Jump to content
Naimisiin.info

sannamNAM

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Etelä-Pohjanmaa

sannamNAM's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sormuksen pienennys (pala pois) Seinäjoen Uimolassa oli muistaakseni alle 20€ ja aikaa meni noin viikko :-/ Ikävä oli sormusta, mutta supistamalla olisi kihlasormuksen ihana kuvio mennyt sileämmäksi. Supistaminen/puristaminen olisi tehty samantien ja sormuksen olisi saanut heti (ja hintakin olisi varmaan ollut pienempi), mutta en halunnut menettää sormuksen ihanaa kuviointia. Kyllä kannatta sormusta pienentää, jos se tuntuu tippuvan.. On sillä kuitenkin sen verran arvoa (+mittaamaton tunnearvo), että ei sitä tahallaan kadottaa halua. Ei alkuperäistä kihlasormusta uusi korvaisi... Jos se alkuperäinen sattuisi esim. putoamaan. Niin ja se pala otetaan pois sellaisesta kohdasta missä ei ole kaiverrusta.. Mutta supistamishommasta en sitten tiedä, että joudutaanko silloin kaivertamaan uudestaan.
  2. sannamNAM

    Kihlajaiset?

    Kihloihin mentiin 21.7.2005 Samana päivänä (tai sitten aivan lähipäivinä, minä ja mun hyvä muistini..) mentiin kivalle piknikille puistoon.. Syötiin hyväskää ja tasan kuukautta myöhemmin pidettiin pienet juhlat aivan lähipiirille. Noin kuukautta myöhemmin juhlat myös parhaimmille kavereillemme (+alkoholi) Ilmoitettiin kihlauksesta lehdessä, mutta mitenkään erityisemmin emme alkaneet soittelemaan ympäriinsä kertoaksemme ilouutisen Tai kyllä mulla varmaan tuli soitettua parille läheisimmälle ihmiselle.. (jos vaan muistais..)
  3. Keskusteltiin aika kauankin aikaa kihloihin menemisestä. Oli tarkoitus, että oltais menty, kun 2 vuotta seurustelua tuli täyteen, muttei sitten maltettu odottaa, joten satuttiinpa kihlautumaan 21.7.2005 kaikkien yllätykseksi
×
×
  • Create New...