Jump to content
Naimisiin.info

Anul

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Anul kaikki viestit

  1. Anul

    Häätöppäyksiä?

    Meilläkään ei pahoja töppejä tullut, joitakin pienempiä kyllä. Meillä oli ulkovihkiminen ja sulhon piti tulla pitkää kujaa vastaan minua ja isääni. Kun lähdimme isän kanssa liikkeelle, ei sulhoa näkynytkään sovitulla paikalla. Taitaa muutamassa valokuvassa olla aika huolestunut ilme morsiamella, kun etsiskelin miestä ;D No, olivat sitten päättäneet, että sulho tulee vastaan toista polkua pitkin mutta mulle unohdettiin asiasta kertoa. Häämenussa piti olla savustettua ja hiillostettua lohta. Oli kylmäsavu ja lämminsavu -lohta. Tää vähän nyppii, kun tein kolmiotötteröt pöytiin ja niissä oli menu yhdellä sivulla. Tuota ei vieraatkaan voinut olla huomaamatta. Ei töppi, mutta vihkimisen aikana suurin osa mun energiasta kului ympärillä pörränneen ampiaisen tarkkailuun, vähänkin kauemmin jos ois viihtynyt mun olkapäällä niin ois tää morsian ottanut muutaman askeleen takavasemmalle.
  2. Meillä on mausteisia höyrymakkaroita, patonkia ja yrttilevitettä. Ja sitten hääbuffapöydästä jääneitä coctail-lihapullia, hedelmäjuustosalaattia ja fetasalaattia.
  3. Minä pyysin kaasoani, veljeni avovaimoa, hääpäivä-kaasoksi. Aluksi mietin, että en halua kaasoa lainkaan, kun tykkään itse järjestellä ja suunnitella. Mutta totesin sitten, että enhän minä yksin tuota pukua päälle saa ja on se kiva hääjuhlissa antaa kuitenkin ohjaksia vähän muillekin. Tuleva kaasoni ei todellakaan ole läheinen ystävä, mutta kun hän työkseen järjestelee tilaisuuksia, niin hääjuhlissa voin itse olla aika luottavaisin mielin, että kaikki hoituu.
  4. Onneksi en mennyt naimisiin parikymppisenä, silloin kaikki oli niin musta-valkoista, ois vanhemmat ja muut tukijoukot ollu nyt helisemässä ;D Jotain ehdottomia NOUNOU -juttuja häissäni kuitenkin on: - kirkkovihkiminen - valkoinen hääpuku, huntu ja laahus - minuutintarkka aikataulu - hääleikit (varsinkin rahankeruuleikit), poislukien hääkimpun ja sukkanauhan heitto - väkipakolla pidetyt puheet, isäni ei tykkää pitää puheita joten ei hänen minun vuokseni tarvitse sitä jännittää Tuo NOUNOU-lista oli puoli vuotta sitten paaaaljon pidempi, mutta olen kääntänyt kelkkani joidenkin asioiden suhteen. En halua, että häissä ei ole joitakin perinteisiä juttuja vain sen takia että minä niin haluan (esim. häävalssi) tai pitää väenväkisin keksiä jotain erikoista ja ennennäkemätöntä. Meidän häävieraissa kun on myös sellaisia, joille häät eivät ole häät ilman häävalssia, niin kyllä minä sen yhden valssin voin tanssia vaikkei sulhon kanssa tanssi-ihmisiä ollakaan. muoks! kirjoitusvirheitä korjattu
  5. Meillä on nyt pari vaihtoehtoa, ykkönen Maijan ja Jannen häävalssi, sitten toinen mihin tykästyin, Morsiuspari. Jälkimmäinen on kyllä aikas nopea, saapa nähdä kuinka sulhon jalat saa toimimaan.
  6. Myös minä menen hotelliin häitä edeltäväksi yöksi, lasten ja vanhempieni kanssa. Hääpäivänä: n. 06:00 lapset herää, toivottavasti mummi ja pappa kans että morsian saa jatkaa uniaan ;D 08:00 aamupala ja oleilua lasten kanssa, ehkä käydään juhlapaikalla katsastamassa koristelut (n. 10 min ajomatka) 10:00-12:00 kampaus, matkaa hotellilta n. 100m. 12:00-13:00 meikki samassa paikassa 13:00-14:45 hotellissa pukeutuminen & kevyt lounas 15:00 avioliiton siunaaminen juhlapaikalla Valokuvat, siis viralliset potretit, meillä on tarkoitus ottaa jossain vaiheessa juhlapaikalla, jos vain sää sallii niin ulkona.
  7. Anul

