulla pyydetään haastatteluun ja sitten menee vielä vähän aikaa ennenkuin lupa myönnetään. Nyt kävi niin onnellisesti, että miehelleni tarjottiin töitä (jibii jibiii) ja soitin poliisille voisko prosessia nopeuttaa, että sais alotettua työt mahd. nop. No herra poliisi vastasi että "Teidän paperit on ollu täällä valmiina jo kuukauden ajan!!" Eli 2 viikkoa meni käsittelyssä, ei haastattelua mutta ei myöskään soittoa, että paperit on valmiina. Kun kysyin miksei oo ilmotettu, niin heidän vastaus oli, että ei oo resursseja vaan ihmisten pitää olla itse aktiivisia. Eli älkää ujostelko soittaa poliisille jos papereita ei kuulu!! Näin ainakin Vantaalla!
  2. Meille ei tule tekstiä vaan karrikoitu hiilipiirros meistä, jossa näytämme erittäin itseltämme ja hauskoilta... Tai siis se, joka takaikkunaan teipataan on valokopio siitä piirroksesta, josta muuten tuli aivan yllättävän hyvä!
  3. Jojo

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Mennessä Kuula ja tullessa Mendelssohn. Häävalssina Juice Leskisen Norjalainen villapaita. Juuri viime viikolla sain pistettyä sen nuoteille rahisevalta LP-levyltä, nostalgista!
×
×
  • Create New...