Tare

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tare

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meidän kutsut liimattiin vahapohjaisella paperiliimalla (puikossa). Vahapohjaisissa liimoissa, näyttää olevan se etu että paperin pystyy pieleen menneen liimaamisen jälkeen heti irroittamaan ja liimaamaan uudellen. Ainakin tuo JP Stick (valmistuttaja JP Office) merkkinen liima oli tuollaista. Jälki oli siistiä ja kiinnitti hyvin.
  2. Juu.. sieltä minäkin sitä viimein sitten löysin, joten ostokset tehty! ;D
  3. Viisi kuukautta ennen vihkimistä tilattiin. Kummankin makua miellyttävä sormus löytyi vihkisormusnäyttelyn malleista, joten se laitettiin tilaukseen saman tein. Sormusta en kuulemma näe vasta kuin alttarilla ;D
  4. Ei tainnu vielä tässä ketjussa olla mainintaa: auringinkukkia voi saada myös punaruskeana. Meillä on teemavärinä viininpunainen, joten kokeilemme noita punaruskeita kasvattaa ensi kesänä. Jos onnistaa niin sitten niistä ulkosalle isot kimput.
  5. Sanomme toisillemme Tahdon 18.8.2007
  6. Pakko nyt huhuilla, että onko kenelläkään havaintoja punaisella sydämmellä kuvioiduista wc-paperista Etelä-Pohjanmaan alueella?
  7. Tattista vinkistä! Yritin heti googlettaa kuvaa tuotteesta mutten löytänyt
  8. Kiitos, kiitos Cake78!! Tuo lähti talteen mahdollista jatkomuokkausta varten. Edelleen jos jollain on vastaavanlaisia tallessa, niin tänne esille vaan!
  9. Nostoa tälle aiheelle, onko kenelläkään tullut vastaan :-?
  10. Alustavasti ollaan ajateltu käyttää Amazone BT, taitaa muuten olla sama kuin tuo edellisellä sivulla Kaisu:n Amaze fontti. Ja lisäksi ohella hieman koukeroisempaa Chopin Scriptiä. Mutta voi se olla että kun tässä vielä selaa nettiä niin mieli muuttuu.. Noilla kuitenkin kutsujen protot tehty.
  11. Huomasin eilen, että maitotökkien kylkiin on tullut uusi muunnelma Mimmi lehmästä ampumassa Amor nuolta! Istuu meidän elämään ja valittuun Amor teemaan täydellisesti, joten siitä vois kehitellä jo itsessään humoristisen plakaatin takaikkunaan ;D
  12. Toinen toistaan hienompia vaihtoehtoja. Meillä vielä harkinnassa, mutta yhtenä meille sopivana vaihtoehtona voisi olla Häävalssista (sanat Tuula Valkama) seuraavat rivit: "Kun päivä loisti, heilimöitsi viljapellot - silloin kohtasin sun. Toit talvenkin tuiskuihin lämmön ja tiesin: oot aina sä mun."
  13. Kihlasormus on sormessa aina kun poistun kotoa töihin, kauppaan.. Kotona tulee paljon puuhasteltua, välillä raskaidenkin töiden parissa, joten sormus saa levätä. Sulholle olen antanut tuon saman ohjeistukseksi, ihan turvallisuuden vuoksi!
  14. Meillä maksajina ollaan kummatkin. Budjettia ei olla väkerretty, sulho kun sanoo että se hankitaan mitä halutaan ja tarvitaan.