Huu

Aktiivijäsen
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About Huu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me emme olleet tyytyväisiä Kämppiin lainkaan. Jopa häämatkakohteemme neljän tähden hotelli oli verrattomasti parempi sekä palvelultaan, aamiaiseltaan että huoneiden tasoltaan. Tässä muutamia pettymyksen syitä. Aamiainen oli suoraan sanottuna huono. Meille oli luvattu buffet -aamiainen huoneeseen. Kun soitimme pyytääkseemme aamiaista, meidän täytyi valita joltain listalta mitä halusimme. Aamiainen minkä lopulta saimme oli kaukana niistä kehuista, joita olen täältä lukenut. Se oli erittäin niukka. Myös kylppärin lasihyllyt olivat pölyn peitossa. Aika outoa viiden tähden hotellissa. Tämän lisäksi jouduimme maksamaan huoneesta depositin, vaikka huone oli maksettu kokonaan etukäteen! Että eipä kyllä paljoa hyviä muistoja jäänyt. Ja kun tästä vielä annoimme palautetta, niin vastaus oli tyyliä: kiitos palautteesta, harmi että näin kävi ja tervetuloa uudelleen. Että näin meillä. Eipä tuntunut siltä, että olisi asioinut viiden tähden hotellissa.
 2. Nyt on sitten häät onnellisesti takana päin Meillä oli vihkiminen Linnanpihalla. Musiikki tuli taustanauhalta, ja kaikki meni erittäin hyvin. Vaikka Pörssin yhteyshenkilömme etukäteen sanoi, että musiikin soittaminen taustanauhalta on todella vaikea järjestää koska äänentoistolaitteet ovat eri tilassa, josta ei ole näköyhteyttä Linnanpihalle. Tämä kuitenkin järjestyi, ja onnistuikin varsin hyvin. Vaikka täytyy sanoa, että meinasi herne mennä nenään, kun yhdessä vaiheessa Pörssistä sanottiin, että taustamusiikki vihkimiseen ei onnistu taustanauhalta. Tämä oli noin kuukautta ennen häitä, ja olimme jo miettineet kaiken valmiiksi. Tässä saattoi tosin olla kyse myös väärinkäsityksestä, koska jostain syystä muutaman kerran meidän ja yhteyshenkilömme välillä tuli pieniä väärinkäsityksiä. Muun muassa pöytien muodosta, pöytäliinojen värivalikoimasta ja sitten tästä vihkimismusiikista. Meille muun muassa sanottiin aluksi, että pöytäliinoja on lukuisia eri värivaihtoehtoja. Sitten kävikin ilmi, että niitä olikin vain mustia ja valkoisia. Tästä vähän hermoistuin, jonka jälkeen kävi ilmi, että löytyi myös viininpunaisia Näitä kommunikointiongelmia (?) lukuunottamatta kaikki meni hyvin. Paitsi yksi aika iso juttu, meille tuli väärä hääkakku! Mutta se ei harmittanut, koska en edes aluksi itsekään huomannut koko asiaa. Vasta kakkua syötyäni välähti, että tämähän on aivan eri mitä tilasimme! No, saimme hyvän korvauksen tästä loppulaskussamme. Ja saimme myös kehuja kakusta vierailtamme, joten eipä tuo loppujen lopuksi haitannut. Tässä nyt tuli heti alkuun esille kaikki huonot puolet, joten siirrytään hyviin Juhlassa kaikki järjestelyt toimivat todella hyvin. Juhlasali oli todella kaunis ja tunnelmallinen, aivan täydellinen. Ruoka oli taivaallisen hyvää. Kaikki oli todella tyylikästä. Voin sanoa, että nuo pikku mokat unohtuivat täysin ja olimme todella tyytyväisiä. Voin suositella Pörssiä lämpimästi juhlapaikaksi! Kannattaa vaan selvittää kaikki etukäteen tarkkaan, koska en ole täysin vakuuttunut siitä, miten viestintä Pörssissä toimii Henkilökunta kuitenkin on todella ystävällistä ja auttavaista. Kaikkiin sähköposteihini vuoden varrella vastattiin todella nopeasti ja palvelu oli hyvää. Bonuksena vielä se, että kun morsian loppuillasta intoutui tanssimaan pöydillä, tästä ei henkilökunnan taholta huomautettu laisinkaan
