Jump to content
Naimisiin.info

Tuittuli

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Suomi

Tuittuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Asun poikaystavani kanssa espanjassa, han on espanjalainen. En ole huomannut sen kummempia erikoisuuksia suhteessamme, kai sitten olemme niin samanlaiset... Minullekkin tama poskisuudelmien antaminen oli aluski outoa, mutt aolen siihen jo niin tottunut etta oletettavasti yritan niita jaella Suomessakin seuraavalla kerralla, sen verran automaattista se jo on. Toinen hassu juttu on se, etta taalla todellakin tervehditaan kaikkia. Ravintolassakin saattaa joku lahteva asiakas sanoa ohimennessaan hyvastit vaikka ikina ei olla tavattukkaan!!! Alussa en edes hoksannut aina talomme rappukaytavassa tervehtia vastaantulijoita kun en heita tuntenut ja siitakos poikaystavani sai hepulin. Selitin hanelle etta enhan mina tallaista voi tietaa kun eipa herra ollut selittanyt...Mutta kylla mina olen tanne ihan hyvin sopeutunut tallaisista pienista eroista huolimatta. Loppujen lopuksi arkielama on Suomeen verrattuna hyvinkin samanlaista ja siksi ehka olikin niin helppo tulla tanne.
  2. Minun miehellani ei ole paljoakaan valittamista Suomesta, lahinna olen kuullut esim. kahvista, joka hanen mielestaan on hirveaa verrattuna espanjalaiseen espressoon. Samoin alkoholin ja ruuan hinta on ollut meillakin keskustelun aiheenaHan lahinna nauttii Suomen erilaisuudesta... Olemme muuttamassa Suomeen ja han aikoo jopa mielellaan maksaa Suomen korkeita veroja, silla hanen mielestaan siina ajatellaan yhteista hyvaa eika vain sita etta saisi kerattya itselleen mahd paljon rahaa ym omaisuutta. Han ajattelee tassa tulevaa perhettamme ja yhteista elamaamme siella.
  3. Meillakin on aika pitka lista asioista mista poikakaverini pitaa: - puutalot( meille tulee kuulemma hirsimokki!) - sauna tottakai - tyopaikoissa toiminta, jota pitaa paljon parempana kuin Espanjassa - se hiljaisuus ja rauha mika vallitsee( hiljaisuutta kuunneltiin jouluna kotini portailla ;D) - hyvat terveyspalvelut - hyva koulutustaso - ei ole teilla ruuhkia - englannin kielen taito on yleista ja lista jatkuisi ties kuin pitkaan mutta turhapa niita kaikki aon luetella. Minahan se tietenkin olen se paras juttu!!!
×
×
  • Create New...