    Hämeenlinna + lähikunnat

    Mä varasin molemmat PS Hiusstudiosta. Linnastyleen olisin halunnut, mutta oli jo mun hääpäivä täynnä
  8. Anul

    Hämeenlinna + lähikunnat

    Ilmottaudunpa tähän ketjuun nyt kun päivä ja paikka on varmistunut. Elikkäs Hämeenlinnassa Kirstulan kartanossa tanssitaan meidän valssi, avioliiton siunaus samassa paikassa Me ei itse olla Hämeenlinnasta vaan Nurmijärveltä, vanhemmilla on mökki Hattulassa ja halusin juhlat joko Vanajan rannalla tai sit omalla mökillämme meren äärellä. Mökkihäät ois tullut sitten liian hankalaksi toteuttaa, tai kutsuvieraslista alkoi sen verta kasvamaan että ilman sähköä ja juoksevaa vettä ei ois enää saarimökissämme onnistunut.
  9. Ei kylläkään linna, mutta Hämeenlinnasta löytyy Kirstulan kartano, johon täytyy omat juomat viedä, ruoka kylläkin täytyy ottaa pitopalvelun kautta.
  10. Saman asian kanssa myös minä pähkäilen. Minulla, kuten Dreams:lla, on pojat ensi kesänä n. 3 ja 6 vuotiaita. Heille nyt ainakin palkkaan MLL:sta tai jostain muualta hoitajan, vaikka kyllä mun äitinikin ois heitä katsonut. Kivempi kuitenkin että saa mummokin edes vähän juhlia, vaikka yöllä nyt hoitovastuun ottaakin. Muita lapsia, alle kouluikäisiä, on häihimme tulossa n. 10. Heille ajateltiin yksi huone varustaa leikkihuoneeksi, piirustusvälineitä, pari elokuvaa, lautapelejä ja semmoista. Alunperin ajattelin leikkitätiä sinne pariksi tunniksi, esim. ruokailun jälkeen, jos vanhemmat haluavat tanssahdella hetkisen rauhassa. Meillä juhlapaikka on kaksikerroksinen, yläkerrassa on juhlasali ja tämä yksi ylimääräinen huone löytyy alakerrasta. Kyselin tästä leikkitädistä/hoitajasta useammalle lapselle MLL:stä (Hämennlinnan piiristä) ja sieltä tuli vastaukseksi: "Ryhmähoitoja suuremalle lapsimäärälle emme enää tuota. On mahdollista, että kukin perhe kysyy oman hoitajan juhlanne ajaksi, kuten tekin voitte tehdä." Höh, minä kun olin niin varma että kunhan ajoissa MLL:n kanssa asioi, niin homma hoituu helposti. Nyt olen alkanut uudestaan miettimään koko leikkitäti-ideaa, pitäisikö lainkaan edes tuollaista hommata. Yksi leikkitäti saattaa olla liian vähän jos on 10:kin lasta. Mitäs jos yksi lapsista kipaisee karkuun ja vanhemmat ovat vaikka käymässä ulkona tai tosiaan yläkerrassa tanssimassa. Eihän se täti voi siitä noin vain lähteä yhden perään ja jättää 9 muuta ilman valvontaa. Tai sitten tuo huone pitäisi olla hoito-/leikkiajan lukittuna, että sieltä ei tosiaankaan kukaan poistu ilman vanhempiaan. Meillä juhlapaikka on vielä lähellä järveä, niin pieniä lapsia ei tosiaankaan voi päästää pihalle ilman aikuisen valvontaa.
  11. Ihania kutsutekstejä täältä kyllä löytyykin. Meillä ei tekstin kanssa vielä kiirus olisi, mutta kovasti tekee jo mieli kutsuja alkaa suunnittelemaan Oon sanan sieltä, lauseen täältä, yhdistellyt ja ensimmäinen luonnos meidän kutsukortin tekstiin on luotu. Kiitokset kaikille tekstin luojille Lisäkortille tullee sitten ajo-ohjeet vihki-/juhlapaikkaan ja infoa lahjalistasta, majoituksesta ja mitä nyt tarvitseekin. Kutsu Kymmenen vuoden jälkeen olemme yhteisestä sopimuksesta päättäneet lopettaa seurustelun ja sanoa toisillemme vihdoinkin Tahdon! Tervetuloa vihkitilaisuuteemme xxx:ään la 14.7.2007. Oikein kovasti tahdomme klo 14:00, minkä jälkeen juhlimme päivänvaihtumiseen saakka. Morsian Sulho Ilmoitattehan, tulette tai ette, viimeistään 3.6.2007 toiselle tulevista anopeista: Morsmaikun äitee puh.nro tai Sulhon äitee puh.nro
×
×
  • Create New...