dj._luru

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About dj._luru

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Millanen onkaan sankaritarina metsässä? Jännä miten toisille itsestään selvät ja tutut leikit ei ole tuttuja ainakaan nimensä perusteella? Jollakin olisi oivallinen työsarka kehitellessä vähän erilaisia hääleikkejä. Hmm, taidanpa olla se tyyppi itse T: ensi kesän kaaso
 2. Ohhoh, miten sukkanauha saa vieläkin modernit ihmiset kuumenemaan. Minä itse ajattelisin, että niinkuin elämään, avioliittoon, kuin häihinkin kuuluu huumori aivan erityisen vapautavana ja olennaisena osana. Mä en ainakaan haluis mitään tiukkapipohäitä. Ihan paras juttu oli se, että morsian vetää sulhasen housuista norsunkärsähousut ;D Toisten mauttomuus on toisten hauskuutus ja sen tietää kaikki!
 3. Aika hassua, olen ollut monissa häissä, enkä KUUNAAN kuullut, että morsiammen saisi takaisin rahalla!! "Kuinka romanttista". Kyllä siinä takana saa aina olla ennemminkin joku vitsikkäämpi juttu, joka huviittaa vieraita, eikä itketä!! Sen sijaan lahjaksi on ihan ok pyytää nimeämätöntä rahalahjaa. Nimittäin monella parilla alkaa olla tavarat kasassa!
 4. Missä jossain oli karhunkaatojuttu? Kuulostaa eksoottiselta! Itse olen ensikesän kaaso ja haaveilen myös järkkääväni jotain yleisöä aktivoivaa. Ajattelin laittaa ne tanssimaan rivitanssia!