Jump to content
Naimisiin.info

martzna

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

martzna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. martzna

    Seinäjoki

    Tulin kurkkaamaan tänne ja... Hansulilla on samanlainen kihlasormus kuin mulla. Tuleva sulho oli ite valkannu sen ja kosi siis sillä... Hienon sormuksen oli valkannu.. Oon aatellu antaa sille vapaat kädet myös vihkisormuksen ostoon, mut pitää nyt kattoo...
  2. Yksi tuttu mies, joka on nyt jo yli 50 vuotta oli sanonut tulevalle vaimolleen aikoinaan että haluaa lapsen ennen avioliittoa. Tämä siksi että halusi varmistaa naisensa hedelmällisyyden.. Ei olisi kuulemma naista vaimokseen ottanut jos ei lasta olisi tullut. Että vähän eri näkökulmaa tähänkin kysymykseen.
  3. martzna

    Nolausleikit?

    mun mielestä yksinlaulaminen on kans noloa, mut jos saa ottaa pari apuria ystävien joukosta niin sitten ihan ok. Mun mielestä morsian ja sulhanen saa myös viihdyttää yleisöä ja jos on niin ujo niin voihan sitä aina pyytää ettei tarvi yksin mitään tehdä.
  4. olin häissä jossa oli sama leikki, mutta kirjekuorien tilalla oli paketti, jossa tehtävät luki alekkain ja paketti päätyi hääparille ja siellä oli yllätys heille.
  5. täällä on ollut niin hauskoja ideoita et on saanu nauraa ihan kippurassa. Itse en ole ollut häissä joissa olisi hameen alta löytynyt muuta kuin sukkanauha. Omissa häissä voisin kyllä ensin ajatella heittäväni oikein järkyttävän suuret mummoalkkarit tai jotain muuta ja sitten sukkanauhan perästä.
  6. itse olin häissä, joissa käytiin morsiamen suku ja morsiamen äidin suku ja sulhasen suku läpi. Oli todella tylsää kuunneltavaa. Anteeksi vaan.. Meilläpäin sukulaiset ottaa itse toisistaan selvää ja kysyy suoraan että kukas sää oot?
  7. martzna

    12 kuukautta -leikki

    oma kokemukseni on, että leikkiin osallistuvat on syytä valita jo etukäteen. Läheisimmät ystävät ja sukulaiset ovat hyviä vaihtoehtoja. Siivous ja lounaan tarjoaminen ei ole kovin hyvä idea. Yhdelle kaverille tuli tuo lounaalle vieminen jo toista kertaa, tulee kalliiksi kun vie 2 ihmistä ja vielä itsensä ja puolisonsa syömään. Häälahjat ovat jo kuitenkin kalliita niin mielestäni rahankeruuleikit ym. ovat huonoja.
  8. Kannan minäkin korteni kekoon. Olin juuri eräissä tosi hyvin järjestetyissä häissä. Olin selvinpäin, joten voin puhua myös heidän puolestaan. Häissä oli mukavia leikkejä, johon oli otettu mukaan kaason ja bestmanin valitsemia sulhasen ja morsiamen sukulaisia ja kavereita sekaisin. Lapsille oli oma yllättävä ohjelmanumeronsa(sutsi-satsi esitys) jonka esittivät myöhemmin suhlasen ja morsiamen ystävät(polttariseurue). "istuvat" häävieraat oli otettu myös huomioon lahjapaketilla, joka kiersi yleisön joukossa ihan sattuman varaisesti(paketin kyljessä oli runoja ja lopulta se päätyi hääparille ja se sisälsi kruunun, jonka sai illan aikana tässä tapauksessa sulhanen, joka voitti myöhemmin illalla erään kilpailun joka käytiin morsiamen ja sulhasen välillä. Eli mielestäni rento ohjelma ja sopivasti omaa aikaa käydä takakontilla(hörpyllä) jo luovat sopivan rennot häät.
  9. En tiedä laulun nimeä, mutta se alkaa jotenkin näin: Sua vain yli kaiken mä rakastan.. Itse haluan sen laulettavan jo kirkossa.
×
×
  • Create New...