Aino_Stenholm

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Aino_Stenholm

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. oliskos"Jumalan kunnia luonnossa " mitään? Pomp&Circumstance" vie ajatukset Englannin kuingatar Victorian elämän ehtoopuolelle. Imperiumia ylistävä sotilaskipale.
  2. Aikanaan, joskus, olin ammatinvalinnan testeissä. Paras ammatti minulle olisi ollut (tiedustelu)upseeri, vaan kun nuo ammatit olivat naisten saamattomissa silloin.Hankin sitten toisen alan, jossa tarvittaessa voin käskyttää hankalissa tilanteissa, se kun on helpointa mulle. Sulho taas oli ja on haaveissa eläjä... suostui aikanaan siihen, että meidän häät suunniteltiin vajaan tunnin aikana- ja kaikki meni putkeen lukuunottamatta papin heikkoa Raamatun tuntemusta.En kai olisi voinut tentata häntä etukäteen? Sittemmin olen kirjoittanut valmiiksi esim hautajaisten puheet antamatta papeille varaa sotkea uskomme oppia johonkin sekundaariseen ajatuksenpoikaseen.Tuota, mitähän siellä teologisessa opetetaan?
  3. Suomalaisessa virsikirjassa on runsaasti sopivia ja joka suhteessa häihin passaavia virsiä. Ei mitään piiperrystä. Serkkuni valitsi sekä häihinsä että lastensa ristiäisiin Bonhoefferin virren, 600. Vaikka virren on kirjoittanut teloitustaan natsien keskitysleirillä odottava pappi, sopii se hienosti häihin ja kaikkiin perhejuhliin. Pian kuulemme virren taas, kun pikkukolmonen liitetään seurakuntaan. Virsi kertoo lujasta rakkaudesta ja uskosta, Jumalan käsittämättömästä hyvyydestä. Oman lähiperheeni virret ovat raikkaita ja elämänuskoa kannattelevia körttivirsiä, niistäkin kelpaa valita.
  4. Kuulun varmaan lyhythelmaisimpaan morsianvuosikertaan, 1972.. Puku juuri ja juuri ulottui reiden yläkolmannekseen ts oli lyhyempi kuin taitoluistelijain kilpailupuku.Se oli vain silloin niin.Silloinen kroppa ja sääret sallivat mainiosti tuon asun- hintaa kaikilla varusteilla oli 24 Suomen markkaa. Hääpuku on varmaan jossain- en kuitenkaan kuvittele lähivuosina avioituvan tyttäreni himoitsevan tuota luisteluasua.
  5. Maailman sivu on pitkä...Aikoinaan 2-4-vuotiaana olin tätieni/kummieni häissä. Muistikuvat kustakin juhlasta ovat kauniit ja elävät. Nyt kun lähes kaikki muut häävieraat ovat jo vuosia sitten kuolleet, voin tätejä ja kummitätejä hoivatesssani palata häitten muistoihin. Muistihäiriö on vain yhdella tädillä, mutta hääkimpun kukkia (kuvat ajalta ovat mv), tarjoiluja, säätä jne eivät vanhukset enää muista.Minä muistan! Vaahtosammuttimen kokoinen vieras voi olla paras muistojenne vartija. Tulevaisuudessa perheyhteys on yhä tärkeämpää. Tietenkin lapset voivat olla sotkuisia, väsyviä, ym, mutta näiden asioiden kestäminen on perhettä rakentavalla parilla kuitenkin pian arkea.
  6. avioliitot voivat tulla ja mennä, mutta lapsuuden/nuoruuden identiteetti säilyy.
  7. Nimeni on aidosti suomalainen, lyhyt, jämäkkä 1600-luvulta peräisin oleva nimi. Heti kun oli mahdollista, luovuin kaksoisnimestä. Mieheni olisi kannattanut ottaa nimeni, koska omansa on top 20 :ssa eikä sukuperinteitä ole. Muuten kukaan ulkomalainenkaan ei ole kirjoittanut nimeä väärin juuri lyhyyden ja jäpäkkyyden takia.