Jump to content
Naimisiin.info

Eema

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Eema's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos tiedoista Lauramaria!
  2. lauramaria: Kertoisitko vähän tarkemmin Waltikan hinnoista ts. vuokrasta, tarjoiluista (ruoka+juomat). Kiitos!
  3. Kun menin ekan kerran naimisiin, mun exälle oli tilattu strippari privana eikä se ollut mitään "katsoa saa, koskea ei" -meininkiä. Ex oli siis hyväillyt rintoja jne. Koska olin tuolloin nuori ja vapaamielinen, niin ei suuremmin häirinnyt mua, mutta jos mun nykyinen tuleva aviomieheni tekisi noin, niin olisin kyllä tosi närkästynyt! Tämä menee vähän aiheen ohi, mutta kerron kuitenkin. Myös minulle oli järkätty tuolloin vuonna x strippari ja kokemus oli karmea. Miesstrippari oli kyllä tosi komea, mutta hän halusi, että vedän häntä käteen ja sitten hän toi elimensä suuni eteen ja hetkutteli siinä. En todellakaan halunnut ottaa suihin ja väistelin hänen elintään. Kokemus ei siis minun kohdallani ollut millään tavalla positiivinen, vaan vieläkin 10 vuoden jälkeen tulee inhon puistatuksia.
  4. Aiomme tehdä avioehdon. Jo kertaalleen eronneena tiedän, että tilanteet voivat muuttua vauhdilla ja haluan ehdottomasti varmistautua siitä, ettei kukaan voi viedä minulta ja lapsilta minun omistamaani asuntoa kuten silloin meinasi tapahtua, kun lasten isä tahtoi minusta erota. Nyt tietysti olen menossa naimisiin viimeistä kertaa, mutta sen olen oppinut, ettei toista ihmistä voi näissä avioliitto- ja avioeroasioissa hallita. Tahdon kaikesta luottamuksesta huolimatta turvata oman ja lasteni selustan. Toivottavasti tämä ei nyt vaikuta liian karulta ja tunteettomalta...?!
  5. Käytän aina koko yhdysnimeäni. Itse asiassa minulle ei ole edes tullut mieleen, että käyttäisin vain harkiten jotakin osaa nimestäni. (Näin teen yhä, vaikka olenkin jo eronnut. En siis tiputtanut eron jälkeenkään pois mieheltä tullutta nimeä. )
×
×
  • Create New...