Jump to content
Naimisiin.info

pimpuli

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

783 profiilin katselua

pimpuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. pimpuli

    1. Hääpäivä

    Eli siis mitä ostaa miehelle lahjaksi kun ensimmäistä hääpäivää vietetään (paperihäät)?? Vinkkejä, ideoita...??
  2. Oletteko ajatelleet antaa sulhaselle huomenlahjaa? Se on kai ennen ollut niin, että vain sulho antaa morsiamelle huomenlahjan, mutta ilmeisesti nykyään morsiankin voi antaa. Mitä lahjoja annatte??
  3. Meillä on Kotkassa häät, mutta bändi tulee Vantaalta. Ei oo mikään pitkä ajomatka. Ja meidän bändillä kuuluu kilometrikorvaukset samaan hintaan.
  4. Minä itse varasin kirkon omasta vanhasta kotikaupungistani.
  5. Ne suosittelee, että koe ruiskurusketuksessa käytäis kuukautta ennen häitä ja kokeiltais miltä se näytttää. Niitä on eri sävyjä, joista rusketuksen tekijä tai sitten itse valitsee oman sävynsä. Sitten jos se on hyvä, tehdään tämä ruiskurusketus kolmea päivää ennen häitä.
  6. Meillä on melkein kaikkea, joten mietimme kauan teemmekö lahjalistaa. Totesimme kuitenkin, että meillä ei kunnollista astiastoa eikä aterimia, joten ne laitettiin toivomuslistalle. Tietty myös vuodevaatteita. Meinasimme ensin laittaa lahjalistan Stockalle tai johonkin muuhun kauppaan, mutta se ei oikein ollut hyvä idea, koska vieraitamme on monella eri paikkakunnalla ja kaikissa kaupungeissa ei ole esimerkiksi Stockmannia. Laitoimme listan www.mtv3.fi/helmi/juhlaa. Sieltä jokainen voi käydä katsomassa lahjatoivomuksia, ja voi shopata missä haluaa. Mielestämme ihan loistava idea!!!
×
×
  • Create New...