 3. Nyt on sitten häät onnellisesti takana päin Meillä oli vihkiminen Linnanpihalla. Musiikki tuli taustanauhalta, ja kaikki meni erittäin hyvin. Vaikka Pörssin yhteyshenkilömme etukäteen sanoi, että musiikin soittaminen taustanauhalta on todella vaikea järjestää koska äänentoistolaitteet ovat eri tilassa, josta ei ole näköyhteyttä Linnanpihalle. Tämä kuitenkin järjestyi, ja onnistuikin varsin hyvin. Vaikka täytyy sanoa, että meinasi herne mennä nenään, kun yhdessä vaiheessa Pörssistä sanottiin, että taustamusiikki vihkimiseen ei onnistu taustanauhalta. Tämä oli noin kuukautta ennen häitä, ja olimme jo miettineet kaiken valmiiksi. Tässä saattoi tosin olla kyse myös väärinkäsityksestä, koska jostain syystä muutaman kerran meidän ja yhteyshenkilömme välillä tuli pieniä väärinkäsityksiä. Muun muassa pöytien muodosta, pöytäliinojen värivalikoimasta ja sitten tästä vihkimismusiikista. Meille muun muassa sanottiin aluksi, että pöytäliinoja on lukuisia eri värivaihtoehtoja. Sitten kävikin ilmi, että niitä olikin vain mustia ja valkoisia. Tästä vähän hermoistuin, jonka jälkeen kävi ilmi, että löytyi myös viininpunaisia Näitä kommunikointiongelmia (?) lukuunottamatta kaikki meni hyvin. Paitsi yksi aika iso juttu, meille tuli väärä hääkakku! Mutta se ei harmittanut, koska en edes aluksi itsekään huomannut koko asiaa. Vasta kakkua syötyäni välähti, että tämähän on aivan eri mitä tilasimme! No, saimme hyvän korvauksen tästä loppulaskussamme. Ja saimme myös kehuja kakusta vierailtamme, joten eipä tuo loppujen lopuksi haitannut. Tässä nyt tuli heti alkuun esille kaikki huonot puolet, joten siirrytään hyviin Juhlassa kaikki järjestelyt toimivat todella hyvin. Juhlasali oli todella kaunis ja tunnelmallinen, aivan täydellinen. Ruoka oli taivaallisen hyvää. Kaikki oli todella tyylikästä. Voin sanoa, että nuo pikku mokat unohtuivat täysin ja olimme todella tyytyväisiä. Voin suositella Pörssiä lämpimästi juhlapaikaksi! Kannattaa vaan selvittää kaikki etukäteen tarkkaan, koska en ole täysin vakuuttunut siitä, miten viestintä Pörssissä toimii Henkilökunta kuitenkin on todella ystävällistä ja auttavaista. Kaikkiin sähköposteihini vuoden varrella vastattiin todella nopeasti ja palvelu oli hyvää. Bonuksena vielä se, että kun morsian loppuillasta intoutui tanssimaan pöydillä, tästä ei henkilökunnan taholta huomautettu laisinkaan
 4. Laahus on niin likainen, että jo kahdessa eri pesulassa sanottiin, ettei sitä saa puhtaaksi kuivapesulla, mitä pukuni vaatii. Ja puku myös repesi sivulta noin puoli metriä. Että tämmöistä pientä Onko muuten vinkkejä tuon puvun pesemisen suhteen? Vuori on kutistuvaa kangasta, joten sitä ei voi kastella vedellä. Muuten puku on silkkiä, ja yläosassa pitsiä. Pitsin koristeetkin saattavat sulaa jos on liian korkea lämpötila.
 5. Hymyilin leveästi Sulhanen oli niin jännittyneen näköinen, että jo se hymyilytti kovin! Vaikka kyllä itseäkin aika lailla jännitti.
 6. Vielä huhuilen fiiliksiä Pörssistä? No, kohta tulen itse kertomaan kaikki kokemukseni. Toivon tosiaan, että kaikki menee hyvin. Pari väärinkäsitystä on sattunut yhteyshenkilömme kanssa, mutta kaiken pitäisi olla ok ja järjestyksessä nyt. Muuten palvelu on kyllä ollut hyvää. Häämatkan jälkeen tulen sitten kertomaan miten juhla meni, jos jota kuta sattuu Pörssi kiinnostamaan...
