ankkavankka

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About ankkavankka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mulla on neljä kaasoa ja sulhasella kolme bestmania.
 2. Mulla on neljä kaasoa. Kukin on hyvä jossain osa-alueessa ja kun kolme heistä asuu kauempana ja yhdellä on pieni vauva, niin lähes aina on ainakin yksi kaaso käytettävissä
 3. Mulle tulee tämmöinen Eli kalevalakorun aurea seitsemällä timantilla. Ja hinta oli 738€
 4. Ainakin Jyväskylän sokoksella (ja varmaan siis muissakin sokoksissa) myydään poikien juhlapukuja. Ja kun minäkin hääpukuliikkeessä kyselin poikien juhlapukuja, niin kertoivat että esim. Halpa-Halleihin tulee vuosittain keväällä poikien juhlapukuja myyntiin. Sitä en tiedä sitten että tuleeko myös liivejä, mutta sellaisen teettäminen ei luulisi maksavan paljoakaan.
 5. Meillekin tulee karkkibuffa. Olen ajatellu, että ne pussit mihin vieraat saavat kerätä karkkeja, olisivat sitten jotenkin erikoiset (esim. paperipussit joissa meidän nimikirjaimet, tai kangaspussit tms.), eli ei pelkästään normaalit muovipussit.
 6. Eihän kyseessä ole kuitenkaan kuin yksi paketti. Eli ei jokainen vieras avaa omaa pakettiaa, vaan ainoastaan lukee uuden säkeen runosta. Häissä joissa tämä leikki oli, vierailla oli todella hauskaa tämän leikin kanssa. Eikä se kestänyt liian kauan vaikka kaikki säkeistöt luettiinkin.
 7. Minä ja muutama muu hääparin kaveri lauletaan kesällä kirkossa "Sua vain yli kaiken mä rakastan". Ihana kappale on, kun sais vaan ittensä pidettyä vielä tyynenä sitä laulettaessa...