Heituli

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Heituli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  40 km pääkaupungista
 1. Me tavataan pappi 26. pvä torstaina kun vihkiminen on 28. pvä.. Pappi itse ehdotti vihkimisharjoitusta noin myöhään.
 2. Mä näin sinettileimasimia Forumissa siinä ihanassa paperitavarakaupassa.. mikäköhän sen nimi oli.. Mutta kuitenkin siinä rullaportaiden vieressä, muistaakseni kolmannessa kerroksessa.. Olipas sekavaa sepostusta, toivottavasti sai jotain tolkkua.. :
 3. mä olen kanssa sitä mieltä, että toi juttu on aivan loppuun kulunut, koska kaikki jotka ovat joskus häissä olleet ovat varmasti kuulleet sen ainakin kerran tai kaksi, eikä tuo toimi kun ensimmäistä kertaa kuultuna.
 4. Heips! Kertokaas ystävät hyvät, että voiko Thaimaaseen mennä kesällä juhannuksen jälkeen? Esitteiden mukaan siellä on silloin paljon sateita? Onko kellään kokemuksia/aikomuksia lähtee keskellä kesää Thaimaaseen?
 5. Yksissä häissä, missä olin muutama kesä sitten oli järjestetty vieraille ohjelmaa hääparin ollessa valokuvauksessa seuraavasti: kaikille vieraille jaettiin pieni lappunen, jossa oli jonkun sananlaskun alku tai loppu ja jollain toisella oli sitten se puuttuva toinen puoli siitä sananlaskusta. Piti etsiä itselleen "pari" liikkumalla vieraiden seassa ja lukemalla yhdelle vieraalle kerrallaan oman lappunsa ja sitten katottiin, että sopiko se siihen toisen vieraan sananlaskuun. Oon vähän huono selittäjä, toivottavasti tuosta sai selvän, mutta kuiteski se oli ihan kiva ohjelmanumero, vieraat tutustuivat hieman toisiinsa, tunnelma vapautui ja lisäksi lapuissa olevat jutut olivat ihan hauskoja, kun ne ei aina käyneet kohdilleen, niin tuli ihan hassujakin uusia sananlaskuja, vitsejä, tarinoita vihkiparista jne..