 7. Häihin enää reilu kuukausi Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Pörssin palvelun tasosta? Ja taustamusasta sen verran, että soittavatko he vihmiseen mahdollisesti tarvittavan taustamusan vai pitääkö siihen itse hommata joku vastuullinen henkilö? Entä jos haluaa taustamusaa ruokailun ajaksi? Kokemuksia? Illalla meillä on DJ. Jos ihmettelette, mitä täällä vielä kyselen, niin Pörssi on heinäkuun kiinni, emmekä tietenkään ole vielä selvittäneet kaikkia asioita Vielä yksi kysymys Pörssissä vihityille, harjoittelitteko seremoniaa paikan päällä etukäteen?? Meillä saattaa jäädä treenit väliin. Kai se menee ilmankin..... Mitä luulette?
 8. Olisi kiva, jos voisitte laittaa tänne esimerkkejä ohjelmistanne. Meidän pitäisi pikapuolin saada oma ohjelma suunniteltua. Tai no ohjelma sinänsä on melkein valmis, mutta kaipaan siis nimeomaan vinkkejä siitä, miten esittää asiat ohjelmalehtisessä.
 9. Entä jos on sellainen tilanne, että miespuolinen kutsuttava on hääparille paljon läheisempi kuin tämän tyttöystävä tai puoliso? Täytyykö naisen nimi silti laittaa ensimmäiseksi, vaikka ei edes juuri tuntisi ko. henkilöä?
 10. Myös meillä on häät Pörssissä elokuun lopussa! Olemme miettineet samoja juttuja kuin mm. Marie. Eli tulenko minä ne portaat alas siinä seremonian alussa, ja isän kanssa vai ilman, ja mihin menemme seremonian jälkeen vai menemmekö mihinkään? Onko se liian kauniit ja rohkeat (kuten joku aiemmin täällä asian osuvasti ilmaisi) tulla ne portaat alas siinä alussa? Olen tullut siihen tulokseen, että se voisi olla kiva ja erilainen tapa. Mutta mihin sulho sitten tulee mua ja isääni vastaan? Vai heivaako isä mut suoraan "alttarille" ja häipyy sit vieraiden joukkoon...? Ja mihin tosiaan astelemme seremonian jälkeen? Ulosko? Eihän siinä ole mitään järkeä, ellemme sitten lähde siinä vaiheessa valokuvaan... Näitä juttuja olisi kiva miettiä yhdessä PS. Meille ei ole missään vaiheessa puhuttu mistään tilavuokrasta, vaikka kerroimme heille, että voi olla että vieraita tulee vain 60.
 11. Meillä 300-400 kuvaa on se määrä mitä saamme. Voi olla vähän allekin 300, riippuen juuri siitä miten kuvia kertyy tuon päivän aikana. Kuvaaja toki ottaa enemmän kuvia, mutta karsii sitten niistä vain parhaat meille. Itse olen tyytyväinen jos saan 200-300 kuvaa. Luultavasti riittää varsin hyvin. Joku 800 tuntuu jo todella suurelta määrältä.
 12. Eikös Nina Doddin studio ole Porkkalassa? Haluaisin ottaa kuvat pääkaupunkiseudulla, koska minulla ei ole autoa käytössäni. Tiedättekö, onko ainoa mahdollisuus reissata Porkkalaan jos haluaa studiokuvat?
 13. Johanna, mekin mennään Maltalle 12 päiväksi, neljän tähden hotelliin! Hinta on 894 /hlö.
 14. Ehkäpä teen itsekin niin, että menen huomenlahjakuvaukseen jo aiemmin. Häihin mulle ei tule mitään kovin räväkkää kampausta, mutta näihin kuviin sellainen varmasti sopisi Ennen kesää pitää metsästää kuvaaja. Luuletteko, että aikoja huomenlahjakuvaukseen saa helposti vielä lähempänä kesää? Luulisi, ettei kuvaajien arki ole niin täyteen buukattu kuin viikonloput. Paljon suurinpiirtein Nina Dodd veloitti huomenlahjakuvauksesta? Entä onko kokemuksia Studio Onnista (Niina Stolt)?
 15. Mitä hotellia suosittelisitte Maltalta? Rauhallinen sijainti olisi toiveissa, lisäksi hyvä palvelu (tietty!), viihtyisät huoneet, ehkä merinäköala ja parveke. Oisko kokemuksia?