pimpuli

Rouva
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About pimpuli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

609 profile views
 1. Eli siis mitä ostaa miehelle lahjaksi kun ensimmäistä hääpäivää vietetään (paperihäät)?? Vinkkejä, ideoita...??
 2. Oletteko ajatelleet antaa sulhaselle huomenlahjaa? Se on kai ennen ollut niin, että vain sulho antaa morsiamelle huomenlahjan, mutta ilmeisesti nykyään morsiankin voi antaa. Mitä lahjoja annatte??
 3. Me oltiin Hua Hinissä tammikuun 2005 lopulla pari viikkoa. Oltiin viikko Hyatissa ja toinen viikko Hiltonissa. Tämä siis siksi, ettemme saaneet Hyattiin kahta viikkoa, koska se oli täynnä. Ehdottomasti suosittelen Hyattia. Se on romanttinen, todella kaunis, rauhallinen ja siellä on hyvä palvelu. Hiltonissa ei ollut niin hyvä palvelu ja ilmapiirikin oli jotenkin jäykkä. Ehdottomasti kannattaa myös tehdä retki Kwai-joelle kun menee Hua Hiniin. Kwai-joella nukutaan ihanassa bambuhotellissa, joka on rakennettu joen päälle lillumaan. Ehdottomasti älyttömän romanttinen paikka. Siellä ei ole sähköä, ainoastaan "viidakon" äänet ja öljylamppu. Siellä voi makailla riippumatossa ja rentoutua. Samalla pääsee käymään Mon-heimojen kylässä ja elefanttisafarille. Todellakin suosittelen!!!!!!!! Me tehtiin myös omatoiminen viikonloppu Bangkokiin, joka oli myös nasta kokemus. Siellä kannattaa hoitaa shoppailut, koska Hua Hinissa ei ole oikeastaan mitään kauppoja. Ainoastaan basaareja ja jotain marketteja. Kannattaa myös syödä paikallisten suosimissa ravintoloissa. Meillä ei ollut mitään vatsaongelmia, vaikka syötiin kaikenlaisissa paikoissa! ;D Ruoka on myös halvempaa. Esim. pari olutta, vesi, kaksi ruokaa maksoi paikallisten suosimassa paikassa 70 batia. Eli vähän yli euron. Laittaisin kuvia, jos vain osaisin.... Mukava paikka kuitenkin kaikin puolin!!!
 4. Meillä on Kotkassa häät, mutta bändi tulee Vantaalta. Ei oo mikään pitkä ajomatka. Ja meidän bändillä kuuluu kilometrikorvaukset samaan hintaan.
 5. Minä itse varasin kirkon omasta vanhasta kotikaupungistani.
 6. Ne suosittelee, että koe ruiskurusketuksessa käytäis kuukautta ennen häitä ja kokeiltais miltä se näytttää. Niitä on eri sävyjä, joista rusketuksen tekijä tai sitten itse valitsee oman sävynsä. Sitten jos se on hyvä, tehdään tämä ruiskurusketus kolmea päivää ennen häitä.
 7. Meillä on melkein kaikkea, joten mietimme kauan teemmekö lahjalistaa. Totesimme kuitenkin, että meillä ei kunnollista astiastoa eikä aterimia, joten ne laitettiin toivomuslistalle. Tietty myös vuodevaatteita. Meinasimme ensin laittaa lahjalistan Stockalle tai johonkin muuhun kauppaan, mutta se ei oikein ollut hyvä idea, koska vieraitamme on monella eri paikkakunnalla ja kaikissa kaupungeissa ei ole esimerkiksi Stockmannia. Laitoimme listan www.mtv3.fi/helmi/juhlaa. Sieltä jokainen voi käydä katsomassa lahjatoivomuksia, ja voi shopata missä haluaa. Mielestämme ihan loistava idea!!!